Zaten önden diyoruzÖnceden haber ver de o günüme herhangi bir iş koymayayım full konuda olayım.![]()
------
Amacım o zaten
Zaten önden diyoruzÖnceden haber ver de o günüme herhangi bir iş koymayayım full konuda olayım.![]()
Amacım o zaten
Gerçekleştir o zmn bu amacıZaten önden diyoruzyarışmacıya göre değişiyor zamanlar
------
Amacım o zaten![]()
![]()
Bugün bir planlama yapıp rapor sunacağım @xdragxxGerçekleştir o zmn bu amacı![]()
Yarışmayan ne kadar çok kişi varmışBugün bir planlama yapıp rapor sunacağım @xdragxx
Bu arada kutu açan yarışmacılardan yarışmak istemeyen sadece kutu açan olmak isteyenler belirtsin. Ona göre planlama yapacağım
@AteşBöceği 4- Ateşböceği
@Tolstoyevski 5-Tolstoyevski
@Angelica 6-Angelica
@MasacRE 7- MasacRE
@Özgür 9- Özgür
@MEnes 10- MEnes (sen ve @Sherlock ikili yarışırsınız, tekli olacağınızdan şüpheliyim)
@slhttnmtl 11-slhtnmtl
@12.Adam 12-12.adam
@Doğan 13-Doğan
14-Sherlock
@Maskeli Fedai 15- Maskeli Fedai (tekli yarışma hakkın var.)
@batuhankaralar 17- batuhankaralar
@Gerekli24 20-Gerekli24
@Araf 23- Araf
@BARON男爵 24- BARON男爵
Artık toparlama zamanıYarışmayan ne kadar çok kişi varmış![]()
Ne virgülüArtık toparlama zamanıbir kaç haftaya virgül koyalım
![]()
Yanı bu sezonu kapatalımNe virgülü![]()
Ok ok o kadar yarışmayan arkadaş varken daha kapatmamız mümkün değil...Yanı bu sezonu kapatalımartık ilgilenmem gereken başka konularda var
![]()
Ara ara belki özel bölümler geliriz. Hepsini senle detaylı konuşuruz gün içinde![]()
Herkes yarışmaz. Ondan sordum. Planlama yapacağım. KonuşuruzOk ok o kadar yarışmayan arkadaş varken daha kapatmamız mümkün değil...
Niye yarışmasınlar yahuHerkes yarışmaz. Ondan sordum. Planlama yapacağım. Konuşuruz![]()
1 ayı vardır en fazlaNiye yarışmasınlar yahu
Yok en az 1.5 ayı var duymamış olayım..
Vallaha sori senin projelerin için ben bu projeyi rafa kaldıramam...1 ayı vardır en fazla
Bazı isimler yarışmaz sanmamzamanında kaç kişiyi listeden çıkardık. Kendini belli edenler var
![]()
Ben asıl Vmym için projelerimi 2 aydır erteledim artı sadece projeler değil, düzenlediğim ve düzenlenecek yıllık etkinlikler var.Vallaha sori senin projelerin için ben bu projeyi rafa kaldıramam...
Belki haftalık yarışmacıyı azaltırız ama ara da vermem yarışacak kişi bitmeden.
Yahu aynı anda yapılır işte niye acele edelim kiBen asıl Vmym için projelerimi 2 aydır erteledim artı sadece projeler değil, düzenlediğim ve düzenlenecek yıllık etkinlikler var.
Yok rafa kaldırma kaldır demedim. Zaten 1 ata bence hepsi olacaktı.
Konuşuruz. Sen kendin ilk hafta gibi devam edersin.
Seninle yarışıp kendimi kanser edemem, kusura bakma.
edit: Bu konu da haftalık olarak sürekli anket açıp, liste oluşturduğumuz bir konu değil sonuç olarakYahu aynı anda yapılır işte niye acele edelim kiEtiketlediğin kişilere baktım hepsi de yarışmak isteyecek kişiler. Haftada 3 gün sunmayız 2 güne indiririz ama diğer projeler, etkinliklerle de devam edebilir. Hani yapılacak olan proje ve etkinlikler VMYM gibi sürekli konuda durulması gereken şeyler olsa hak verecem de öyle proje ve etkinlik de yok bildiğim kadarıyla.
Vallaha ben herkes yarışmadan ara vermeyi düşünmüyorum. Tabii ki haftada 3 değil 2 kez sunarız mesela bunu da konuşmuştuk zaten haftanın 6 saatini de bu konuya ayırırız sıkıntı yok.
Daha 1 buçuk ay bile olmadı başlayalı ve 16 kişi yarıştı normal yarışma olarak. Kalan kişi okadar değil bu yüzden 1 aya biter.Yahu aynı anda yapılır işte niye acele edelim kiEtiketlediğin kişilere baktım hepsi de yarışmak isteyecek kişiler. Haftada 3 gün sunmayız 2 güne indiririz ama diğer projeler, etkinliklerle de devam edebilir. Hani yapılacak olan proje ve etkinlikler VMYM gibi sürekli konuda durulması gereken şeyler olsa hak verecem de öyle proje ve etkinlik de yok bildiğim kadarıyla.
Vallaha ben herkes yarışmadan ara vermeyi düşünmüyorum. Tabii ki haftada 3 değil 2 kez sunarız mesela bunu da konuşmuştuk zaten haftanın 6 saatini de bu konuya ayırırız sıkıntı yok.
Artık toparlama zamanıbir kaç haftaya virgül koyalım
![]()
Programı başka kanala taşı, ZeyTV iflas etsin.Ne virgülü![]()
Nasıl ara ver diyen olmadıDaha 1 buçuk ay bile olmadı başlayalı ve 16 kişi yarıştı normal yarışma olarak. Kalan kişi okadar değil bu yüzden 1 aya biter.
Alacağım konular vakit istiyor 2 tane hemde önemli ve çok vakit ayırmam gereken konular.
ara ver diyen olmadı.
Merak etmeyin bitmeyecek yarışma yanlış anlaşılma varProgramı başka kanala taşı, ZeyTV iflas etsin.@xdragxx
Programın yarısı benden dolayıProgramı başka kanala taşı, ZeyTV iflas etsin.@xdragxx
Nokta desem rafa kaldırmak, virgül demek yani bu sezon biter seneye yeni sezon başlar manasında.Nasıl ara ver diyen olmadıAra verelim dedin işte virgül koyalım dedin
Eeee biz haftada 3 yarışmacı yarıştırdık ama 2'ye düşmeyi düşünüyoruz şimdi nasıl 1.5 ayda bitireceksin
------
Merak etmeyin bitmeyecek yarışma yanlış anlaşılma var![]()