Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and Özgür
Gerçekleştir o zmn bu amacı :A
Bugün bir planlama yapıp rapor sunacağım @xdragxx :A

Bu arada kutu açan yarışmacılardan yarışmak istemeyen sadece kutu açan olmak isteyenler belirtsin. Ona göre planlama yapacağım :A

@AteşBöceği 4- Ateşböceği
@Tolstoyevski 5-Tolstoyevski
@Angelica 6-Angelica
@MasacRE 7-
MasacRE
@Özgür 9- Özgür
@MEnes 10-
MEnes (sen ve @Sherlock ikili yarışırsınız, tekli olacağınızdan şüpheliyim :A )
@slhttnmtl 11-slhtnmtl
@12.Adam 12-12.adam
@Doğan 13-Doğan
14-Sherlock
@Maskeli Fedai 15- Maskeli Fedai (tekli yarışma hakkın var.)
@batuhankaralar 17- batuhankaralar
@Gerekli24 20-Gerekli24

@Araf 23-
Araf
@BARON男爵 24- BARON男爵

Bugün bir planlama yapıp rapor sunacağım @xdragxx :A

Bu arada kutu açan yarışmacılardan yarışmak istemeyen sadece kutu açan olmak isteyenler belirtsin. Ona göre planlama yapacağım :A

@AteşBöceği 4- Ateşböceği
@Tolstoyevski 5-Tolstoyevski
@Angelica 6-Angelica
@MasacRE 7-
MasacRE
@Özgür 9- Özgür
@MEnes 10- MEnes (sen ve @Sherlock ikili yarışırsınız, tekli olacağınızdan şüpheliyim :A )
@slhttnmtl 11-slhtnmtl
@12.Adam 12-12.adam
@Doğan 13-Doğan
14-Sherlock
@Maskeli Fedai 15- Maskeli Fedai (tekli yarışma hakkın var.)
@batuhankaralar 17- batuhankaralar
@Gerekli24 20-Gerekli24

@Araf 23-
Araf
@BARON男爵 24- BARON男爵
Yarışmayan ne kadar çok kişi varmış :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
1 ayı vardır en fazla :A
Bazı isimler yarışmaz sanmam :A zamanında kaç kişiyi listeden çıkardık. Kendini belli edenler var :A
Vallaha sori senin projelerin için ben bu projeyi rafa kaldıramam...
Belki haftalık yarışmacıyı azaltırız ama ara da vermem yarışacak kişi bitmeden.

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Vallaha sori senin projelerin için ben bu projeyi rafa kaldıramam...
Belki haftalık yarışmacıyı azaltırız ama ara da vermem yarışacak kişi bitmeden.
Ben asıl Vmym için projelerimi 2 aydır erteledim artı sadece projeler değil, düzenlediğim ve düzenlenecek yıllık etkinlikler var.
Yok rafa kaldırma kaldır demedim. Zaten 1 aya bence hepsi yarışır.
Konuşuruz. Sen kendin ilk hafta gibi devam edersin.

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Ben asıl Vmym için projelerimi 2 aydır erteledim artı sadece projeler değil, düzenlediğim ve düzenlenecek yıllık etkinlikler var.
Yok rafa kaldırma kaldır demedim. Zaten 1 ata bence hepsi olacaktı.
Konuşuruz. Sen kendin ilk hafta gibi devam edersin.
Yahu aynı anda yapılır işte niye acele edelim ki :A Etiketlediğin kişilere baktım hepsi de yarışmak isteyecek kişiler. Haftada 3 gün sunmayız 2 güne indiririz ama diğer projeler, etkinliklerle de devam edebilir. Hani yapılacak olan proje ve etkinlikler VMYM gibi sürekli konuda durulması gereken şeyler olsa hak verecem de öyle proje ve etkinlik de yok bildiğim kadarıyla.
Vallaha ben herkes yarışmadan ara vermeyi düşünmüyorum. Tabii ki haftada 3 değil 2 kez sunarız mesela bunu da konuşmuştuk zaten haftanın 6 saatini de bu konuya ayırırız sıkıntı yok.

Yahu aynı anda yapılır işte niye acele edelim ki :A Etiketlediğin kişilere baktım hepsi de yarışmak isteyecek kişiler. Haftada 3 gün sunmayız 2 güne indiririz ama diğer projeler, etkinliklerle de devam edebilir. Hani yapılacak olan proje ve etkinlikler VMYM gibi sürekli konuda durulması gereken şeyler olsa hak verecem de öyle proje ve etkinlik de yok bildiğim kadarıyla.
Vallaha ben herkes yarışmadan ara vermeyi düşünmüyorum. Tabii ki haftada 3 değil 2 kez sunarız mesela bunu da konuşmuştuk zaten haftanın 6 saatini de bu konuya ayırırız sıkıntı yok.

edit: Bu konu da haftalık olarak sürekli anket açıp, liste oluşturduğumuz bir konu değil sonuç olarak :A Haftada 1 kez açıyoruz konuyu ve yarışıyoruz. 1 aya biter demişsin de 15 kişi var etiketlediğin + ben de 1 kez yarışmak istiyorum 16 :A

Daha 1 buçuk ay bile olmadı başlayalı ve 16 kişi yarıştı normal yarışma olarak. Kalan kişi okadar değil bu yüzden 1 aya biter.
Alacağım konular vakit istiyor 2 tane hemde önemli ve çok vakit ayırmam gereken konular.

ara ver diyen olmadı.

Daha 1 buçuk ay bile olmadı başlayalı ve 16 kişi yarıştı normal yarışma olarak. Kalan kişi okadar değil bu yüzden 1 aya biter.
Alacağım konular vakit istiyor 2 tane hemde önemli ve çok vakit ayırmam gereken konular.

ara ver diyen olmadı.
Nasıl ara ver diyen olmadı :A Ara verelim dedin işte virgül koyalım dedin :A
Eeee biz haftada 3 yarışmacı yarıştırdık ama 2'ye düşmeyi düşünüyoruz şimdi nasıl 1.5 ayda bitireceksin :A
------

Programı başka kanala taşı, ZeyTV iflas etsin. :A @xdragxx
Merak etmeyin bitmeyecek yarışma yanlış anlaşılma var :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Programı başka kanala taşı, ZeyTV iflas etsin. :A @xdragxx
Programın yarısı benden dolayı :bilmem:
Bu arada iflas etmem. Çok ilgi Gören bir sürü projelerim var :Z
------

Nasıl ara ver diyen olmadı :A Ara verelim dedin işte virgül koyalım dedin :A
Eeee biz haftada 3 yarışmacı yarıştırdık ama 2'ye düşmeyi düşünüyoruz şimdi nasıl 1.5 ayda bitireceksin :A
------

Merak etmeyin bitmeyecek yarışma yanlış anlaşılma var :A
Nokta desem rafa kaldırmak, virgül demek yani bu sezon biter seneye yeni sezon başlar manasında.