- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Bugün iştahım açılmaya başladı. Galiba iyi olma yoluna girdimDöner, çiğ köfte, kokoreç bu üçlü yoksa ayran içmem
Şunları yazdın canım çekti
Bugün iştahım açılmaya başladı. Galiba iyi olma yoluna girdimDöner, çiğ köfte, kokoreç bu üçlü yoksa ayran içmem
En çok hangisini çektiBugün iştahım açılmaya başladı. Galiba iyi olma yoluna girdim
Şunları yazdın canım çekti
Döner Galiba kokoreç hiç yemedim ama onu bile çektiEn çok hangisini çekti
Ankara'ya gelip çiftliğe gitmemek de. Ama gidersen de iri kıyım iste öbür türlüsü kıyma gibi oluyor.Döner Galiba kokoreç hiç yemedim ama onu bile çekti
3 hafta galiba. Bu hafta vakit ayıracağım. Değerlere göre devam edilir mi söylenir.@Dosi kaç güne bitiyor hap kutusu
3 hafta mı 😱 Baya uzunmuş? Her gün aynı ayarda mı peki yoksa azalacak mı3 hafta galiba. Bu hafta vakit ayıracağım. Değerlere göre devam edilir mi söylenir.
Çiftlik derken? Satılan yerin adı mı?Ankara'ya gelip çiftliğe gitmemek de. Ama gidersen de iri kıyım iste öbür türlüsü kıyma gibi oluyor.
İlk hafta 10, sonra 8 galiba3 hafta mı 😱 Baya uzunmuş? Her gün aynı ayarda mı peki yoksa azalacak mı
Ve yürüüyüş vb
Bol su içmek ve yürüme-hareket egzersizleri çok önemliİlk hafta 10, sonra 8 galiba
Bugün dengem daha iyiydi
Atatürk Orman Çiftliği diye bir yer var ya hani ilk defa duyuyorum deme...Çiftlik derken? Satılan yerin adı mı?
MaalesefAtatürk Orman Çiftliği diye bir yer var ya hani ilk defa duyuyorum deme...
Çok ilginçMaalesef
Ben direk kokoreç firmasının adı falan sandım
Hayatımız Ankara'da geçmedi maalesef 3-5 yılda bir yol düşüyorÇok ilginç
Bu sefer geldiğinde git diyecem de tek kokoreç yemeye gidersin artıkHayatımız Ankara'da geçmedi maalesef 3-5 yılda bir yol düşüyor
HayırBol su içmek ve yürüme-hareket egzersizleri çok önemli
İkinci muayeneden sonra daha da iyi olacaktır
------
Hiç sarımsağı ısırarak çiğ çiğ yedin mi aç karnına vb.? @Dosi
Ahahaha 5 deyip 15 son kararım diyerek bir iz bıraktım @xdragxx @Zeyno 🤭🤭🤭🤭🤭🤭Yarışmacı olmayacaksın sadece kutu açan @The_Erinch başta seyirci olayım dedi. Çaktırmadan kutu açan yaptık sonra nezaman yarışacam deyip yarıştı ve yinede kutu açan oldu
------
No panik, bu program sohbet için var burda konuşursunuz
Aynen baya değişik bir tarzdı
Mutlaka bir ara bir diş sarımsak ye, iyi gelecektir
Daha bir kaç sene önce Ankara Hamamönü'nü görmek nasip oldu. Görmediğim bilmediğim çok yer varBu sefer geldiğinde git diyecem de tek kokoreç yemeye gidersin artık
5-6 sene öncesine kadar çok güzeldi. Şimdi saray oldu çoğu.
Aynen öyleydi ama şuana kadar en güzel tablo sende oldu. Son 4 efsaneydi