Bu hafta boş vermeyiz umarım geçen hafta gibiYeni haftamız hayırlı uğurlu olsun
Yok bu hafta en az 3 gün oluruzBu hafta boş vermeyiz umarım geçen hafta gibi
Çarşamba-Pazar arası olur belki. Salı belirsiz ama söylerimYok bu hafta en az 3 gün oluruz
Suç benim yazı yanlış oldu .ATamam ben yanlış anladım git gez boşver burayı
Bakarız sıkıntı yokÇarşamba-Pazar arası olur belki. Salı belirsiz ama söylerim
Sorun değil, işin sonunda anlıyoruzSuç benim yazı yanlış oldu .A
Aynen vallaSorun değil, işin sonunda anlıyoruz
Birbirimizi anlıyoruz biz. Bu iyiAynen valla
Hemde çook iyi ikili olduk.Anlıcaz tabi anlarızdaBirbirimizi anlıyoruz biz. Bu iyi
Aynen, hemde en başından beriHemde çook iyi ikili olduk.Anlıcaz tabi anlarızda
Maşallah bize.o zaman ya.Forumlara üye olup takılmazdım ben.Arda takılırdım.Başta bırakabilirdim.İlk gün senlen tanışmadan bir kaç gün önce.Birisinin inadına bırakmadım burasını sonradan anlaştık herkeslen.Herkese merhaba konum dan sonra bırakabilirdim .Senlende anlaşıyoz iyi dost olduk.Herkes beni tanır oldu.Aynen, hemde en başından beri
Zaten kimse için forumu bırakmamak gerekir. Herkes ile anlaşacağız diye bir şey yok. İyi anlaştığın bir kaç kişi olması yeterli. Ben de başta kimseyi tanımıyordum baya geç arkadaşlarım oldu. Sen yine çabuk edindin. Ben zamanla alıştım ve keyif aldığım içim senelerdir takılıyorum.Maşallah bize.o zaman ya.Forumlara üye olup takılmazdım ben.Arda takılırdım.Başta bırakabilirdim.İlk gün senlen tanışmadan bir kaç gün önce.Birisinin inadına bırakmadım burasını sonradan anlaştık herkeslen.Herkese merhaba konum dan sonra bırakabilirdim .Senlende anlaşıyoz iyi dost olduk.Herkes beni tanır oldu.
Aynen bende keyif alıyorum forumdan senden bazı üye arkadaşlardan.Bugune kadar maçı seven kişilerle hiç muhabet etmedim.Maç sayfası açtım muhabete başldık.Onlarda iyi arkadaş olduk mesmeso maskelı fedaiZaten kimse için forumu bırakmamak gerekir. Herkes ile anlaşacağız diye bir şey yok. İyi anlaştığın bir kaç kişi olması yeterli. Ben de başta kimseyi tanımıyordum baya geç arkadaşlarım oldu. Sen yine çabuk edindin. Ben zamanla alıştım ve keyif aldığım içim senelerdir takılıyorum.
@Maskeli Fedai iyidir bu yarışmada da var o.Aynen bende keyif alıyorum forumdan senden bazı üye arkadaşlardan.Bugune kadar maçı seven kişilerle hiç muhabet etmedim.Maç sayfası açtım muhabete başldık.Onlarda iyi arkadaş olduk mesmeso maskelı fedai
Bir sonraki program artık adını yazmak istiyorum, yarışmacı olmasanda kutu açarsın. İyi olur arada seni etiket ederiz
Meses de geldi maç sayfasına. @Maskeli Fedai şakacı oda bende şakacıyımdır. burda dizi sever grupları var arkadaş olmuşlar.bide futboldan ben anlamam futbol arkadaş grupları var burda.bende dizi sevenler grubundayım bide nostaljı sevenler grubundayım.o yüzden pek iletişim ollmuyor bana göre.@Maskeli Fedai iyidir bu yarışmada da var o.
Sen gel Fenerli ol Fener tayfada sohbet çokMeses de geldi maç sayfasına. @Maskeli Fedai şakacı oda bende şakacıyımdır. burda dizi sever grupları var arkadaş olmuşlar.bide futboldan ben anlamam futbol arkadaş grupları var burda.bende dizi sevenler grubundayım bide nostaljı sevenler grubundayım.o yüzden pek iletişim ollmuyor bana göre.
Yok kuzum bu yarışma bana heyecan yaptırıyor minnoş yaşlı kalbim dayanmaz benim bu heyecanaBir sonraki program artık adını yazmak istiyorum, yarışmacı olmasanda kutu açarsın. İyi olur arada seni etiket ederiz