Yok aslında çok fazla yer Ankara'daDaha bir kaç sene önce Ankara Hamamönü'nü görmek nasip oldu. Görmediğim bilmediğim çok yer var
Yok aslında çok fazla yer Ankara'daDaha bir kaç sene önce Ankara Hamamönü'nü görmek nasip oldu. Görmediğim bilmediğim çok yer var
Muhakkak bakalım. Bu virüs daha devam ederse yine benzer yerlere gidilirYok aslında çok fazla yer Ankara'da
Limon severimMutlaka bir ara bir diş sarımsak ye, iyi gelecektir
Limon da yemedim deme? 😱
Bu haftaki içeceğimiz limonata olacak o halde Ama hakiki süzme limonata, suyunu çıkaracağız az su ve şeker ekleyeceğiz biraz, ki hiç yapmamışsındır hayatında öyle şeylerMuhakkak bakalım. Bu virüs daha devam ederse yine benzer yerlere gidilir
------
Limon severim
Ayne ben direk çorbaya sıkıp kalan kısmı yemeyi seviyorumBu haftaki içeceğimiz limonata olacak o halde Ama hakiki süzme limonata, suyunu çıkaracağız az su ve şeker ekleyeceğiz biraz, ki hiç yapmamışsındır hayatında öyle şeyler
Kabuğun dışarı çıkararak kemirerek yemek çok zevkli, portakal da keza öyle Portakal sizin orada pek bulunmaz sanırım ya da çok pahalıdır Akdeniz meyvesi sonuçtaAyne ben direk çorbaya sıkıp kalan kısmı yemeyi seviyorum
Yok fiyatı iyi. 10-15 Kr oluyor indirimde oluncaKabuğun dışarı çıkararak kemirerek yemek çok zevkli, portakal da keza öyle Portakal sizin orada pek bulunmaz sanırım ya da çok pahalıdır Akdeniz meyvesi sonuçta
O ağaçların sahipleri var mı peki kızmasınlar elma, kiraz vbYok fiyatı iyi. 10-15 Kr oluyor indirimde olunca
Elma bi 20 Kr altına düşmedi bu ara gerçi mahallede gizli bir yerde elma ağacı keşfettik abim ile. Büyüsün toplarız
Hayır, ormanO ağaçların sahipleri var mı peki kızmasınlar elma, kiraz vb
Dut ağacı var mı peki? @12.AdamHayır, orman
1 ay sonra fındıklar yetişir gibi. Onları da toplarız
Ona denk gelmedimDut ağacı var mı peki? @12.Adam
Daha önce konuştuk bunu diye hatırlıyorum TR'de annemlerin evine yakın var. Çok kez toplayıp yemişliğimiz var ama eksikliğini aramıyorum yiyemeyinceHayatında hiç yememişsindir o halde
Takip edemiyorum ki. @The_Erinch abinin yarıştığı gün girdim en son.@Özgür artık hiç oralı olmuyorsun. Kızıyorum
Sıra sana gelince 2-3 saat bırakmam seni haberin olsunTakip edemiyorum ki. @The_Erinch abinin yarıştığı gün girdim en son.
Çektim aldım valla 😁😁🤭🤭 @DosiTakip edemiyorum ki. @The_Erinch abinin yarıştığı gün girdim en son.
Seni haftada 1 hep yarıştıralım herkes gelsin. Çevren çokÇektim aldım valla 😁😁🤭🤭 @Dosi
Önceden haber ver de o günüme herhangi bir iş koymayayım full konuda olayım.Sıra sana gelince 2-3 saat bırakmam seni haberin olsun
Erinç'ten sonra zaten sadece 1 bölüm oldu