Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

PlayStation oynama odasına alalım seni, sponsorlar sağ olsun :A @Dosi
Konfor rahat, ondan @EmreCan şimdiden gelmiş :A oh evde canı sıkılıyor tabi :A
Ben @Cervantes İ paspas yaparım merak etmesin o :A Bütün stüdyoyu temizler siler süpürür her tarafa çamaşır suyu + tuz ruhu + klorox döker :A @xdragxx @Tolstoyevski
------

Hadi oynayayımmm :A
Aman bizde sağlığa faydalı kokusuz temizlik ilacı var :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yaşadığınız üzüntü beni derinden üzdü @Maskeli Fedai @Sherlock
En iyisi sizin yarışmayı ileriki haftalara erteleyelim. Bu enerji ile kötü bir yarışma olur yoksa. @MEnes ile arayı düzeltip eski halinize dönünce haber edersiniz. Aranızdaki uçurumu tamir edin.

Biz başka birilerini alırız yarışmaya bu hafta :A

En iyisi sizin yarışmayı ileriki haftalara erteleyelim. Bu enerji ile kötü bir yarışma olur yoksa. @MEnes ile arayı düzeltip eski halinize dönünce haber edersiniz. Aranızdaki uçurumu tamir edin.

Biz artık en iyi ihtimalle üçlü olarak yarışırız Dosi hanım, belki Utku beyciğim bizlere eşlik eder... Sayın Gs’li dostum ve bana bir tek küfür etmediği kaldı @MEnes isimli, bir zamanlar adaşım olan şahsın… Güvendiğimiz SABAR’lara resmen ihanet yağdı… :)) @Maskeli Fedai @MasacRE

Biz artık en iyi ihtimalle üçlü olarak yarışırız Dosi hanım, belki Utku beyciğim bizlere eşlik eder... Sayın Gs’li dostum ve bana bir tek küfür etmediği kaldı @MEnes isimli, bir zamanlar adaşım olan şahsın… Güvendiğimiz SABAR’lara resmen ihanet yağdı… :)) @Maskeli Fedai @MasacRE
Kütük dostum da bize sırt çevirmez diye düşünüyorum.. :)) Bu üçlü çok güçlü modunu açıp yolumuza devam ederiz.. :))) @MasacRE @MEnes

Olsun, yinede bekleyelim biraz. Sabar grubu birbirine ihanet eder ama asla kopmaz. Siz de biraz fazla üzerine gittiniz :A @MEnes 'e hak veriyorum biraz.
Bu haftayı atlatalım. Başka bir güne tüm ekibi toplarız. Hoş yine 3lü zor olur ama en azından motivasyon desteğini verir :A
Kütük dostum da bize sırt çevirmez diye düşünüyorum.. :)) Bu üçlü çok güçlü modunu açıp yolumuza devam ederiz.. :))) @MasacRE @MEnes

Eski güzel günlere geri dönüş… Survivor izler bu cümleleri kurardık, sonra @MEnes isimli haine güvendik, bu muazzam söz dizimine onu da dahil ettik… Ah ah, büyük bir hataymış… :)) @MasacRE

Olsun, yinede bekleyelim biraz. Sabar grubu birbirine ihanet eder ama asla kopmaz. Siz de biraz fazla üzerine gittiniz :A @MEnes 'e hak veriyorum biraz.
Bu haftayı atlatalım. Başka bir güne tüm ekibi toplarız. Hoş yine 3lü zor olur ama en azından motivasyon desteğini verir :A
Beni ısrarla ciddiye almayıp dinlemeyen yoldaşlarım şimdi ağlamaya başlamış... Ben gereken neyse onu yaptım, siz de gereken neyse onu yapın... :)))

Zey zaten benim neyi niye yaptığımı anlamış belli ki, o yüzden yarışma işine bakarız, acelesi yok... :))