Ben ne zaman kaçtım :OTabi tabi, zamanı gelince kaç
Ben ne zaman kaçtım :OTabi tabi, zamanı gelince kaç
Sen hep kutu açan olursun bu gidişle neyse bakarız çözeriz halederizYani aslında haklı olabilirsin lakin ben sözleştirilen tarih ve saatlerde forumda olma muhabbetinde kendime pek güvenmiyorum... Bu bağlamda bakınca itiraz edemeyecek kadar vahim bir durumdaydım...
Canlı yayınlarda yoksun artık hiçBen ne zaman kaçtım :O
Müsait olamıyorumSen hep kutu açan olursun bu gidişle neyse bakarız çözeriz halederiz
------
Canlı yayınlarda yoksun artık hiç
Erkende yapsak yoksun, geç te yapsak yoksunMüsait olamıyorum
Geldiğim zamanda kutumu açan yokErkende yapsak yoksun, geç te yapsak yoksun
Doğru açılmamış @Angelica kesin açar bugün (bugün bitecek nasıl olsa )Geldiğim zamanda kutumu açan yok
Aynen dediğin gibi, bakarız çözeriz hallederiz...Sen hep kutu açan olursun bu gidişle neyse bakarız çözeriz halederiz
------
Canlı yayınlarda yoksun artık hiç
Daha çok beklersin. Saati yazmakta
Erkenden geldim stüdyoda bekliyorumDaha çok beklersin. Saati yazmakta
@Cervantes stüdyoya paspas bile çekiyordu. Biraz iş yap sonra dinlen, dinlenme odasındaErkenden geldim stüdyoda bekliyorum
PlayStation oynama odasına alalım seni, sponsorlar sağ olsun @DosiErkenden geldim stüdyoda bekliyorum
Ben @Cervantes İ paspas yaparım merak etmesin o Bütün stüdyoyu temizler siler süpürür her tarafa çamaşır suyu + tuz ruhu + klorox döker @xdragxx @Tolstoyevski@Cervantes stüdyoya paspas bile çekiyordu. Biraz iş yap sonra dinlen, dinlenme odasında
Hadi oynayayımmmPlayStation oynama odasına alalım seni, sponsorlar sağ olsun @Dosi
Konfor rahat, ondan @EmreCan şimdiden gelmiş oh evde canı sıkılıyor tabiPlayStation oynama odasına alalım seni, sponsorlar sağ olsun @Dosi
Aman bizde sağlığa faydalı kokusuz temizlik ilacı varBen @Cervantes İ paspas yaparım merak etmesin o Bütün stüdyoyu temizler siler süpürür her tarafa çamaşır suyu + tuz ruhu + klorox döker @xdragxx @Tolstoyevski
------
Hadi oynayayımmm
Biz artık en iyi ihtimalle üçlü olarak yarışırız Dosi hanım, belki Utku beyciğim bizlere eşlik eder... Sayın Gs’li dostum ve bana bir tek küfür etmediği kaldı @MEnes isimli, bir zamanlar adaşım olan şahsın… Güvendiğimiz SABAR’lara resmen ihanet yağdı… ) @Maskeli Fedai @MasacREYaşadığınız üzüntü beni derinden üzdü @Maskeli Fedai @Sherlock
En iyisi sizin yarışmayı ileriki haftalara erteleyelim. Bu enerji ile kötü bir yarışma olur yoksa. @MEnes ile arayı düzeltip eski halinize dönünce haber edersiniz. Aranızdaki uçurumu tamir edin.
Biz başka birilerini alırız yarışmaya bu hafta
Yaşadığınız üzüntü beni derinden üzdü @Maskeli Fedai @Sherlock
En iyisi sizin yarışmayı ileriki haftalara erteleyelim. Bu enerji ile kötü bir yarışma olur yoksa. @MEnes ile arayı düzeltip eski halinize dönünce haber edersiniz. Aranızdaki uçurumu tamir edin.
Biz başka birilerini alırız yarışmaya bu hafta
Kütük dostum da bize sırt çevirmez diye düşünüyorum.. ) Bu üçlü çok güçlü modunu açıp yolumuza devam ederiz.. )) @MasacRE @MEnesBiz artık en iyi ihtimalle üçlü olarak yarışırız Dosi hanım, belki Utku beyciğim bizlere eşlik eder... Sayın Gs’li dostum ve bana bir tek küfür etmediği kaldı @MEnes isimli, bir zamanlar adaşım olan şahsın… Güvendiğimiz SABAR’lara resmen ihanet yağdı… ) @Maskeli Fedai @MasacRE
Olsun, yinede bekleyelim biraz. Sabar grubu birbirine ihanet eder ama asla kopmaz. Siz de biraz fazla üzerine gittiniz @MEnes 'e hak veriyorum biraz.Biz artık en iyi ihtimalle üçlü olarak yarışırız Dosi hanım, belki Utku beyciğim bizlere eşlik eder... Sayın Gs’li dostum ve bana bir tek küfür etmediği kaldı @MEnes isimli, bir zamanlar adaşım olan şahsın… Güvendiğimiz SABAR’lara resmen ihanet yağdı… ) @Maskeli Fedai @MasacRE
Eski güzel günlere geri dönüş… Survivor izler bu cümleleri kurardık, sonra @MEnes isimli haine güvendik, bu muazzam söz dizimine onu da dahil ettik… Ah ah, büyük bir hataymış… ) @MasacRE
Biz artık en iyi ihtimalle üçlü olarak yarışırız Dosi hanım, belki Utku beyciğim bizlere eşlik eder... Sayın Gs’li dostum ve bana bir tek küfür etmediği kaldı @MEnes isimli, bir zamanlar adaşım olan şahsın… Güvendiğimiz SABAR’lara resmen ihanet yağdı… ) @Maskeli Fedai @MasacRE
Beni ısrarla ciddiye almayıp dinlemeyen yoldaşlarım şimdi ağlamaya başlamış... Ben gereken neyse onu yaptım, siz de gereken neyse onu yapın... ))Olsun, yinede bekleyelim biraz. Sabar grubu birbirine ihanet eder ama asla kopmaz. Siz de biraz fazla üzerine gittiniz @MEnes 'e hak veriyorum biraz.
Bu haftayı atlatalım. Başka bir güne tüm ekibi toplarız. Hoş yine 3lü zor olur ama en azından motivasyon desteğini verir