Yok fazla bile sürdüKusura bakmayın abim gelince çıkmak zorunda kaldım
Yok fazla bile sürdüKusura bakmayın abim gelince çıkmak zorunda kaldım
Yok fazla bile sürdüilk teklif sonrası olacaktı. .yarın kaç gibi? Aynı mı
![]()
O zaman başlık iyi. Bu akşam kadar sürmez. İkinci teklif sonrası 3 ve 2 kutular açılarak kısa sürüyor tekliflereEvet aynı müsait olurum öncede olurum sanırım 8 gibi![]()
O zaman başlık iyi. Bu akşam kadar sürmez. İkinci teklif sonrası 3 ve 2 kutular açılarak kısa sürüyor tekliflere![]()
Reytingin baya iyi bu arada. Yarım yarışma olmasına rağmen güzel ilerlemişizEvet iyi başlık tamamdır umarım iyi yarışırım![]()
Reytingin baya iyi bu arada. Yarım yarışma olmasına rağmen güzel ilerlemişiz![]()
Eskisi kadar çenesi düşük olmasanda iyisin dahaAhh tşk ederrim sevindim
Eskisi kadar çenesi düşük olmasanda iyisin daha![]()
He gördük. Hep aynı sıradan gidiyorsunYine çenesi düşük olacam da kutulara odaklanıuyorum ondan![]()
O zeytin başka zeytinlere benzemediği için aynı şey değil ve 15 20 yıldır yemediğim için ömrümde yememiş kadar olmuş oluyorum...@maske
Olsun, yinede ömrümde yemedim dediğinde hiç tadına bakmamışsın sandım. Bakıp sevmişsin üstelikalınsa devam edecekti
![]()
Yukarda @maske diye kalmış @Maskeli Fedai etiketi yeni farkettimO zeytin başka zeytinlere benzemediği için aynı şey değil ve 15 20 yıldır yemediğim için ömrümde yememiş kadar olmuş oluyorum...![]()
Pardon?Yooo ben her sabah 9'da burda olurum ki
Benim sağım solum belli olmaz bana güvenip yola çıkmayın...Cuma günü burda kesin ol@MEnes gelirse belki 3lü
sen ve @Maskeli Fedai plan proje yapın. Cuma bir zaman ayarlıyalım
![]()
Neyse ne amaan yemişsem yemişim.Yukarda @maske diye kalmış @Maskeli Fedai etiketi yeni farkettim
Sonuç olarak yemişsin
Pardon?(00.58)
Sözünü tutmadın![]()
Sana güven olmadığını yazmıştım zatenBenim sağım solum belli olmaz bana güvenip yola çıkmayın...![]()
Evet gördüm ve seni destekledim işte, ne istiyorsun daha...
Keşke 'yok bana güvenin' deseydinEvet gördüm ve seni destekledim işte, ne istiyorsun daha...![]()
Tabi tabi, zamanı gelince kaç
Yani aslında haklı olabilirsin lakin ben sözleştirilen tarih ve saatlerde forumda olma muhabbetinde kendime pek güvenmiyorum...Keşke 'yok bana güvenin' deseydinböyle bir konuda bana itiraz etmeni beklerdim
![]()