- Reaksiyon puanı
- 114,551
- Puanı
- 1,060
Yok fazla bile sürdü ilk teklif sonrası olacaktı. .yarın kaç gibi? Aynı mıKusura bakmayın abim gelince çıkmak zorunda kaldım
Yok fazla bile sürdü ilk teklif sonrası olacaktı. .yarın kaç gibi? Aynı mıKusura bakmayın abim gelince çıkmak zorunda kaldım
Yok fazla bile sürdü ilk teklif sonrası olacaktı. .yarın kaç gibi? Aynı mı
O zaman başlık iyi. Bu akşam kadar sürmez. İkinci teklif sonrası 3 ve 2 kutular açılarak kısa sürüyor tekliflereEvet aynı müsait olurum öncede olurum sanırım 8 gibi
O zaman başlık iyi. Bu akşam kadar sürmez. İkinci teklif sonrası 3 ve 2 kutular açılarak kısa sürüyor tekliflere
Reytingin baya iyi bu arada. Yarım yarışma olmasına rağmen güzel ilerlemişizEvet iyi başlık tamamdır umarım iyi yarışırım
Reytingin baya iyi bu arada. Yarım yarışma olmasına rağmen güzel ilerlemişiz
Eskisi kadar çenesi düşük olmasanda iyisin dahaAhh tşk ederrim sevindim
Eskisi kadar çenesi düşük olmasanda iyisin daha
He gördük. Hep aynı sıradan gidiyorsunYine çenesi düşük olacam da kutulara odaklanıuyorum ondan
He gördük. Hep aynı sıradan gidiyorsun
O zeytin başka zeytinlere benzemediği için aynı şey değil ve 15 20 yıldır yemediğim için ömrümde yememiş kadar olmuş oluyorum...@maske
Olsun, yinede ömrümde yemedim dediğinde hiç tadına bakmamışsın sandım. Bakıp sevmişsin üstelik alınsa devam edecekti
Yukarda @maske diye kalmış @Maskeli Fedai etiketi yeni farkettimO zeytin başka zeytinlere benzemediği için aynı şey değil ve 15 20 yıldır yemediğim için ömrümde yememiş kadar olmuş oluyorum...
Pardon? (00.58)Yooo ben her sabah 9'da burda olurum ki
Benim sağım solum belli olmaz bana güvenip yola çıkmayın...Cuma günü burda kesin ol @MEnes gelirse belki 3lü sen ve @Maskeli Fedai plan proje yapın. Cuma bir zaman ayarlıyalım
Neyse ne amaan yemişsem yemişim. Sonuç olarak 1 2 kez yemek bunların dediği gibi Zeytin baronu olduğumu göstermez...Yukarda @maske diye kalmış @Maskeli Fedai etiketi yeni farkettim
Sonuç olarak yemişsin
Pardon? (00.58)
Sözünü tutmadın
Sana güven olmadığını yazmıştım zaten @Sherlock ve @Maskeli Fedai gelirse sana çıtlatırımBenim sağım solum belli olmaz bana güvenip yola çıkmayın...
Evet gördüm ve seni destekledim işte, ne istiyorsun daha...Sana güven olmadığını yazmıştım zaten @Sherlock ve @Maskeli Fedai gelirse sana çıtlatırım
Keşke 'yok bana güvenin' deseydin böyle bir konuda bana itiraz etmeni beklerdimEvet gördüm ve seni destekledim işte, ne istiyorsun daha...
Tabi tabi, zamanı gelince kaç
Yani aslında haklı olabilirsin lakin ben sözleştirilen tarih ve saatlerde forumda olma muhabbetinde kendime pek güvenmiyorum... Bu bağlamda bakınca itiraz edemeyecek kadar vahim bir durumdaydım...Keşke 'yok bana güvenin' deseydin böyle bir konuda bana itiraz etmeni beklerdim