Maskeli Fedai
Favori Üye
Kütük dostum ve sayın Gs'li dostumla çok güçlü bir ekibiz.. )) @MEnes tek başına kalsın da aklı başına gelsin.. ))
Kütük dostum ve sayın Gs'li dostumla çok güçlü bir ekibiz.. )) @MEnes tek başına kalsın da aklı başına gelsin.. ))
Benim aklım hep başımda merak etmeyin siz... Tek başıma da çok güçlüyüm... )Kütük dostum ve sayın Gs'li dostumla çok güçlü bir ekibiz.. )) @MEnes tek başına kalsın da aklı başına gelsin.. ))
Yalnız hiç ciddi durmuyor bu durumlar pek inandırıcı değil ama söylenen o sözler elbet can sıkmıştır çünkü senle alakalı olmayan iftiralar bunlar onlarda Nerden vuracağını biliyor.Beni ısrarla ciddiye almayıp dinlemeyen yoldaşlarım şimdi ağlamaya başlamış... Ben gereken neyse onu yaptım, siz de gereken neyse onu yapın... ))
Zey zaten benim neyi niye yaptığımı anlamış belli ki, o yüzden yarışma işine bakarız, acelesi yok... )
Hepsini yok ettim, paramparça ettim çünkü hak ettiler.. Israrla devam ettiler ve artık kabak tadı verdi, ben de gerekeni yaptım... )Yalnız hiç ciddi durmuyor bu durumlar pek inandırıcı değil ama söylenen o sözler elbet can sıkmıştır çünkü senle alakalı olmayan iftiralar bunlar onlarda Nerden vuracağını biliyor.
Yalnız şu reis olunca :) işte ozaman ciddi olmayan bir alınma var demektir
Duracaklarını sanmıyorum ama umarımHepsini yok ettim, paramparça ettim çünkü hak ettiler.. Israrla devam ettiler ve artık kabak tadı verdi, ben de gerekeni yaptım... )
Duracaklar çünkü buna mecburlar.. Aksine müsaade etmem... )Duracaklarını sanmıyorum ama umarım
Şimdiden zaten paçaları tutuşmuş @Sherlock @Maskeli FedaiDuracaklar çünkü buna mecburlar.. Aksine müsaade etmem... )
Tutuşacaklar tabi koskoca MEnes'i altı dolu olmayan boş kalıplara sokmaya çalıştılar, ama ben buna müsaade etmeyecektim elbette... ))Şimdiden zaten paçaları tutuşmuş @Sherlock @Maskeli Fedai
Maşallah @MasacRE birşey yapmadan olaylar oluyor, olaylar çözülüyor
İkisinden başka inanan yok zaten. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlarTutuşacaklar tabi koskoca MEnes'i altı dolu olmayan boş kalıplara sokmaya çalıştılar, ama ben buna müsaade etmeyecektim elbette... ))
Tam tersi sayın Gs'li dostumla beraber intikam planımızı düşünüyoruz )) @MasacRE @MEnesŞimdiden zaten paçaları tutuşmuş @Sherlock @Maskeli Fedai
Maşallah @MasacRE birşey yapmadan olaylar oluyor, olaylar çözülüyor
Sayın Gs'li dostum, Dosi hanıma bakın hele.. )) Hainin tarafında saf tutmuş.. )) @Sherlockİkisinden başka inanan yok zaten. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar
Hadi ordan, hainlik kim yapıyor görüyoruz sizi yeterince tanıyorum ve çok sürmez yine canım yoldaşlarım deyip birbirinize sarılırsınız @MEnes
Kısmet birşey demem@EmreCan kutusundan korkuyorum
Hiç sorma kan dondurucu iki leş konuşup konuşup duruyorlar...İkisinden başka inanan yok zaten. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar
İstediğinizi planlayın beni yıkmaya gücünüz yetmez.. )) İlk hainliği yapanın kimler olduğu ortada... )) @Sherlock @MasacRE
A emojisi geldiğine göre düzelmeye başladıHiç sorma kan dondurucu iki leş konuşup konuşup duruyorlar...
Sana karşı yazdığım için geldi, başkalarına karşı düzeleceğini pek sanmıyorum...A emojisi geldiğine göre düzelmeye başladı
Hadi 1 yerde tamam, günlerce bir çok yerde yazmak da ne bileyim dozu fazla kaçtı
Bir ara benzer olmuştu yine böyle millet ciddi anlamıştı. Sizde uzatmayın artık dm de gülüşüp buralarda birbirinize ihanet etmeyinSana karşı yazdığım için geldi, başkalarına karşı düzeleceğini pek sanmıyorum...
Her yerde şuan büyük bir düşmanlık hakim, herkes birbirini yok ediyor Zey...Bir ara benzer olmuştu yine böyle millet ciddi anlamıştı. Sizde uzatmayın artık dm de gülüşüp buralarda birbirinize ihanet etmeyin
Vah vah, @Dosi hanım çok yanlış bir tercihte bulunmuş sayın Gs’li dostum... Yarışma esnasında günlerdir kutu açan, emekçi VMYM ekibini hiçe saymış, en kritik anlarda ortadan kaybolan, hainliği hobi edinmiş @MEnes’i seçmiş… ) Paramparça olmaya devam ediyoruz… )Sayın Gs'li dostum, Dosi hanıma bakın hele.. )) Hainin tarafında saf tutmuş.. )) @Sherlock
Çok inandırıcı çok inandırıcıHer yerde şuan büyük bir düşmanlık hakim, herkes birbirini yok ediyor Zey...
Bizim değerimiz yarışma anında mesaj yazmakla ölçülmeyecek kadar çoktur... ) Zey tabi ki iftiracı hainlerin yanında yer almayacaktı çünkü kendisi neyin ne olduğunu biliyor zaten... )) @DosiVah vah, @Dosi hanım çok yanlış bir tercihte bulunmuş sayın Gs’li dostum... Yarışma esnasında günlerdir kutu açan, emekçi VMYM ekibini hiçe saymış, en kritik anlarda ortadan kaybolan, hainliği hobi edinmiş @MEnes’i seçmiş… ) Paramparça olmaya devam ediyoruz… )
Bu arada @MEnes güçlü olduğunu falan iddia etmiş, yetkilerimi kullanmak istemiyorum… )