Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Eski güzel günlere geri dönüş… Survivor izler bu cümleleri kurardık, sonra @MEnes isimli haine güvendik, bu muazzam söz dizimine onu da dahil ettik… Ah ah, büyük bir hataymış… :)) @MasacRE
Kütük dostum ve sayın Gs'li dostumla çok güçlü bir ekibiz.. :))) @MEnes tek başına kalsın da aklı başına gelsin.. :)))

Beni ısrarla ciddiye almayıp dinlemeyen yoldaşlarım şimdi ağlamaya başlamış... Ben gereken neyse onu yaptım, siz de gereken neyse onu yapın... :)))

Zey zaten benim neyi niye yaptığımı anlamış belli ki, o yüzden yarışma işine bakarız, acelesi yok... :))
Yalnız hiç ciddi durmuyor bu durumlar pek inandırıcı değil ama söylenen o sözler elbet can sıkmıştır çünkü senle alakalı olmayan iftiralar bunlar :A onlarda Nerden vuracağını biliyor.

Yalnız şu reis olunca ::)) işte ozaman ciddi olmayan bir alınma var demektir :A

• Beğendim
Reactions: MEnes
Yalnız hiç ciddi durmuyor bu durumlar pek inandırıcı değil ama söylenen o sözler elbet can sıkmıştır çünkü senle alakalı olmayan iftiralar bunlar :A onlarda Nerden vuracağını biliyor.

Yalnız şu reis olunca ::)) işte ozaman ciddi olmayan bir alınma var demektir :A
Hepsini yok ettim, paramparça ettim çünkü hak ettiler.. Israrla devam ettiler ve artık kabak tadı verdi, ben de gerekeni yaptım... :))

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şimdiden zaten paçaları tutuşmuş :A @Sherlock @Maskeli Fedai

Maşallah @MasacRE birşey yapmadan olaylar oluyor, olaylar çözülüyor :A
Tam tersi sayın Gs'li dostumla beraber intikam planımızı düşünüyoruz :))) @MasacRE @MEnes
------

İkisinden başka inanan yok zaten. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar :A
Sayın Gs'li dostum, Dosi hanıma bakın hele.. :))) Hainin tarafında saf tutmuş.. :))) @Sherlock

Tam tersi sayın Gs'li dostumla beraber intikam planımızı düşünüyoruz :))) @MasacRE @MEnes
------

Sayın Gs'li dostum, Dosi hanıma bakın hele.. :))) Hainin tarafında saf tutmuş.. :))) @Sherlock
Hadi ordan, hainlik kim yapıyor görüyoruz:A sizi yeterince tanıyorum ve çok sürmez yine canım yoldaşlarım deyip birbirinize sarılırsınız :A @MEnes
------

@EmreCan kutusundan korkuyorum :A
Kısmet birşey demem :A

İkisinden başka inanan yok zaten. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar :A
Hiç sorma kan dondurucu iki leş konuşup konuşup duruyorlar... :A
------

------

İstediğinizi planlayın beni yıkmaya gücünüz yetmez.. :))) İlk hainliği yapanın kimler olduğu ortada... :))) @Sherlock @MasacRE

Sana karşı yazdığım için geldi, başkalarına karşı düzeleceğini pek sanmıyorum... :A
Bir ara benzer olmuştu yine böyle :A millet ciddi anlamıştı. Sizde uzatmayın artık :A dm de gülüşüp buralarda birbirinize ihanet etmeyin :A

• Güldürdün
Vah vah, @Dosi hanım çok yanlış bir tercihte bulunmuş sayın Gs’li dostum... Yarışma esnasında günlerdir kutu açan, emekçi VMYM ekibini hiçe saymış, en kritik anlarda ortadan kaybolan, hainliği hobi edinmiş @MEnes’i seçmiş… :)) Paramparça olmaya devam ediyoruz… :))

Bu arada @MEnes güçlü olduğunu falan iddia etmiş, yetkilerimi kullanmak istemiyorum… :))

Her yerde şuan büyük bir düşmanlık hakim, herkes birbirini yok ediyor Zey... :A
Çok inandırıcı çok inandırıcı :A
Neyse rafa kaldırdım yarışma zamanınızı. Sizi böyle ağırlamak istemem :A son haftalarda yarışın :A
Senin 10 numaralı kutu daha açılmadı. Bakalım ne çıkacak :A

• Güldürdün
Vah vah, @Dosi hanım çok yanlış bir tercihte bulunmuş sayın Gs’li dostum... Yarışma esnasında günlerdir kutu açan, emekçi VMYM ekibini hiçe saymış, en kritik anlarda ortadan kaybolan, hainliği hobi edinmiş @MEnes’i seçmiş… :)) Paramparça olmaya devam ediyoruz… :))

Bu arada @MEnes güçlü olduğunu falan iddia etmiş, yetkilerimi kullanmak istemiyorum… :))
Bizim değerimiz yarışma anında mesaj yazmakla ölçülmeyecek kadar çoktur... :)) Zey tabi ki iftiracı hainlerin yanında yer almayacaktı çünkü kendisi neyin ne olduğunu biliyor zaten... :))) @Dosi

Benim güçlü olmak için yetkiye ihtiyacım yok, Emekli'yken de güçlüydüm şimdi de güçlüyüm... :)))

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Sherlock and Dosi