Seninle yarışmaya meraklı olan da yok, böyle boyundan büyük laflar etmene de.Dünya yıkılsa hiçbir kuvvet seninle yarıştıramaz beni![]()
Seninle yarışmaya meraklı olan da yok, böyle boyundan büyük laflar etmene de.Dünya yıkılsa hiçbir kuvvet seninle yarıştıramaz beni![]()
Asıl sen ortalığı karıştırmaya çalışma, ben ispat ettim kendimi.![]()
1490. mesajda kanıt ile geldim@Dosi sende mi fitne fesat peşindesin![]()
Sus artık be .ssSeninle yarışmaya meraklı olan da yok, böyle boyundan büyük laflar etmene de.![]()
Kendisi de istemediğini belirtti, bende konu kapanmıştırEn başından serhat ile yarışmam dedin evet ama o istekliydi![]()
Sonradan baktı senden umut yok en başından öyle dediğini ima ettiKendisi de istemediğini belirtti, bende konu kapanmıştır@serhatt
Hala saçmalıyorsun be yeter.1490. mesajda kanıt ile geldimserhat boşuna çırpınıyor
Para yıllardır var. Değişsem ozaman değiştirdim![]()
İlk kez aklı başında bir laf ettin.Kendisi de istemediğini belirtti, bende konu kapanmıştır@serhatt
Alakası bile yok.Sonradan baktı senden umut yok en başından öyle dediğini ima ettiistemem yan cebime koy misali
![]()
Teşekkürler, her zaman o iş için ilk gönüllüyüm...Şimdi bir şey diyeceğim uygun olmayacak
Yarışmacı listemizde olan kişiler olacak
------
Şimdiden eline sağlık![]()
Sen sus bence, haddinden fazla konuştun günlerdir.Sus artık be .ss
Hadi güle güle, bir daha forumun yakınından bile geçme.Forumu bırakıyorum beni açmadığın için, bir daha da gelmem buraya sana çok kızgınım bileklerimi kesmeye gidiyorum
@Dosi @Cervantes @xdragxx @eskici @Tolstoyevski @The_Erinch
Nasıl geçti sınavHadi güle güle, bir daha forumun yakınından bile geçme.![]()
Eve gelene kadar güzel geçti diye seviniyordum, az önce sınav gruplarında soruları tartışırken birçok yanlışım olduğunu fark ettim . Bakmaz olaydım, moralim bozuldu.Nasıl geçti sınav![]()
Normal yahu full çekmediğin sürece yanlışların çıkacak mutlaka önemli olan puanEve gelene kadar güzel geçti diye seviniyordum, az önce sınav gruplarında soruları tartışırken birçok yanlışım olduğunu fark ettim . Bakmaz olaydım, moralim bozuldu.![]()
Orası öyle de hiç beklenmedik yerlerde hata yapmışım. Neyse ki konuştuğum herkes sınav zordu dedi, rakiplerimin sınavı iyi geçseydi daha çok üzülürdüm.Normal yahu full çekmediğin sürece yanlışların çıkacak mutlaka önemli olan puan![]()
Ben giderken seni de götürcemHadi güle güle, bir daha forumun yakınından bile geçme.![]()