Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 7.Hafta Sona Erdi🍒

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan and Dosi
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi

Ve beklenen o çarşamba günü sonunda gelmişti. @xdragxx sabah erken saatlerde villadan ayrılmış ve yaşlı kadının yanına giderek @Dosi'yi beklemeye başlamıştı. @Dosi de cidden 2 saat sonra villadan ayrılarak yanına @Tolstoyevski'yi almadan kulübenin yolunu tutmuştu. Onun hemen arkasından da @Tolstoyevski kulübenin yolunu tutmuştu.
xdragxx Dosi'nin yaşlı kadınla ne konuşacağını merak ettiği için kulübede tenha bir yere saklanmıştı ve o sırada Dosi de kulübeye giriş yaptı.

Dosi: Naber moruk?
Yaşlı kadın: Allaha havale ediyorum seni.
Dosi: (kötü kadın gülüşü atarak) Paraların da ne tatlıymış yahu yiyerek bitiremiyorum vallaha. Neyse son vakitlerinin keyfini çıkar bu kulübede cesedini bulurlar 1-2 aya artık.

Tam bu sırada xdragxx belirdi. xdragxx'i karşısında göre @Dosi şaşkına uğradı ve kapıdan kaçmak için adım attığı anda @Tolstoyevski de Dosi'nin karşısında belirdi ve @Dosi'yi oradaki sandalyeye bağladılar. Yaşlı kadın tüm bu olanları mutlulukla izliyordu. @Dosi siniri geçince konuşmaya başladı.

Dosi: Söyleyin ne kadar istiyorsunuz sefiller?
Tolstoyevski: Para istemiyoruz sadece senin niye böyle bir şey yaptığını merak ediyoruz.
Dosi: Bu kadın bize hiçbir zaman yakın olmadı ve ailenin tek mirasçısı konumunda. Ecelinin gelmesini bekleyemezdim zaten yaşadı yaşayacağını bırakın da biraz ben yaşayım. Xdragxx sen Tolstoyevksi'ye göre daha paracısındır. Ne elinize geçecek bu kadını kurtarınca söyle.
xdragxx: (1 dakika sessizce bekler): Eeeee bu kadını ne yapacağız o zaman?
Tolstoyevski: Nasıl yani?
Yaşlı kadın: Saçmalamayın beni buradan kurtarın tüm mirasım ikinizin olsun.
xdragxx: Sus bir dakika teyze sana niye güvenelim? Tolsto Dosi mirası 3'e bölerse bence bu teklifi kabul edelim. Yoksa bu kadını serbest bırakırsak Dosi de hapishanelik olacak.
Tolstoyevki: Haksız sayılmazsınız aslında. En iyisi öyle yapalım.

Ve biraz daha konuştuktan sonra eski 3 arkadaş kadını orada bırakıp eve döndüler. Tolstoyevski şoförlüğü, xdragxx bahçıvanlığı bırakıp zenginliğe doğru adım atmaya karar verdiler. Fakat bu mutluluk çok uzun sürecek mi?

DEVAM EDECEK