Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 7.Hafta Sona Erdi🍒

İşte paranın insanı nasıl bozduğunun güzel bir örneği olmuş. :A Birde en yakın arkadaşlarından birini özel şoförü, bir diğerini ise kapıcı yapmış. :D İnsan arkadaşlarını şirketinde güzel mertebelere getirir en azından @Dosi . :A İlk fırsatta da arkadaş çevresini değiştiriyor, böyle dost düşman başına. :F
Bakalım daha neler yapacak film sonuna kadar :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

xdragxx ve @Tolstoyevski günlük işlerini yapmaya devam ettiler. Fakat aradan 2 ay geçtikten sonra özellikle şoför @Tolstoyevski bazı şeylerden şüphelenmeye başladı. Çünkü @Dosi mağaza, restoran gibi yerlere şoförü @Tolstoyevski ile giderken haftanın belirli günlerinde de arabayı kendisi alıp gidiyor ve uzun süre geri dönmüyordu. @Tolstoyevski bir gün bu konuyu xdragxx'e açtı ve xdragxx'in aklına bir fikir geldi. Bu fikre göre @Dosi'nin yine tek başına gittiği bir gün onu @Tolstoyevski ile takip edeceklerdi.
Günlerden bir gün @Dosi xdragxx ve @Tolstoyevski'yi yanına çağırdı ve ikisine uzun bir fırça çekti. Dosi bu ikilinin sürekli birlikte olup işleri kaynattıklarını söyledi ve eğer bir daha mesai saatleri içinde bu ikiliyi beraber gördüğü an kovacağını ifade etti. Bu duruma sinirlenen @Tolstoyevski anahtarları tam cebinden çıkarırken xdragxx hemen durumu fark etti ve Tolstoyevksi'yi de alıp ordan uzaklaştırdı ve villadan gitmeleri durumunda @Dosi'nin yaptığı gizli planları nasıl ortaya çıkaracaklarını söyledi ve bu @Tolstoyevski'ye de mantıklı geldi.
Ve o gün geldi çattı. @Dosi yine günün birinde arabayı kendisi alıp bir yerlere gitti. Bunu gören @Tolstoyevski xdragxx'e haber verdi ve ikili bir taksiye binip @Dosi'yi takip etmeye başladılar. Dosi arabasıyla tenha ve İstanbul dışı yerlere çıkmaya başladı. xdragxx ve @Tolstoyevski de gitti bizim paralar diye düşünse de o an Dosi'nin daha tenha yerlere gitmesi sebebiyle olayı merak edip para meselesini unuttular.
İşte o esnada araba durdu. Dosi çok dandik bir kulübe evine giriş yaptı. xdragxx ve @Tolstoyevski dışarıdan bu evin içini görmekte zorluk çekiyorlardı fakat @Dosi çok yaşlı bir kadının yanıa gelmişti....

DEVAM EDECEK
Ee siz de zenginmişsiniz , İstanbul dışına taksi ile çıkacak kadar paranız olduğuna göre. :A @xdragxx @Tolstoyevski

Vay @Dosi 'ye bak, hiç tanımadığını iddia ettiği akrabasını kulübeye bağlamış ve öldü olarak göstererek tüm servetine konmuş meğerse. :A
------

@Dosi yaşlı bir kadınla konuşuyordur. Bu yaşlı kadının ellerinde ve ayaklarında kelepçe vardır ve yatağa bağlıdır. @xdragxx ve @Tolstoyevski bu sırada içeriyi görmek için planlar yapmaktadır. En sonunda xdragxx sürünerek cama doğru gelir ve yaşlı kadın ile Dosi'nin konuştuğunu görür. Fakat içeriden sesleri duyamaz.
@Dosi 1 saat burada durduktan sonra çıkar. Dosi çıkar çıkmaz xdragxx ve @Tolstoyevski içeri girmenin bir yolunu bulurlar ve yaşlı kadın ile karşı karşıya gelirler.

xdragxx: Hayırdır nine bu ne hal kim bağladı seni?
Yaşlı kadın: Dosi denen cadı kurtarın beni çocuklar.
Tolstoyevski: Dur bakalım dosi niye seni bağladı?

Veee kadının cevabı xdragxx ve Tolstoyevski'yi şok eder. Kadının anlattığına göre @Dosi yaşlı kadını zorla kaçırmış ve buraya bağlamıştı. Bunun sebebi de yaşlı kadının Dosi'nin uzaktan akrabası olması ve Dosi'nin onun öldüğünü göstererek mirasına konma isteğiydi. Her çarşamba gelip bu yaşlı kadına birazcık yemek verip sonrasında lüks hayatına devam ediyordu.

Özellikle @Tolstoyevski Dosi'nin böyle bir kötülük yapacağına ihtimal vermiyordu. Fakat @xdragxx bundan çok bu olayı nasıl çözeceğini düşünüyordu. Sonra bir plan yaptılar. xdragxx öbür çarşamba @Dosi gelmeden önce bu kulübeye gelip saklanıp @Dosi'yi bekleyecekti. @Tolstoyevski de arkalarından gelip @Dosi'nin kaçma ihtimaline karşın kapıda bekleyecektir.

Günler böyle geçerken @Dosi Tolstoyevski ve xdragxx'e bir çok iyi bir çok kötü davranıyordu. Tolsto ve xdragxx bu kötü tavırlara haftaya çarşamba kendilerini bekleyen sürpsiz için dayanıyordu. Bu arada @Dosi de çok değişmişti. Paraları oldukça lüks mağazalarda harcıyor her geçen gün mücevherlerine mücevher katıyordu. @Tolstoyevski ve @xdragxx'e sadece ucuz bir saat hediye etmişti.

Bu arada xdragxx ve Tolstoyevski arada sırada yaşlı kadının yanına gidip ona yemek verip üstünü başını temizlemeye başladılar. Yaşlı kadın onlardan kendilerini kurtarması için rica etse de ikili çarşambaya kadar sabretmesi için kadına güç veriyorlardı...

DEVAM EDECEK
Bir önceki bölümde kulübedeki kadını duyunca şaka yollu tahminde bulunmuştum, birebir aynısı çıktı. 😱 @Dosi sen meğerse ne vicdansız bir insanmışsın. :A Kendine pırlantalar, mücevherler alıyor, @xdragxx ve @Tolstoyevski 'ye ise çakma saat alıyor. :D
------

Ve beklenen o çarşamba günü sonunda gelmişti. @xdragxx sabah erken saatlerde villadan ayrılmış ve yaşlı kadının yanına giderek @Dosi'yi beklemeye başlamıştı. @Dosi de cidden 2 saat sonra villadan ayrılarak yanına @Tolstoyevski'yi almadan kulübenin yolunu tutmuştu. Onun hemen arkasından da @Tolstoyevski kulübenin yolunu tutmuştu.
xdragxx Dosi'nin yaşlı kadınla ne konuşacağını merak ettiği için kulübede tenha bir yere saklanmıştı ve o sırada Dosi de kulübeye giriş yaptı.

Dosi: Naber moruk?
Yaşlı kadın: Allaha havale ediyorum seni.
Dosi: (kötü kadın gülüşü atarak) Paraların da ne tatlıymış yahu yiyerek bitiremiyorum vallaha. Neyse son vakitlerinin keyfini çıkar bu kulübede cesedini bulurlar 1-2 aya artık.

Tam bu sırada xdragxx belirdi. xdragxx'i karşısında göre @Dosi şaşkına uğradı ve kapıdan kaçmak için adım attığı anda @Tolstoyevski de Dosi'nin karşısında belirdi ve @Dosi'yi oradaki sandalyeye bağladılar. Yaşlı kadın tüm bu olanları mutlulukla izliyordu. @Dosi siniri geçince konuşmaya başladı.

Dosi: Söyleyin ne kadar istiyorsunuz sefiller?
Tolstoyevski: Para istemiyoruz sadece senin niye böyle bir şey yaptığını merak ediyoruz.
Dosi: Bu kadın bize hiçbir zaman yakın olmadı ve ailenin tek mirasçısı konumunda. Ecelinin gelmesini bekleyemezdim zaten yaşadı yaşayacağını bırakın da biraz ben yaşayım. Xdragxx sen Tolstoyevksi'ye göre daha paracısındır. Ne elinize geçecek bu kadını kurtarınca söyle.
xdragxx: (1 dakika sessizce bekler): Eeeee bu kadını ne yapacağız o zaman?
Tolstoyevski: Nasıl yani?
Yaşlı kadın: Saçmalamayın beni buradan kurtarın tüm mirasım ikinizin olsun.
xdragxx: Sus bir dakika teyze sana niye güvenelim? Tolsto Dosi mirası 3'e bölerse bence bu teklifi kabul edelim. Yoksa bu kadını serbest bırakırsak Dosi de hapishanelik olacak.
Tolstoyevki: Haksız sayılmazsınız aslında. En iyisi öyle yapalım.

Ve biraz daha konuştuktan sonra eski 3 arkadaş kadını orada bırakıp eve döndüler. Tolstoyevski şoförlüğü, xdragxx bahçıvanlığı bırakıp zenginliğe doğru adım atmaya karar verdiler. Fakat bu mutluluk çok uzun sürecek mi?

DEVAM EDECEK
Yok artık, ben yaşlı kadıncağızı kurtaracaklar derken onlar da para peşindeymiş meğerse. Yazıklar olsun size. @Tolstoyevski @xdragxx :A

@Dosi hiç şaşırtmıyor, "Kaç para istiyorsunuz sefiller?" repliğinde koptum. :F

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Ee siz de zenginmişsiniz , İstanbul dışına taksi ile çıkacak kadar paranız olduğuna göre. :A @xdragxx @Tolstoyevski

Vay @Dosi 'ye bak, hiç tanımadığını iddia ettiği akrabasını kulübeye bağlamış ve öldü olarak göstererek tüm servetine konmuş meğerse. :A
------

Bir önceki bölümde kulübedeki kadını duyunca şaka yollu tahminde bulunmuştum, birebir aynısı çıktı. 😱 @Dosi sen meğerse ne vicdansız bir insanmışsın. :A Kendine pırlantalar, mücevherler alıyor, @xdragxx ve @Tolstoyevski 'ye ise çakma saat alıyor. :D
------

Yok artık, ben yaşlı kadıncağızı kurtaracaklar derken onlar da para peşindeymiş meğerse. Yazıklar olsun size. @Tolstoyevski @xdragxx :A

Bakalım bu hikayede ters köşeler baya çok olacak :A

• Güldürdün

------

------

Film ve gerçeği ayıralım lütfen :A

• Güldürdün
Senin istediğin ortamı sağlamak bizim boynumuzun borcudur, merak etme o iş bende... :A Adaşımı o yarışmada yok etmek için elimden geleni yapacağım... :A @Sherlock
Ortak olunca kazandığımız para da ortak oluyor kardeşim ne yok etmesi, bir olup, birlik olup, dirlik olup şovumuzu yapmalıyız. :A

@Dosi hanımın mesajı yaktırdı… 🚬

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi