Ok okÇok inandırıcı. Paragöz olan sizlerin sonu olur umarım bu kadın![]()
Ok okÇok inandırıcı. Paragöz olan sizlerin sonu olur umarım bu kadın![]()
Kadının doğru söylediği ne malumOk okBen bağladım kadını da
![]()
Bilemeyeceğiiiim. Artık yarın görecez onu da.. Kadının kendi kendini bağlama ihtimali yok amaKadının doğru söylediği ne malum![]()
Aynen
Bende sizin gibi onu keşfetmiş olabilirimBilemeyeceğiiiim. Artık yarın görecez onu da.. Kadının kendi kendini bağlama ihtimali yok ama![]()
Hikaye zaten kafamda bitti yani bu tahminlerin hiçbirinin hikayeye etkisi olmazAynenyine @xdragxx yine kırmızı para
------
Bende sizin gibi onu keşfetmiş olabilirimveya size bir tuzak
veya başka birşey. Kötü biridir kötülük yapmasın diye iyilik yapıyorum
![]()
Çok saçma amaHikaye zaten kafamda bitti yani bu tahminlerin hiçbirinin hikayeye etkisi olmaz![]()
Neresi saçma düz kötü karakter yaptım seni belki deÇok saçma amaneyse
Tamam. Sonunu görelim konuşuruzNeresi saçma düz kötü karakter yaptım seni belki deBize de kötü davranıyon zaten
![]()
Eskileri hatırlamak iyidirGüzel oldu ama. Baya bi bakındım mesajlarainsan unutuyor
![]()
Ben adaşımla aynı ortamda yarışırsam onu kesmeden o programı bitiremem gibi duruyor Zey ama hayırlısı...Yok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olurevet evet seni @MEnes ile yaparız
birbirinize leş diye diye biter program
@xdragxx @Tolstoyevski
Ne bakarızı, @Tolstoyevski 'yi beğenmedinBakarız..![]()
İşte bize böylesi yararBen adaşımla aynı ortamda yarışırsam onu kesmeden o programı bitiremem gibi duruyor Zey ama hayırlısı...![]()
Onu da istemiyorumNe bakarızı, @Tolstoyevski 'yi beğenmedin@serhatt ile yarışın
------
İşte bize böylesi yarartam istediğimiz durum
------
@denizz19 özledin mi yarışmayı?ilerde mini ve ikili kısmında da yarışırsın belki
sen ve @Özgür
![]()
Hayır özlemedim ama yarışırım sorun yokNe bakarızı, @Tolstoyevski 'yi beğenmedin@serhatt ile yarışın
------
------
@denizz19 özledin mi yarışmayı?ilerde mini ve ikili kısmında da yarışırsın belki
sen ve @Özgür
![]()
Senin istediğin ortamı sağlamak bizim boynumuzun borcudur, merak etme o iş bende...Ne bakarızı, @Tolstoyevski 'yi beğenmedin@serhatt ile yarışın
------
------
sen ve @Özgür
![]()
Şimdi bir şey diyeceğim uygun olmayacakBen güzel bir kızla yarışırım..@serhatt
Şimdiden eline sağlıkSenin istediğin ortamı sağlamak bizim boynumuzun borcudur, merak etme o iş bende...Adaşımı o yarışmada yok etmek için elimden geleni yapacağım...
@Sherlock
Niye ona olmamış attın o hayır deyinceBen nerede istiyorum dedim be? 😱
------
Ben senin güzel dediklerinin hepsinden güzelim.![]()