Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 7.Hafta Sona Erdi🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen açmadan önce göremiyor musun ya :A
Yok hocam, haftalık olarak tablo güncelleniyor sadece. Aradaki süreç yok, yani herkes ne görüyorsa ben de onu görüyorum hafta başında. :A
Son tur berbat gittim @Sherlock bey. :(
Geçmiş olsun, 1.000 TL de iyidir boş ver. :A Tatile bir yerlere gider, dönemezsin...
Bu bizden de loser çıktı.. @Emre Ozansoy
Bizden loserını da gördük çok şükür. :A

Yok hocam, haftalık olarak tablo güncelleniyor sadece. Aradaki süreç yok, yani herkes ne görüyorsa ben de onu görüyorum hafta başında. :A

Geçmiş olsun, 1.000 TL de iyidir boş ver. :A Tatile bir yerlere gider, dönemezsin...

Bizden loserını da gördük çok şükür. :A
@Emre Ozansoy o zaman net bir sayı veremeyeceğiz sana :A Şimdilik 3-4k arası bir hit kazandırdın diyelim o zaman :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Geleceeek hepiniz gelebilirsiniz artık kura şansı yanınızdaysa :A Mini zaten sayılmıyor :A
Kütükler olarak zengin olacağız. :A @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes
Yoldaşlarımla beraber zeytin filminin devamını çekeceğiz.. @MEnes @MasacRE
Bu mesaja anca random atılır. :A

AKSDKASDKLASJFAESFAJFOAKSDOLASKSAODASKDSADASDSAD
Yok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olur :A evet evet seni @MEnes ile yaparız :A birbirinize leş diye diye biter program :A @xdragxx @Tolstoyevski
İki Enes bir arada... Bu durumda 500.000 TL dışında bir bakiye kazanmamıza ihtimal vermiyorum, sonuçta eşine az rastlanan bir durum bu. :A @MEnes

Yok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olur :A evet evet seni @MEnes ile yaparız :A birbirinize leş diye diye biter program :A @xdragxx @Tolstoyevski
@Maskeli Fedai
------

Beni kimle yarıştırcan? :A
@Maskeli Fedai ile :A
------

Kütükler olarak zengin olacağız. :A @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes

Bu mesaja anca random atılır. :A

AKSDKASDKLASJFAESFAJFOAKSDOLASKSAODASKDSADASDSAD

İki Enes bir arada... Bu durumda 500.000 TL dışında bir bakiye kazanmamıza ihtimal vermiyorum, sonuçta eşine az rastlanan bir durum bu. :A @MEnes
(1 TL kazandılar) :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...