Emre Ozansoy
Süper Mod.
Mini de düzelteceğiz artık.Minileri eklemeyi unutuyorum arada
------
Çok uyardım ama![]()
Mini de düzelteceğiz artık.Minileri eklemeyi unutuyorum arada
------
Çok uyardım ama![]()
İlk mesaja eklememişimdirYahu kopyala yapıştır yap hep 😱
Yok hocam, haftalık olarak tablo güncelleniyor sadece. Aradaki süreç yok, yani herkes ne görüyorsa ben de onu görüyorum hafta başında.Sen açmadan önce göremiyor musun ya![]()
Geçmiş olsun, 1.000 TL de iyidir boş ver.Son tur berbat gittim @Sherlock bey.![]()
Bizden loserını da gördük çok şükür.Bu bizden de loser çıktı.. @Emre Ozansoy
O sayılmaz, miniydi
@Emre Ozansoy o zaman net bir sayı veremeyeceğiz sanaYok hocam, haftalık olarak tablo güncelleniyor sadece. Aradaki süreç yok, yani herkes ne görüyorsa ben de onu görüyorum hafta başında.
Geçmiş olsun, 1.000 TL de iyidir boş ver.Tatile bir yerlere gider, dönemezsin...
Bizden loserını da gördük çok şükür.![]()
Yok zaten kıyaslayamayızO sayılmaz, miniydi![]()
Ben size o kadar reyting kazandırdım, siz bana sadece 1.000TLcik kazandırdınız...@Emre Ozansoy o zaman net bir sayı veremeyeceğiz sanaŞimdilik 3-4k arası bir hit kazandırdın diyelim o zaman
![]()
Geleceeek hepiniz gelebilirsiniz artık kura şansı yanınızdaysa
Şans eseri @bazinga etiketi görür, bir yerlerden bakar söyler belki sevabına.@Emre Ozansoy o zaman net bir sayı veremeyeceğiz sanaŞimdilik 3-4k arası bir hit kazandırdın diyelim o zaman
![]()
Yok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olur
İkili olmak isteyenler söylesin ciddenYok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olurevet evet seni @MEnes ile yaparız
birbirinize leş diye diye biter program
@xdragxx @Tolstoyevski
Beni kimle yarıştırcan?Yok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olurevet evet seni @MEnes ile yaparız
@xdragxx @Tolstoyevski
Kütükler olarak zengin olacağız.Geleceeek hepiniz gelebilirsiniz artık kura şansı yanınızdaysaMini zaten sayılmıyor
![]()
Bu mesaja anca random atılır.
İki Enes bir arada... Bu durumda 500.000 TL dışında bir bakiye kazanmamıza ihtimal vermiyorum, sonuçta eşine az rastlanan bir durum bu.Yok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olurevet evet seni @MEnes ile yaparız
@xdragxx @Tolstoyevski
@Maskeli FedaiYok zaten normal yarışma olacak ve ilerde belki ayrıca senle veya @serhatt ile ikili yarışma olurevet evet seni @MEnes ile yaparız
@xdragxx @Tolstoyevski
@Maskeli Fedai ileBeni kimle yarıştırcan?![]()
(1 TL kazandılar)Kütükler olarak zengin olacağız.@Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes
Bu mesaja anca random atılır.
AKSDKASDKLASJFAESFAJFOAKSDOLASKSAODASKDSADASDSAD
İki Enes bir arada... Bu durumda 500.000 TL dışında bir bakiye kazanmamıza ihtimal vermiyorum, sonuçta eşine az rastlanan bir durum bu.@MEnes
Sana @xemrexxx düşünürdüm de o yok yarışmadaBeni kimle yarıştırcan?![]()
Ne zaman?
O uğursuzla yarışmazdım zaten.Sana @xemrexxx düşünürdüm de o yok yarışmada
------
Bu arada ikilide büyük ödül 150.000, minide 75.000 TL arkadaşlar bunun bilgisini verelim de![]()
Ben tek yarışırım