@xdragxx a istemediğimi söyledim, sen görmemişsin.Niye ona olmamış attın o hayır deyinceve hayır demedin
@xdragxx a istemediğimi söyledim, sen görmemişsin.Niye ona olmamış attın o hayır deyinceve hayır demedin
Aynen imkansız bir istekte bulundu@xdragxx a istemediğimi söyledim, sen görmemişsin.![]()
Neyse zamanı gelince halederiz@xdragxx a istemediğimi söyledim, sen görmemişsin.![]()
Hallederiz KadriyeNeyse zamanı gelince halederiz![]()
Almadım çünkü ben anlayacağımı anladımAldın mı cevabını @Dosi![]()
Parlak istiyorum ben, beni parlaklarla yarıştırın.Neyse zamanı gelince halederiz![]()
Ne saçmalıyorsun be sabah sabah, ne anladın?Almadım çünkü ben anlayacağımı anladım![]()
Yahu ikili yarışma esnasında Emre istemem aserat istemem dedin ama maskeli için birşey demedin, o istemem deyince olmamış veya sinir bozucu atmıştınParlak istiyorum ben, beni parlaklarla yarıştırın.
------
Ne saçmalıyorsun be sabah sabah, ne anladın?![]()
Ay sen yanlış anlamışsın için fesat.Yahu ikili yarışma esnasında Emre istemem aserat istemem dedin ama maskeli için birşey demedin, o istemem deyince olmamış veya sinir bozucu atmıştın![]()
Ne zaman?![]()
Ben tek yarışırım![]()
Bakarız bir arabelki haftaya
![]()
Sana @xemrexxx düşünürdüm de o yok yarışmada![]()
O uğursuzla yarışmazdım zaten.![]()
@Aserat verelim![]()
Onunla ölsem yarışmam.![]()
Son teklif @Tolstoyevski o zaman![]()
Tatmin etmedi.![]()
Ne zaman diye sormamın sebebi merakım, Maskeli ile ne zaman yarışçam diye sormadım ortalığı karıştırma boş yere.
Ekleme yaptım mesajda. Hepsini okuNe zaman diye sormamın sebebi merakım, Maskeli ile ne zaman yarışçam diye sormadım ortalığı karıştırma boş yere.![]()
Ben maskeli ile yarışmayacağımı belirttim ister inan ister inanma.Ekleme yaptım mesajda. Hepsini okusen geç onu
![]()
Bul getirBen maskeli ile yarışmayacağımı belirttim ister inan ister inanma.![]()
Onunla yarışmak istemediğimi şuradan anla: @xdragxx bana teklifler sundu reddettim, ya parlaklarla yarıştırın ya da mini de olayım demişim.Bul getirbaya diğerlerine burun kıvırıp ona günü sordun
o istemeyincede ona sinir bozucu attın
![]()
Bin dereden su getirmeOnunla yarışmak istemediğimi şuradan anla: @xdragxx bana teklifler sundu reddettim, ya parlaklarla yarıştırın ya da mini de olayım demişim.![]()
Ya git işine.@Emre Ozansoy yarışmanın yüz karası olarak listeye girmiştir artık havası söndü ahım yerde kalmadı@Dosi @xdragxx @Cervantes
Yalnız o da 1.000 TL ile ayrılmıştıYa git işine.![]()
E neyin lafını ediyor o zaman? 😱Yalnız o da 1.000 TL ile ayrılmıştı![]()