O zaman forumda yoktum ben kütük dostumKütük dostuna o zaman da 1 veriyordun..
O zaman forumda yoktum ben kütük dostumKütük dostuna o zaman da 1 veriyordun..
Ben demeden kararlaştırmışsın ki zaten....
Bir sürü saat önerdik. Değiştirme hakkın varBen demeden kararlaştırmışsın ki zaten....
Yok yok bir şekilde uydururuzBir sürü saat önerdik. Değiştirme hakkın var![]()
Yukarda sitem eder gibi yazmışsın, hiç çekememYok yok bir şekilde uydururuz![]()
Herkesin sitemini çek bana gelince sitem çekemem de...Yukarda sitem eder gibi yazmışsın, hiç çekemem![]()
Sen de et tamam alıştık zaten...Herkesin sitemini çek bana gelince sitem çekemem de...
Yok bugün gün ortası aldım. Duruma göre belki gece.@Dosi şu an nasıl oldun günde 2 öğün mü ilaç?
Uyumaya yakın içersin uyku veriyor malumYok bugün gün ortası aldım. Duruma göre belki gece.
Bugün daha iyiydim. Galiba yavaş yavaş iyileşme moduna geçeceğim![]()
Hamdi’ye söyle hazır olsun eskici geliyorBen demeden kararlaştırmışsın ki zaten....
30 derecen 10 derece birden inerse normalUyumaya yakın içersin uyku veriyor malum
Yaz gribine yakalandın demek 😱![]()
Bir de pek çaktırmıyorsun ama aslında gayet hassas bir bünyen var, güçlü ama hassas olunca da böyle durumlar olabiliyor30 derecen 10 derece birden inerse normal![]()
Kimler geldi kimler geçti bekliyoruzHamdi’ye söyle hazır olsun eskici geliyor![]()
Hamdi fazla güvenmesin kendineKimler geldi kimler geçti bekliyoruz![]()
Hamdi bu her zmaan iddialı olmayı severHamdi fazla güvenmesin kendine![]()
Eskiciler de severHamdi bu her zmaan iddialı olmayı sever![]()
Yalın'a olan puanların aklımda hain kütük..O zaman forumda yoktum ben kütük dostumAma olsaydım 1 puanlarımla en iyi şekilde destek olurdum sana
![]()
14 numaralı kutunun sahibisin artıkYalın'a olan puanların aklımda hain kütük..
Mevzuyu anlatırsınız artık14 numaralı kutunun sahibisin artıkkutu açanımız olacaksın @Sherlock ile birlikte. O da 15 numara. Birlikte bol bol hainlik yaparsınız
------
Yarışmacı listesi güncellendi.