Bana uymazCuma akşam saatlerinde yaparız size de uygunsa9 buçuk olur, 10 olur
![]()
Uymuyorsa yeni birini alırız
Yarın yarısı, cuma kalanı olursa 9 buçuk sorun olmaz
Bana uymazCuma akşam saatlerinde yaparız size de uygunsa9 buçuk olur, 10 olur
![]()
Sen yarışacağın zaman geç saatlere ayarlarım diyordun ne oldu şimdiBana uymaz8 falan yap bari.
Uymuyorsa yeni birini alırızo saat geç oluyor bana.
Yarın yarısı, cuma kalanı olursa 9 buçuk sorun olmaz![]()
Öyle bir saat veriyorsun ki anca yarısında olabilirimSen yarışacağın zaman geç saatlere ayarlarım diyordun ne oldu şimdio zaman erken mi yapalım, 6 da falan
![]()
Yarın saat 5 te yapalım o zaman, olur muÖyle bir saat veriyorsun ki anca yarısında olabilirim
Yarışma 2-3 saat arası oluyor. @xdragxx aktif olsun zaman belirleriz ama Cuma 9.30 olacaksa son kısımda aranızda olamam. Ona göre karar verin
9 olursa iyi olur ama ona uyarmı bilmem![]()
O da çok erken değil miYarın saat 5 te yapalım o zaman, olur mu![]()
İlla 7-8 civarlarında mı olacak yani, o saatlerde işim oluyorO da çok erken değil mi
Olmadı yarısı yarın, kalanı cuma 9.30![]()
Yok yarında 8 olur sorun değilİlla 7-8 civarlarında mı olacak yani, o saatlerde işim oluyoryarı yarıya olayını yapabiliriz yarın 18:30 ilk yarı, Cuma 21:30 ikinci yarı
![]()
8-9 arası işim oluyor o yüzden 8 e kadar ilk yarıyı bitirecek şekilde başlarsak iyi olurYok yarında 8 olur sorun değilyarı oldu mu en azından geç başlasada uygun saatlerde biter
Yarın 19-20 hangi saat sana uygunsa? Başlığa ekleyeyim![]()
9 da olur8-9 arası işim oluyor o yüzden 8 e kadar ilk yarıyı bitirecek şekilde başlarsak iyi olur18:30 iyi olur işte az önce de dediğim gibi
![]()
9 u Cuma günü yaparız9 da olur![]()
İlk part zaten en fazla 1 saat sürer
7 mi yoksa 9 mu? veya 18.30![]()
Başlık nasıl?9 u Cuma günü yaparızyarın 18:30-19:00 civarlarında olsun
![]()
Güzel olmuşBaşlık nasıl?![]()
Umarım yanına 6 haneli bir değer yazarız Cuma gecesiGüzel olmuşbaşlıkta ismimi görünce bir havaya girdim, fena oldum
![]()
500 bini alıcam hissediyorumUmarım yanına 6 haneli bir değer yazarız Cuma gecesi![]()
Eyvah eyvah. Ozaman 1TL hayırlı olsun500 bini alıcam hissediyorum![]()
Deme öyle, ağzını hayra açEyvah eyvah. Ozaman 1TL hayırlı olsun![]()
Hadi oradan beceriksiz kütükKumpasla elenmiştim hain kütük..
Uygundur uygundur ona da
Kütük dostuna o zaman da 1 veriyordun..Hadi oradan beceriksiz kütük![]()