Zor vallaha Allah kolaylık versin.Evet baharatlı yiyemiyorum kola içmiyorum kahve nescafe içemiyorum çayı açık içmem lazım yemek borusunda yanma oluyor işte
Zor vallaha Allah kolaylık versin.Evet baharatlı yiyemiyorum kola içmiyorum kahve nescafe içemiyorum çayı açık içmem lazım yemek borusunda yanma oluyor işte
Zor vallaha Allah kolaylık versin.
@Sherlock da 500 bin hissediyorum @bazinga.![]()
Sayın admini resmen oyuna getirmişler, hele kendisi 500.000 TL kazandı, başkası kazanmasın isteyen @emreemreu.@Sherlock da 500.000 olabilir onu açmasın ve finalde takas etsin diyorum@bazinga @Dosi
Sayın admin tebrik ederim, bu devirde 63.000 TL de iyi bir rakam.Devam etseydim Sherlock'un kutusunu alırdım kendime çünkü bende kesin 10 lira var.Fakat o riske giremezdim.
![]()
Biraz geç kaldım sadece.Dosi haklı çıktı![]()
Biz 500 bin açmasın diye kendisine tüyo verdik.Sayın admini resmen oyuna getirmişler, hele kendisi 500.000 TL kazandı, başkası kazanmasın isteyen @emreemreu.Ne yapacaksa sanki tek başına o kadar parayı….
Gerçi ben de dün kutumda 500.000 TL olacağını iddia etmiştim ancak @Dosi ve @xdragxx, bugün gelecek önerileri görerek ters köşe yapıp 10 TL’cik koymuşlar içine.
Sayın admin tebrik ederim, bu devirde 63.000 TL de iyi bir rakam.Sonlara doğru tavsiyelere kulak asmasan daha çok olurmuş tabii ama ben olsam ben de emreemreu’ya güvenirdim herhalde.
Birkaç yıl boyunca forumun giderlerini karşılar herhalde bu para.
Kurt hoca kimliğin ile genç neferleri yetiştireceğin, içerisinde sinemanın da bulunacağı tesis ise yalan oldu tabii.Bu yüzden İngiltere’mizdeki üstün bağlantılarımı kullanarak senin yeniden Crystal Palace (Sarayın Takımı) hocası olman adına kraliçemiz ile anlaşmaya vardım, aylık 250.000 Sterlin teklif etti kraliçemiz.
Kabul edersen sütlü çayı hazırlatacakmış, sarayında bekliyormuş.
![]()
Biraz geç kaldım sadece.@Dosi
Kanıtı sundum
Biliyorum hocam nasıl bir sisteminiz olduğunu, sadece herkesin 500.000 TL beklemesi ve sonrasında 10 TL çıkması oldukça absürt bir durum takdir edersiniz ki.
Sayın @emreemreu 500.000 TL’yi kazanınca daha önce, @bazinga da ona güvenmeyi seçmiş.Biz 500 bin açmasın diye kendisine tüyo verdik.
miktar değişme mi 😱 iftira atma
Ekli dosyayı görüntüle 106752@Emre Ozansoy
------
Kanıtı sundum
------
@Emre Ozansoy
Yalnız @emreemreu son anda Sherlock'u açalım diye yeni fikir ile gelmiştiBiliyorum hocam nasıl bir sisteminiz olduğunu, sadece herkesin 500.000 TL beklemesi ve sonrasında 10 TL çıkması oldukça absürt bir durum takdir edersiniz ki.@Dosi
Sayın @emreemreu 500.000 TL’yi kazanınca daha önce, @bazinga da ona güvenmeyi seçmiş.![]()
Hoşgeldin gece kuşu yoldaşım.Sayın admini resmen oyuna getirmişler, hele kendisi 500.000 TL kazandı, başkası kazanmasın isteyen @emreemreu.Ne yapacaksa sanki tek başına o kadar parayı….
Gerçi ben de dün kutumda 500.000 TL olacağını iddia etmiştim ancak @Dosi ve @xdragxx, bugün gelecek önerileri görerek ters köşe yapıp 10 TL’cik koymuşlar içine.
Sayın admin tebrik ederim, bu devirde 63.000 TL de iyi bir rakam.Sonlara doğru tavsiyelere kulak asmasan daha çok olurmuş tabii ama ben olsam ben de emreemreu’ya güvenirdim herhalde.
Birkaç yıl boyunca forumun giderlerini karşılar herhalde bu para.
Kurt hoca kimliğin ile genç neferleri yetiştireceğin, içerisinde sinemanın da bulunacağı tesis ise yalan oldu tabii.Bu yüzden İngiltere’mizdeki üstün bağlantılarımı kullanarak senin yeniden Crystal Palace (Sarayın Takımı) hocası olman adına kraliçemiz ile anlaşmaya vardım, aylık 250.000 Sterlin teklif etti kraliçemiz.
Kabul edersen sütlü çayı hazırlatacakmış, sarayında bekliyormuş.
![]()
Biraz geç kaldım sadece.@Dosi
Yok hocam sonradan değiştirme olayı yokBiliyorum hocam nasıl bir sisteminiz olduğunu, sadece herkesin 500.000 TL beklemesi ve sonrasında 10 TL çıkması oldukça absürt bir durum takdir edersiniz ki.@Dosi
Sayın @emreemreu 500.000 TL’yi kazanınca daha önce, @bazinga da ona güvenmeyi seçmiş.![]()
Kanıt gelince toparlamaya çalıştıYok hocam sonradan değiştirme olayı yokEn fazla kafa karıştırmaya çalışıyoruz...
Ya o noktaya kadar iş işten geçmiş zaten, o saatten sonra @bazinga’nın fikrinin değişmemesi doğal.Yalnız @emreemreu son anda Sherlock'u açalım diye yeni fikir ile gelmişti![]()
Hoş bulduk yoldaşım.Hoşgeldin gece kuşu yoldaşım.![]()
Yok hocam sonradan değiştirme olayı yokEn fazla kafa karıştırmaya çalışıyoruz...
Değiştirme olayı olduğunu iddia etmedim ki zaten, dünden beri 500.000 TL beklentisi var ama yarışmada 10 TL çıktı. Absürt bir olay işte.Kanıt gelince toparlamaya çalıştı![]()
Gerçi ben de dün kutumda 500.000 TL olacağını iddia etmiştim ancak @Dosi ve @xdragxx, bugün gelecek önerileri görerek ters köşe yapıp 10 TL’cik koymuşlar içine.Ya o noktaya kadar iş işten geçmiş zaten, o saatten sonra @bazinga’nın fikrinin değişmemesi doğal.
Hoş bulduk yoldaşım.
Değiştirme olayı olduğunu iddia etmedim ki zaten, dünden beri 500.000 TL beklentisi var ama yarışmada 10 TL çıktı. Absürt bir olay işte.500.000 ile 10’un yerini değiştirdiniz demek istememiştim hiç.
Bir de sistemi geçtiğimiz yarışmalardan birinde anlatmıştınız, random belirlendiğini falan. Yani oradan doğru biliyorum zaten.
![]()
Yahu ciddi değildim hocam, dalga geçiyorum işte.
Yalnız 10 ve 15 numara arasında kalmıştık. Ama konuda para miktarını bilmeden sana 10 numarayı verdim dedim. 15 olsa 500 bin olacakmışYa o noktaya kadar iş işten geçmiş zaten, o saatten sonra @bazinga’nın fikrinin değişmemesi doğal.
Hoş bulduk yoldaşım.
Değiştirme olayı olduğunu iddia etmedim ki zaten, dünden beri 500.000 TL beklentisi var ama yarışmada 10 TL çıktı. Absürt bir olay işte.500.000 ile 10’un yerini değiştirdiniz demek istememiştim hiç.
Bir de sistemi geçtiğimiz yarışmalardan birinde anlatmıştınız, random belirlendiğini falan. Yani oradan doğru biliyorum zaten.
![]()
İşte konuda sürekli olmadığın için cidden kutularla bu tarz ufak oynamalarımız var sanıyorsun sandımYahu ciddi değildim hocam, dalga geçiyorum işte.![]()
İyi olmuş, hem 10’u 15’e tercih ederim hem de kutumda 500.000 TL olsun istemezdim ne olursa olsun.Yalnız 10 ve 15 numara arasında kalmıştık. Ama konuda para miktarını bilmeden sana 10 numarayı verdim dedim. 15 olsa 500 bin olacakmışburun farkı ile gitti
![]()
İnan bana Hamdi Beyde istemezdiİyi olmuş, hem 10’u 15’e tercih ederim hem de kutumda 500.000 TL olsun istemezdim ne olursa olsun.![]()
Yarışma konusuna uğramak için geldim yoldaşım, gelmişken etkinliklere oy kullandım. Geri kalan bildirimlere daha sonra bakacağım inşallah.@Sherlock seni Utku ile etiketledim.Ekranına gelmedi mi?![]()
Yok hocam öyle iddialarım yok.İşte konuda sürekli olmadığın için cidden kutularla bu tarz ufak oynamalarımız var sanıyorsun sandım![]()
Hamdi Bey daha yüksek teklifler yapmalı zaten, yarışmacılar daha çok kazansın.İnan bana Hamdi Beyde istemezdi![]()