Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Bence yine de iste, hiç değilse aklımızda kalmamış olur ya öyleyse diye. Ama çok şükür ki iyisin belki de sadece mevsim gribidir :bhr:

Boyun ağrısı da acaba üşüttün mü farkında olmadan terledikten sonra? (b)
Havalar çok sıcaktı. Sadece bir kere yağmur yağarken dışarı çıkmıştım ama okadar soğuk değildi. Sonra birden başladı. Yarın kararımı veririm. Bakalım

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Havalar çok sıcaktı. Sadece bir kere yağmur yağarken dışarı çıkmıştım ama okadar soğuk değildi. Sonra birden başladı. Yarın kararımı veririm. Bakalım
Yarın haberleşiriz tamamdır umarım gerek bile kalmaz...

Neyse atalım üzerimizden bu konuları, bugün iştahın yerinde mi yerinde önemli olan da budur :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sabah lahmacun, akşam lahmacun olarak bitirdim günü :A :A
İştahum olsa üç öğün bile yerim, afiyet bal şeker şiva olsun :A

Bu hafta tembellik modu sanırım? :A Ama okullarınızın açılmasına az kaldı, senin için de koşuşturmaca dönemi başlıyor :A

• Güldürdün
İştahum olsa üç öğün bile yerim, afiyet bal şeker şiva olsun :A

Bu hafta tembellik modu sanırım? :A Ama okullarınızın açılmasına az kaldı, senin için de koşuşturmaca dönemi başlıyor :A
Sorma, okula çok az kaldı :A
O değilde 2 gün önce abime, yengeme, arkadaşıma, anneme babama grip olduğumu demiştim. Hiç biri 2 gündür nasılsın diye sormadı :F
Bu ara gerçi düğün vs meşgullar ama olsun :A

• Güldürdün
Sorma, okula çok az kaldı :A
O değilde 2 gün önce abime, yengeme, arkadaşıma, anneme babama grip olduğumu demiştim. Hiç biri 2 gündür nasılsın diye sormadı :F
Bu ara gerçi düğün vs meşgullar ama olsun :A
Yahu pandemi öyle bir değiştirdi ki dünyayı artık grip - soğuk algınlığı filan kayda değer bile görülmüyor hele ki bir şeyim yok demişsen o koşuşturmacada normaldir :A

Ama test yaptıracağım dediğin an gör bak nasıl etekleri tutuşacak, bu işler böyledir :A

Okul ne zaman başlayacak ve laptopuna ne zaman kavuşacaksın 😱 :Z

• Güldürdün
Yahu pandemi öyle bir değiştirdi ki dünyayı artık grip - soğuk algınlığı filan kayda değer bile görülmüyor hele ki bir şeyim yok demişsen o koşuşturmacada normaldir :A

Ama test yaptıracağım dediğin an gör bak nasıl etekleri tutuşacak, bu işler böyledir :A

Okul ne zaman başlayacak ve laptopuna ne zaman kavuşacaksın 😱 :Z
Olsun, yinede insan sorar. Hele babam. Normalde beni böyle durumlarda defalarca arayan birdir :A interneti belki yoktur ama iyileştiğimde iyi bir sitem edeceğim herkese :A

• Güldürdün
Olsun, yinede insan sorar. Hele babam. Normalde beni böyle durumlarda defalarca arayan birdir :A interneti belki yoktur ama iyileştiğimde iyi bir sitem edeceğim herkese :A
Nazını edeceksin tabii nazsız olmaz ve yakışır ama çok da şey etme şimdi Ankara'dalar zaten hasret daha da koyulaşır o durumda :A

İkinci kısma cevap etmemişsin sorumun 😱 :A

• Güldürdün