Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Yarışma konusuna uğramak için geldim yoldaşım, gelmişken etkinliklere oy kullandım. Geri kalan bildirimlere daha sonra bakacağım inşallah. :A

Yok hocam öyle iddialarım yok. :A Şeffaflığınıza inanıyorum. :A

Hamdi Bey daha yüksek teklifler yapmalı zaten, yarışmacılar daha çok kazansın. :A
Yok öyle yapsak da aslında pek şeffaf olmayan bir durum olmaz dimi @Dosi :A Milletin aklını karıştırmak için yarışma öncesi insanların kutusuna biz değer versek yani :A
Ama yine de kuraya bırakıyoruz işi :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Yarışma konusuna uğramak için geldim yoldaşım, gelmişken etkinliklere oy kullandım. Geri kalan bildirimlere daha sonra bakacağım inşallah. :A

Yok hocam öyle iddialarım yok. :A Şeffaflığınıza inanıyorum. :A

Hamdi Bey daha yüksek teklifler yapmalı zaten, yarışmacılar daha çok kazansın. :A
Ölme eşeğim ölme, yaz gelsin,yonca bitsin. :A

Yok öyle yapsak da aslında pek şeffaf olmayan bir durum olmaz dimi @Dosi :A Milletin aklını karıştırmak için yarışma öncesi insanların kutusuna biz değer versek yani :A
Zamanında ne iftiralar yedik :A öyle bir şey yapsak @emreemreu 500 bin almazdı. @serhatt kutusunu değiştirip yüksek fiyat almazdı :A
Ss'ler ile gereken kanıtı sunup iftiraları çürütüyoruz :A @Sherlock

Zamanında ne iftiralar yedik :A öyle bir şey yapsak @emreemreu 500 bin almazdı. @serhatt kutusunu değiştirip yüksek fiyat almazdı :A
Yoooook anlamadın :A
Atıyorum perşembe Şerlok yarışacak ya. Çarşamba günü biz kutu değerlerini kurayla değil de elimizle versek nasıl olur diyorum :A Gerçi öyle de kendi kaderi etkilenir yarışmacının en iyisi kura yine :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Öyle zaten hocam ama ona itiraz eden de çıkar kesin istediğini alamayınca falan, o yüzden en temiz sistemi tercih etmişsiniz bence. :A
Yok benim öyle amaçlarım yoktu, size güveniyorum. :A Zaten eğlencesine yapılan bir yarışma, SS gibi şeylere gerek olmamalı ya kanıtlamak için. :A

Öyle zaten hocam ama ona itiraz eden de çıkar kesin istediğini alamayınca falan, o yüzden en temiz sistemi tercih etmişsiniz bence. :A

Yok benim öyle amaçlarım yoktu, size güveniyorum. :A Zaten eğlencesine yapılan bir yarışma, SS gibi şeylere gerek olmamalı ya kanıtlamak için. :A
İlerde senide alalım :A
Artık kutu açan ol. Yarışmacı olarakta bakarız ilerde :A sana 8 numara @bazinga 'nın koltuğunu emanet edecektim ama kendisi kutu açan olarak devam etsin, xdragxx öyle istiyor :A Parası bitince mini Vmym için yarışır yine :A @xdragxx
Sana 15 numarayı teslim edeceğiz :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
İlerde senide alalım :A
Artık kutu açan ol. Yarışmacı olarakta bakarız ilerde :A sana 8 numara @bazinga 'nın koltuğunu emanet edelim :A kendisi artık bakmaz yüzümüze. Parası bitince mini Vmym için alırız yine :A @xdragxx
Bazinga'dan almayalım bence 8'i :A Yarışmanın en fenomen kutularından biri de onun oldu artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi