Yarın @eskici yarışacak. 14 numara Maskeli mi açsak diyecek. Sende o an aktifsen kurundaki tahmini miktarı dersinMevzuyu anlatırsınız artık![]()
Kutumda ne kadar olduğunu nereden bilecem peki
Hislerine göre yorum yap. Tam hainlik yapma zamanı işteKutumda ne kadar olduğunu nereden bilecem peki![]()
Şimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacakHislerine göre yorum yap. Tam hainlik yapma zamanı işteSherlock iki kez yaktı yarışanı
![]()
500 bin sanıp açmayıp en son senin kutu kalınca kendisine alıp mavi çıksa üzülürŞimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacak![]()
Tamam anladım Dosi hanım500 bin sanıp açmayıp en son senin kutu kalınca kendisine alıp mavi çıksa üzülür
Yada sen kutumda mavi var aç desen açsan ve kırmızı yani büyük para çıkınca yine üzülür![]()
Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsınTamam anladım Dosi hanımTeşekkürler..
Belhanda yeterli..Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsınSana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak
@xdragxx
Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsınSana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak
@xdragxx
Hocam Belhanda diyip tam kalbimden vurdu..Belhanda yeterli..
Evet@eskici vay sen mi yarışacann![]()
Maskeli kardeşim beni yakmazŞimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacak![]()
Sen getir fiyatta anlaşırızAbi eskinin kilosunu kaçtan alıyorsun? @eskici Biraz birikmiş eski var da, hazır sen yarışıyorken bizi stüdyoya taşıyan servisle getireyim.![]()
Evet
Maskeli kardeşim beni yakmaz
Sen getir fiyatta anlaşırız![]()
Biz ne yakmaz diyenlerin yaktığına şahit oldukEvet
Maskeli kardeşim beni yakmaz
Sen getir fiyatta anlaşırız![]()
Ben de öyle umuyorumBaşarılar diliyorum yusuf beycim umarım sana küçük açarım![]()
İnsan sevdiğini yakarmışBiz ne yakmaz diyenlerin yaktığına şahit olduk@Angelica herkese mavi açıp durdu, gitti forumda en sevdiği Deniz'e kırmızı açtı
![]()
Senin saçaklarını yoldum farz et