Yarın @eskici yarışacak. 14 numara Maskeli mi açsak diyecek. Sende o an aktifsen kurundaki tahmini miktarı dersin 1 TL - 500.000 arası bir para ne kadar az para varsa eskici okadar fazla sevinirMevzuyu anlatırsınız artık
Kutumda ne kadar olduğunu nereden bilecem peki
Hislerine göre yorum yap. Tam hainlik yapma zamanı işte Sherlock iki kez yaktı yarışanıKutumda ne kadar olduğunu nereden bilecem peki
Şimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacakHislerine göre yorum yap. Tam hainlik yapma zamanı işte Sherlock iki kez yaktı yarışanı
500 bin sanıp açmayıp en son senin kutu kalınca kendisine alıp mavi çıksa üzülürŞimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacak
Tamam anladım Dosi hanım Teşekkürler..500 bin sanıp açmayıp en son senin kutu kalınca kendisine alıp mavi çıksa üzülür
Yada sen kutumda mavi var aç desen açsan ve kırmızı yani büyük para çıkınca yine üzülür
Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsın Sana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak @xdragxxTamam anladım Dosi hanım Teşekkürler..
Belhanda yeterli..Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsın Sana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak @xdragxx
Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsın Sana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak @xdragxx
Hocam Belhanda diyip tam kalbimden vurdu..Belhanda yeterli..
Ama işte 1 TL mi yoksa 500 bin mi kutuda olur, asıl soru bu @Maskeli FedaiBelhanda yeterli..
Evet@eskici vay sen mi yarışacann
Maskeli kardeşim beni yakmazŞimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacak
Sen getir fiyatta anlaşırızAbi eskinin kilosunu kaçtan alıyorsun? @eskici Biraz birikmiş eski var da, hazır sen yarışıyorken bizi stüdyoya taşıyan servisle getireyim.
Evet
Maskeli kardeşim beni yakmaz
Sen getir fiyatta anlaşırız
Biz ne yakmaz diyenlerin yaktığına şahit olduk @Angelica herkese mavi açıp durdu, gitti forumda en sevdiği Deniz'e kırmızı açtıEvet
Maskeli kardeşim beni yakmaz
Sen getir fiyatta anlaşırız
Ben de öyle umuyorumBaşarılar diliyorum yusuf beycim umarım sana küçük açarım
İnsan sevdiğini yakarmışBiz ne yakmaz diyenlerin yaktığına şahit olduk @Angelica herkese mavi açıp durdu, gitti forumda en sevdiği Deniz'e kırmızı açtı
Senin saçaklarını yoldum farz etİstesem olmazdı gittim can dostuma kırmızı açtım olacak iş mi hayret beni yolmadı valla @denizz19