O zaman forumda yoktum ben kütük dostum Ama olsaydım 1 puanlarımla en iyi şekilde destek olurdum sanaKütük dostuna o zaman da 1 veriyordun..
O zaman forumda yoktum ben kütük dostum Ama olsaydım 1 puanlarımla en iyi şekilde destek olurdum sanaKütük dostuna o zaman da 1 veriyordun..
Ben demeden kararlaştırmışsın ki zaten....
Bir sürü saat önerdik. Değiştirme hakkın varBen demeden kararlaştırmışsın ki zaten....
Yok yok bir şekilde uydururuzBir sürü saat önerdik. Değiştirme hakkın var
Yukarda sitem eder gibi yazmışsın, hiç çekememYok yok bir şekilde uydururuz
Herkesin sitemini çek bana gelince sitem çekemem de...Yukarda sitem eder gibi yazmışsın, hiç çekemem
Sen de et tamam alıştık zaten...Herkesin sitemini çek bana gelince sitem çekemem de...
Yok bugün gün ortası aldım. Duruma göre belki gece.@Dosi şu an nasıl oldun günde 2 öğün mü ilaç?
Uyumaya yakın içersin uyku veriyor malumYok bugün gün ortası aldım. Duruma göre belki gece.
Bugün daha iyiydim. Galiba yavaş yavaş iyileşme moduna geçeceğim
Hamdi’ye söyle hazır olsun eskici geliyorBen demeden kararlaştırmışsın ki zaten....
30 derecen 10 derece birden inerse normalUyumaya yakın içersin uyku veriyor malum
Yaz gribine yakalandın demek 😱
Bir de pek çaktırmıyorsun ama aslında gayet hassas bir bünyen var, güçlü ama hassas olunca da böyle durumlar olabiliyor30 derecen 10 derece birden inerse normal
Kimler geldi kimler geçti bekliyoruzHamdi’ye söyle hazır olsun eskici geliyor
Hamdi fazla güvenmesin kendineKimler geldi kimler geçti bekliyoruz
Hamdi bu her zmaan iddialı olmayı severHamdi fazla güvenmesin kendine
Eskiciler de severHamdi bu her zmaan iddialı olmayı sever
Yalın'a olan puanların aklımda hain kütük..O zaman forumda yoktum ben kütük dostum Ama olsaydım 1 puanlarımla en iyi şekilde destek olurdum sana
14 numaralı kutunun sahibisin artık kutu açanımız olacaksın @Sherlock ile birlikte. O da 15 numara. Birlikte bol bol hainlik yaparsınızYalın'a olan puanların aklımda hain kütük..
Mevzuyu anlatırsınız artık14 numaralı kutunun sahibisin artık kutu açanımız olacaksın @Sherlock ile birlikte. O da 15 numara. Birlikte bol bol hainlik yaparsınız
------
Yarışmacı listesi güncellendi.