Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Biraz sıkıntı oldu. @xdragxx ile çözdükten sonra başlığa yarışmacıyı duyururuz :A
------

@denizz19 Cumartesi akşamı yarışacak. Tahmini saat 21:30

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
@Aserat başarılar. :Z Yüksek bir miktarla ayrılacaksın gibi hissediyorum. :A Bana %10 pay verecekmişsin kazandığın paradan. Hiç gerek yoktu ama madem çok ısrar ettin teşekkür ederim şimdiden. :D Yarışma sırasında burada olmaya çalışacağım. :A

@Aserat başarılar. :Z Yüksek bir miktarla ayrılacaksın gibi hissediyorum. :A Bana %10 pay verecekmişsin kazandığın paradan. Hiç gerek yoktu ama madem çok ısrar ettin teşekkür ederim şimdiden. :D Yarışma sırasında burada olmaya çalışacağım. :A
Maşallah, hiç bir fırsatı kaçırma :A

Benim misafir durumu çıktı yine an itibari ile :A @Aserat 'a destek için ara ara bakarım tabi. Erken gelinecek ve belki yetişirim, yada son kısımlara. Şuan ne desem yalan olur :A
Maşallah ne kadar misafirperver bir insansın öyle. :A Gelenleri süpürge ile kovala birgün, bir daha gelmezler. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Maşallah ne kadar misafirperver bir insansın öyle. :A Gelenleri süpürge ile kovala birgün, bir daha gelmezler. :F
Ya şurda az kişiyiz ama bu ara bayram sonrası yoğun oldu yine :A Havada güzeldi bir ara ben de çok çıktım dışarı ama artık evdeyim. Yakında ailenin bir kısmı daha dönüyor. Ağustos ayında da okul başlar. Artık hafta sonlarım yoğun olur belki duruma göre:A

@Aserat 19.00 gibi başlayalım müsaitsen?
Kulisteki yerimi aldım heyecanla çekim anını bekliyorum. :Z @Dosi @Cervantes

Eq0mRrAW4AEBZzQ