Hadi bakalım bol şans şimdiden
Rakip kanala para kaptırmak zor gelecek @AseratHadi bakalım bol şans şimdiden
Doğru söylemiş, sokak şeysi ve Irmak küçücük bir ailelerAile hesabı yaa. Çok ihtiyacım yok takip edilmeye
Herkesten daha fazla kadınmışsın canımKadın olduğun için sana verirdim ama erkeklerde var burada. Sıkıntı çıkıyor yaa. En iyisi hiç vermemek
Tarihçede düzenleme yapacağımMerak etmeyin arkadaşlar henüz 75+5 bin'i vermemiştik malum kişiye...
Maşallah, hiç bir fırsatı kaçırma@Aserat başarılar. Yüksek bir miktarla ayrılacaksın gibi hissediyorum. Bana %10 pay verecekmişsin kazandığın paradan. Hiç gerek yoktu ama madem çok ısrar ettin teşekkür ederim şimdiden. Yarışma sırasında burada olmaya çalışacağım.
Değerlendirmek lazım fırsat yakaladıkça.Maşallah, hiç bir fırsatı kaçırma
Benim misafir durumu çıktı yine an itibari ile @Aserat 'a destek için ara ara bakarım tabi. Erken gelinecek ve belki yetişirim, yada son kısımlara. Şuan ne desem yalan olurDeğerlendirmek lazım fırsat yakaladıkça.
Maşallah ne kadar misafirperver bir insansın öyle. Gelenleri süpürge ile kovala birgün, bir daha gelmezler.Benim misafir durumu çıktı yine an itibari ile @Aserat 'a destek için ara ara bakarım tabi. Erken gelinecek ve belki yetişirim, yada son kısımlara. Şuan ne desem yalan olur
Ya şurda az kişiyiz ama bu ara bayram sonrası yoğun oldu yine Havada güzeldi bir ara ben de çok çıktım dışarı ama artık evdeyim. Yakında ailenin bir kısmı daha dönüyor. Ağustos ayında da okul başlar. Artık hafta sonlarım yoğun olur belki duruma göreMaşallah ne kadar misafirperver bir insansın öyle. Gelenleri süpürge ile kovala birgün, bir daha gelmezler.
Kovuldun knk@xdragxx
Ayy saçmalama kim kovacak beni. Yarıştım bitti iste.
Ee düşman kim
Tek düşman artık @BARON男爵 . Öteki kendi kendini imha etti.Kovuldun knk
Ee düşman kim
Kulisteki yerimi aldım heyecanla çekim anını bekliyorum. @Dosi @Cervantes@Aserat 19.00 gibi başlayalım müsaitsen?
@Dosi bugün galiba misafirden başını kaldıramıyor