Hadi bakalım bol şans şimdiden
Doğru söylemiş, sokak şeysi ve Irmak küçücük bir ailelerAile hesabı yaa. Çok ihtiyacım yok takip edilmeye![]()
Herkesten daha fazla kadınmışsın canımKadın olduğun için sana verirdim ama erkeklerde var burada. Sıkıntı çıkıyor yaa. En iyisi hiç vermemek![]()
Tarihçede düzenleme yapacağımMerak etmeyin arkadaşlar henüz 75+5 bin'i vermemiştik malum kişiye...
Maşallah, hiç bir fırsatı kaçırma@Aserat başarılar.Yüksek bir miktarla ayrılacaksın gibi hissediyorum.
Bana %10 pay verecekmişsin kazandığın paradan. Hiç gerek yoktu ama madem çok ısrar ettin teşekkür ederim şimdiden.
Yarışma sırasında burada olmaya çalışacağım.
![]()
Değerlendirmek lazım fırsat yakaladıkça.Maşallah, hiç bir fırsatı kaçırma![]()
Benim misafir durumu çıktı yine an itibari ileDeğerlendirmek lazım fırsat yakaladıkça.![]()
Maşallah ne kadar misafirperver bir insansın öyle.Benim misafir durumu çıktı yine an itibari ile@Aserat 'a destek için ara ara bakarım tabi. Erken gelinecek ve belki yetişirim, yada son kısımlara. Şuan ne desem yalan olur
![]()
Ya şurda az kişiyiz ama bu ara bayram sonrası yoğun oldu yineMaşallah ne kadar misafirperver bir insansın öyle.Gelenleri süpürge ile kovala birgün, bir daha gelmezler.
![]()
Kovuldun knk@xdragxx
Ayy saçmalama kim kovacak beni. Yarıştım bitti iste.![]()
Ee düşman kim
Kulisteki yerimi aldım heyecanla çekim anını bekliyorum.@Aserat 19.00 gibi başlayalım müsaitsen?