Allah razı olsunBu kez senin suyuna gideceğim, ötekisine söz veremem.
Allah razı olsunBu kez senin suyuna gideceğim, ötekisine söz veremem.
O günden sonra sen.Son zamanlarda uzamaması için hiç yorum yapmadım. Cidden aşırı bir yorgunluk oldu bende o gün
Bugünlerde ruh halim güneşimi kaybettimO günden sonra sen.
@Tolstoyevski kapatmıştır. Kendisi dev gibiBugünlerde ruh halim güneşimi kaybettim
Yok ben güneş açtırırım @Dosi@Tolstoyevski kapatmıştır. Kendisi dev gibi
Hadi ordan, güneşi sevmezsin senYok ben güneş açtırırım @Dosi
Sevmem ama açtırım gönüllerde mesela @12.Adam ınHadi ordan, güneşi sevmezsin sen
Buranın güneşi çarpacak cinsten değil
Sen hep gönlümdesin zatenSevmem ama açtırım gönüllerde mesela @12.Adam ın
Yoldaşımı çarptı ya bana yeter.Buranın güneşi çarpacak cinsten değil
Sanki sende yoğunsunBugün @Dosi pek müsait olmadığı için yarın yarışacağız arkadaşlar. Merak etmeyin hafta sonu yine yarışma olacak fark eden bir şey olmayacak yani
Ben sabah yoğundum şu anda sıkıntı yok Ama benim için de daha iyi olur yarın olmasıSanki sende yoğunsun
Yok ben cidden normal meşgul olmanın yanı sıra aşırı bir halsizlik mevcut. Yarına daha iyi olurum umarım. Sunma işini alırım biraz.
Son yarışmacı sonrası ara vermek iyidir hem zaten salı, cuma ve hafta sonu klasik arada duruma göre değişirBen sabah yoğundum şu anda sıkıntı yok Ama benim için de daha iyi olur yarın olması
Ama yine de 2 part olmamasına özen gösterelim@denizz19 kurada sen çıktın, yarın sana uygun bir saat varsa söyle. Bir kaç saat sürüyor. Duruma göre 2 part yaparız 😊
Kurada çıktı, tabi müsaitse. Değilse hemen yeni isim çekerizBu hafta ünlüler özel bölümü mü var? @denizz19
Müsaittir inşallah. Kendisini VMYM 'da pek aktif görmediğimiz için nasıl yarışacak merak ediyorum.Kurada çıktı, tabi müsaitse. Değilse hemen yeni isim çekeriz