Yazık o parayaDaha önce de 75.000 almıştı
Yazık o parayaDaha önce de 75.000 almıştı
boşuna dememişler okuduğun her şeye inanma diye özellikle kaynak @cehennet ve @Cervantes olunca
Siz ikiniz hem şer odağının başı olup hem de @EmreCan ile bana iftira atmaya utanmıyor musunuz?@Cervantes konusunda doğru konuşuyorsun. Benim yerime artık @EmreCan 'ı ekleyebilirsin. Ben elendim
Kim seni kovdu
Kim seni kovdu
Yazık o paraya
Evet hatta parayı bitirdik bile 🙂@xdragxx
Ayy saçmalama kim kovacak beni. Yarıştım bitti iste.
------
Sana zırnık vermeyeceğim. geçen sefer @Mircan Saye ile 150 bin almıştık.
10 diyorum o zaman. @mrt-06 son kararım.
Burada olsam açma derdim.@mrt-06 kutusunda maalesef 250.000 TL vardı.
Benim kutum dün kimsesiz kaldı.
------
Burada olsam açma derdim.
Bugün olsaydı çoktan duyururduk
Kuradan @Tolstoyevski ya da @12.Adam çıksın da eğlenelim biraz. Bu aralar gülmeye ihtiyacımız var.Bugün olsaydı çoktan duyururduk
Yarına inşallah. Ben kutu değer parasını çoktan çekmiştim. Kurayı gün içinde çekeriz.
Bu hafta çok yorgunum. @Tolstoyevski 'nin karamsarlığı, @12.Adam 'ın ayrı telden gitmesi bizi yorarKuradan @Tolstoyevski ya da @12.Adam çıksın da eğlenelim biraz. Bu aralar gülmeye ihtiyacımız var.
Tabi en son yarışan arkadaştan ötürü olduğunu düşünüyorum bu yorgunluğun. Şimdi kendisini etiketlemeyim , bana haksızlık ettiniz diyerek girer konuya.Bu hafta çok yorgunum. @Tolstoyevski 'nin karamsarlığı, @12.Adam 'ın ayrı telden gitmesi bizi yorar
Son zamanlarda uzamaması için hiç yorum yapmadım. Cidden aşırı bir yorgunluk oldu bende o günTabi en son yarışan arkadaştan ötürü olduğunu düşünüyorum bu yorgunluğun. Şimdi kendisini etiketlemeyim , bana haksızlık ettiniz diyerek girer konuya.
Bu kez senin suyuna gideceğim, ötekisine söz veremem.Bu hafta çok yorgunum. @Tolstoyevski 'nin karamsarlığı, @12.Adam 'ın ayrı telden gitmesi bizi yorar