Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Olabilir. 1 ayda burada çok konuştuk. Karışmış olabilir.:F
------

Teşekkürler her şey için. All star falan olursa görüşürüz.:A @Dosi
Biz teşekkür ederiz. Dün bir yanlış anlaşılma oldu siz seyircilerin de kafasını açtığımız için kusura bakmayın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Siz seyirciler derken. Beni de hemen seyirci yaptın:A

Dün akşam yanlış anlaşılma sebebiyle 250 bin teklif ediyoruz demenizi falan bekliyordum ben.:A
Bugünde ilk açtığın 250 bin oldu :A tebrikler. Ve @Doğan herzaman yakar diyoruz. Gidip onu da açtın :A yar olmadı ama en azından kutun iyiydi. Dün odaklansaydın belki 50 bin almıştın.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: cehennet and Doğan
  • Güldürdün
Reactions: cehennet and Doğan
Arkadaşlar hepiniz geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu yarışma sebebiyle kısa bir süre girmiştim foruma acil çıkmam lazım.. Yeni yarışmada görüşmek üzere ilgilenemediğim için kusura bakmayın :A

@cehennet kutu açmaya devam etmek istiyormusun?

Bir süre ara verelim. Zaten hafta sonu yokum. Ağustosda tatil planım var. Burada az bulunurum diye düşünüyorum. :D
------

Hayır demek istediğim Baron'u sona bırakırdın belki. Direk açtın sonra
------

Aslında dün kutunda küçük miktar vardı ama karıştı yarışma :A

Sırayla gidiyorum bazen. Cervantesi açarken de öyle olmuştu. Sırayla acıyorum hepsini diyebiliyorum sinirlenip:F
------

Yok be kimse senin yerini dolduramaz ortalık karıştırmada. :A Hadi yine iyisin kaptın +3000 TL :A

Sana gerekli yolu gösterdim. Artık gerisi senin kendini geliştirmene bağlı:A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Bir süre ara verelim. Zaten hafta sonu yokum. Ağustosda tatil planım var. Burada az bulunurum diye düşünüyorum. :D
------

Sırayla gidiyorum bazen. Cervantesi açarken de öyle olmuştu. Sırayla acıyorum hepsini diyebiliyorum sinirlenip:F
------

Sana gerekli yolu gösterdim. Artık gerisi senin kendini geliştirmene bağlı:A
Tamamdır. İlerde alırız kutu açanlar arasına. Kattığın renk için teşekkürler 🤗
------

Karman çorba oldu desenew :A
Hemde ne karman çorba :A

• Beğendim
Reactions: cehennet