Belki biraz daha geç de başlayabiliriz bir tek o değil kimse yok gibi.@Dosi bugün galiba misafirden başını kaldıramıyor
Belki biraz daha geç de başlayabiliriz bir tek o değil kimse yok gibi.@Dosi bugün galiba misafirden başını kaldıramıyor
Millet genelde başlayınca geliyor hafiften ama bekleriz tabii sıkıntı yokBelki biraz daha geç de başlayabiliriz bir tek o değil kimse yok gibi.
Bir kanal sahibi yarışıyor diye özel kulis hazırlamışlar yoksa normal günlerde mülteci kampı gibi oluyor kulisler. @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
Bensiz olmaz dedim ve geldim.Kadim konuğumuz geldi @Cervantes
Hadi başlayınMillet genelde başlayınca geliyor hafiften ama bekleriz tabii sıkıntı yok
------
Kadim konuğumuz geldi @Cervantes
Ben istedim yoksa o kadar paraları olmasına rağmen bedavaya kapatacaklardı. Peş peşe 500 bin veriyorsunuz bir kulis de yapabilirsiniz diye çıkıştım hallettiler hemen. @xdragxxBir kanal sahibi yarışıyor diye özel kulis hazırlamışlar yoksa normal günlerde mülteci kampı gibi oluyor kulisler. @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
Bensiz olmaz dedim ve geldim.
Cehennet yokluğunda büyük açtır işteIyyy bugün uğranmaz programa, reytingler dip yapacak. .ss
Senin olduğun yerde dip yapması normal.Iyyy bugün uğranmaz programa, reytingler dip yapacak. .ss
Bir 5 dakika daha bekleyelim acelemiz yok.Yavaştan başlayalım diyorsan başlayalım @Aserat
Anma şunun adını ağzına. .ssCehennet yokluğunda büyük açtır işte
Ziyaretçi olarak burdadır kim bilir...Anma şunun adını ağzına. .ss
Ona büyük açtırmak için bile kılımı kıpırdatmam ne hali varsa görsün.
Seviyeye gel. Gerekirse reytingim daha düşük gelir böyle paçozluklara izin vermem.Anma şunun adını ağzına. .ss
Ona büyük açtırmak için bile kılımı kıpırdatmam ne hali varsa görsün.
Beni bilen bilir, katıldığım programlar en yüksek orana her zaman benim bölümümde ulaşır.Senin olduğun yerde dip yapması normal.
------
Bir 5 dakika daha bekleyelim acelemiz yok.
Saçmalamakta ne kadar ileri gideceksin diye merak ediliyordur.Beni bilen bilir, katıldığım programlar en yüksek orana her zaman benim bölümümde ulaşır.
Kesin buradadır kesin. Arkamdan neler oluyor diye bakmıyorsa ben bir şey bilmiyorum.Ziyaretçi olarak burdadır kim bilir...
Ben @Aserat kardeşime yardıma gelirimIyyy bugün uğranmaz programa, reytingler dip yapacak. .ss
Paçozluk senin göbek adın, kime neyi anlatıyorsun hala.Seviyeye gel. Gerekirse reytingim daha düşük gelir böyle paçozluklara izin vermem.
Senin kadar ileri gidemez kimse, şüphen olmasın.Saçmalamakta ne kadar ileri gideceksin diye merak ediliyordur.
Canınız cehenneme tencere kapak olmuşsunuz. .ssBen @Aserat kardeşime yardıma gelirim
Sen de buradasın kaçmak yokPaçozluk senin göbek adın, kime neyi anlatıyorsun hala.
------
Senin kadar ileri gidemez kimse, şüphen olmasın.
------
Canınız cehenneme tencere kapak olmuşsunuz. .ss