Belki biraz daha geç de başlayabiliriz bir tek o değil kimse yok gibi.@Dosi bugün galiba misafirden başını kaldıramıyor![]()
Belki biraz daha geç de başlayabiliriz bir tek o değil kimse yok gibi.@Dosi bugün galiba misafirden başını kaldıramıyor![]()
Millet genelde başlayınca geliyor hafiften ama bekleriz tabii sıkıntı yokBelki biraz daha geç de başlayabiliriz bir tek o değil kimse yok gibi.![]()
Bir kanal sahibi yarışıyor diye özel kulis hazırlamışlar yoksa normal günlerde mülteci kampı gibi oluyor kulisler.
Bensiz olmaz dedim ve geldim.Kadim konuğumuz geldi @Cervantes![]()
Hadi başlayınMillet genelde başlayınca geliyor hafiften ama bekleriz tabii sıkıntı yok
------
Kadim konuğumuz geldi @Cervantes![]()
Ben istedim yoksa o kadar paraları olmasına rağmen bedavaya kapatacaklardı.Bir kanal sahibi yarışıyor diye özel kulis hazırlamışlar yoksa normal günlerde mülteci kampı gibi oluyor kulisler.@Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
Bensiz olmaz dedim ve geldim.![]()
Cehennet yokluğunda büyük açtır işteIyyy bugün uğranmaz programa, reytingler dip yapacak. .ss
Senin olduğun yerde dip yapması normal.Iyyy bugün uğranmaz programa, reytingler dip yapacak. .ss
Bir 5 dakika daha bekleyelim acelemiz yok.Yavaştan başlayalım diyorsan başlayalım @Aserat![]()
Anma şunun adını ağzına. .ssCehennet yokluğunda büyük açtır işte![]()
Ziyaretçi olarak burdadır kim bilir...Anma şunun adını ağzına. .ss
Ona büyük açtırmak için bile kılımı kıpırdatmam ne hali varsa görsün.![]()
Seviyeye gel.Anma şunun adını ağzına. .ss
Ona büyük açtırmak için bile kılımı kıpırdatmam ne hali varsa görsün.![]()
Beni bilen bilir, katıldığım programlar en yüksek orana her zaman benim bölümümde ulaşır.Senin olduğun yerde dip yapması normal.
------
Bir 5 dakika daha bekleyelim acelemiz yok.![]()
Saçmalamakta ne kadar ileri gideceksin diye merak ediliyordur.Beni bilen bilir, katıldığım programlar en yüksek orana her zaman benim bölümümde ulaşır.![]()
Kesin buradadır kesin.Ziyaretçi olarak burdadır kim bilir...
Paçozluk senin göbek adın, kime neyi anlatıyorsun hala.Seviyeye gel.Gerekirse reytingim daha düşük gelir böyle paçozluklara izin vermem.
![]()
Senin kadar ileri gidemez kimse, şüphen olmasın.Saçmalamakta ne kadar ileri gideceksin diye merak ediliyordur.![]()
Canınız cehenneme tencere kapak olmuşsunuz. .ssBen @Aserat kardeşime yardıma gelirim![]()
Sen de buradasın kaçmak yokPaçozluk senin göbek adın, kime neyi anlatıyorsun hala.
------
Senin kadar ileri gidemez kimse, şüphen olmasın.
------
Canınız cehenneme tencere kapak olmuşsunuz. .ss