Ona soran kim.Yarın benim ama bugün süpriz var
@serhatt duy
Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacak
------
Olabilitesi yüksek
Şunu özledim
Sadece gerçekleri...Neler söylüyorsun sen terbiyesiz
Gerçek yüzünüzü görüyorum çok şükür..Sen böyle dediğin için mavi alacağım netleşti
Yeme içme @serhatt 'ın dediği gibi hep sponsorlardan gelmekte
Siz anca sanın, siz olmazsanız ünlü isimleri getirtip onlara açtırtacağız @xdragxx
Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü @serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı @BARON男爵 @cehennet
Yarın girmem mümkün değil foruma. Bayramın 3. akşamı falan olsun bence.Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü @serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı @BARON男爵 @cehennet
Senin için değiştiriyorum dediğimde inanmamıştın. Gör işteYarın girmem mümkün değil foruma. Bayramın 3. akşamı falan olsun bence.
Tamam inandım.Senin için değiştiriyorum dediğimde inanmamıştın. Gör işte
4. günü çok geç olur bence. En azından bayramın 2. veya 3. günü olsun.Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü @serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı @BARON男爵 @cehennet
Ben olmasamda yarışacak isimler olur4. günü çok geç olur bence. En azından bayramın 2. veya 3. günü olsun.
Annemde aradı bugün aynısını dedi (Ankara) 40 yada 41 falan dedi. Düşün onlar İsveç havasına alışkınlarBu ne sıcak yarabbim bilgisayarın başına daha yeni geçebildim
40-41 de hissedilen rahat 50 varBen olmasamda yarışacak isimler olur
------
Annemde aradı bugün aynısını dedi (Ankara) 40 yada 41 falan dedi. Düşün onlar İsveç havasına alışkınlar
Yarışacak isimler derken? Sen yarışmayacak mısın ilk önce?Ben olmasamda yarışacak isimler olur
------
Para bulursan alırsın@eskici nin tüm parasını alacağım.
Bugünü demiyorum zaten. Hani normalde sen yarın yarışacaktın ya . Sen şimdi hangi gün yarışıyorsun? Benim kafam karıştı.
Daha netleştiremedikBugünü demiyorum zaten. Hani normalde sen yarın yarışacaktın ya . Sen şimdi hangi gün yarışıyorsun? Benim kafam karıştı.