Ona soran kim.Yarın benim ama bugün süpriz var
@serhatt duy
Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacak
------
Olabilitesi yüksek![]()
Şunu özledim![]()
Sadece gerçekleri...Neler söylüyorsun sen terbiyesiz![]()
Gerçek yüzünüzü görüyorum çok şükür..Sen böyle dediğin için mavi alacağım netleşti
Yeme içme @serhatt 'ın dediği gibi hep sponsorlardan gelmekte![]()
Siz anca sanın, siz olmazsanız ünlü isimleri getirtip onlara açtırtacağız@xdragxx
Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü
Yarın girmem mümkün değil foruma.Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü@serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi
Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz
Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı
@BARON男爵 @cehennet
Senin için değiştiriyorum dediğimde inanmamıştın. Gör işteYarın girmem mümkün değil foruma.Bayramın 3. akşamı falan olsun bence.
![]()
Tamam inandım.Senin için değiştiriyorum dediğimde inanmamıştın. Gör işte![]()
4. günü çok geç olur bence. En azından bayramın 2. veya 3. günü olsun.Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü@serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi
Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz
Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı
@BARON男爵 @cehennet
Ben olmasamda yarışacak isimler olur4. günü çok geç olur bence. En azından bayramın 2. veya 3. günü olsun.![]()
Annemde aradı bugün aynısını dedi (Ankara) 40 yada 41 falan dedi. Düşün onlar İsveç havasına alışkınlarBu ne sıcak yarabbim bilgisayarın başına daha yeni geçebildim![]()
40-41 de hissedilen rahat 50 varBen olmasamda yarışacak isimler olur
------
Annemde aradı bugün aynısını dedi (Ankara) 40 yada 41 falan dedi. Düşün onlar İsveç havasına alışkınlar![]()
Yarışacak isimler derken? Sen yarışmayacak mısın ilk önce?Ben olmasamda yarışacak isimler olur
------
Para bulursan alırsın@eskici nin tüm parasını alacağım.![]()
Bugünü demiyorum zaten. Hani normalde sen yarın yarışacaktın ya .
Daha netleştiremedikBugünü demiyorum zaten. Hani normalde sen yarın yarışacaktın ya .Sen şimdi hangi gün yarışıyorsun? Benim kafam karıştı.
![]()