Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Böyle olmasa bile Tripsi moduna girdiğin çok oldu... Olmadı mı ha hadi söyle olmadı mı... :A Tripsi'yi boşuna mı türettik biz... :A
Tripsi moduna sokan sensin ama. Şimdi eski defterleri açmayalım :A o mod olduysa haklı bir sebebim vardır :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tripsi moduna sokan sensin ama. Şimdi eski defterleri açmayalım :A o mod olduysa haklı bir sebebim vardır :A
Evet benim de o moda soktuğum dönemler olmuştur elbet, şimdi kurcalamaya gerek yok dediğin gibi... :A Lakin ki bence sen de bazen o moda girmekten keyif alıyorsun... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kurban Bayramı Özel kurban yarışmacımız kim @EmreCan @cehennet @Cervantes
Yarın benim ama bugün süpriz var :A
Paramı kimseye yedirmem :A
@serhatt duy :A
Kıyamam sana:bhr:

Sunucu ile yarışmacıları karıştırdın sende Boracım:A Dosi dediler ama değişebilir dediler.
Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacak :A
------

Evet benim de o moda soktuğum dönemler olmuştur elbet, şimdi kurcalamaya gerek yok dediğin gibi... :A Lakin ki bence sen de bazen o moda girmekten keyif alıyorsun... :A
Olabilitesi yüksek :A :A
Şunu özledim:)

Zaten alacağım 5 lira :A
------

Her türlü der o :A
5 TL yok bizde ama tabi 1 ve 10 TL kalırsa son şklye, teklif o olur belki :A
------

@Dosi mi :D o zaman bu hafta vejetaryen olacağız başka seçenek yok
Ben 1 TL alıp rekor kırmak isterim aslında :A çok kararsızım ne yapsam :A
Yalnız ben belirli bir kutu ile başlamayacağım. Siz 24 yarışmacıdan birinin kutusunu o an canlı yayında alacağım. Kendi kaderimi kendim belirleyeyim ama sizin öneriyi dikkate alacağım.

5 TL yok bizde ama tabi 1 ve 10 TL kalırsa son şklye, teklif o olur belki :A
------

Ben 1 TL alıp rekor kırmak isterim aslında :A çok kararsızım ne yapsam :A
Yalnız ben belirli bir kutu ile başlamayacağım. Siz 24 yarışmacıdan birinin kutusunu o an canlı yayında alacağım. Kendi kaderimi kendim belirleyeyim ama sizin öneriyi dikkate alacağım.
5 olmaz 10 olur fark etmez :A alacağım para kendime bile yetmez yani :A

• Güldürdün
Ben trilyon para içinde yüzüyorum. Bana ısmarladığı şeye bak :A (ama severim gerçi hayır demem) :A yanınada ayran :Z
Ne kadar param olursa olsun tavuk dönerden vazgeçmem :A madem o kadar paran var sen de yarışmacılarına ısmarla bir şeyler :A

• İlginç
Sen böyle dediğin için mavi alacağım netleşti :A
Yeme içme @serhatt 'ın dediği gibi hep sponsorlardan gelmekte:A
Olsun ekstra para iyidir sorun çıkarmaz :A

Bu hafta için özel bir organizasyon var bu arada 😱 Stüdyonun yakınlarında yarın deve kestireceğim kurban bayramı niyetine.... Et biraz dinlendikten sonra seyircilere kavurma dağıtacağız plastik tabaklarla :Z