Tripsi moduna sokan sensin ama. Şimdi eski defterleri açmayalımBöyle olmasa bile Tripsi moduna girdiğin çok oldu... Olmadı mı ha hadi söyle olmadı mı...Tripsi'yi boşuna mı türettik biz...
![]()
Tripsi moduna sokan sensin ama. Şimdi eski defterleri açmayalımBöyle olmasa bile Tripsi moduna girdiğin çok oldu... Olmadı mı ha hadi söyle olmadı mı...Tripsi'yi boşuna mı türettik biz...
![]()
🦀 burcuyum ben de duygusallık var ya
Evet benim de o moda soktuğum dönemler olmuştur elbet, şimdi kurcalamaya gerek yok dediğin gibi...Tripsi moduna sokan sensin ama. Şimdi eski defterleri açmayalımo mod olduysa haklı bir sebebim vardır
![]()
Yarın benim ama bugün sürpriz var
@serhatt duyParamı kimseye yedirmem![]()
Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacakKıyamam sana
Sunucu ile yarışmacıları karıştırdın sende BoracımDosi dediler ama değişebilir dediler.
Olabilitesi yüksekEvet benim de o moda soktuğum dönemler olmuştur elbet, şimdi kurcalamaya gerek yok dediğin gibi...Lakin ki bence sen de bazen o moda girmekten keyif alıyorsun...
![]()
Olabilitesi yadsınamayacak kadar yüksek...Yarın benim ama bugün süpriz var
@serhatt duy
Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacak
------
Olabilitesi yüksek![]()
Şunu özledim![]()
Neler söylüyorsun sen terbiyesiz
Ona o yüzü sen verdinNeler söylüyorsun sen terbiyesiz![]()
Zaten alacağım 5 liraYarın benim ama bugün süpriz var
@serhatt duy
Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacak
------
Olabilitesi yüksek![]()
Şunu özledim![]()
Her türlü der oOna o yüzü sen verdinterslesen demez
![]()
Dosi dediler ama değişebilir dediler.
5 TL yok bizde ama tabi 1 ve 10 TL kalırsa son şklye, teklif o olur belkiZaten alacağım 5 lira
------
Her türlü der o![]()
Ben 1 TL alıp rekor kırmak isterim aslında@Dosi mio zaman bu hafta vejetaryen olacağız başka seçenek yok
5 olmaz 10 olur fark etmez5 TL yok bizde ama tabi 1 ve 10 TL kalırsa son şklye, teklif o olur belki
------
Ben 1 TL alıp rekor kırmak isterim aslındaçok kararsızım ne yapsam
Yalnız ben belirli bir kutu ile başlamayacağım. Siz 24 yarışmacıdan birinin kutusunu o an canlı yayında alacağım. Kendi kaderimi kendim belirleyeyim ama sizin öneriyi dikkate alacağım.
100 bin üstü olursa size bir tavuk döner ısmarlarım
Ben trilyon para içinde yüzüyorum. Bana ısmarladığı şeye bak100 bin üstü olursa size bir tavuk döner ısmarlarım![]()
Ne kadar param olursa olsun tavuk dönerden vazgeçmemBen trilyon para içinde yüzüyorum. Bana ısmarladığı şeye bak(ama severim gerçi hayır demem)
yanınada ayran
![]()
Biz her program yeme içme bir şey eksik etmiyoruzNe kadar param olursa olsun tavuk dönerden vazgeçmemmadem o kadar paran var sen de yarışmacılarına ısmarla bir şeyler
![]()
Bu hafta kasamıza bol para gelecek nasılsa
Sen böyle dediğin için mavi alacağım netleştiBu hafta kasamıza bol para gelecek nasılsa![]()
![]()
Ben nasiplenemedim şu ana kadar
Olsun ekstra para iyidir sorun çıkarmazSen böyle dediğin için mavi alacağım netleşti
Yeme içme @serhatt 'ın dediği gibi hep sponsorlardan gelmekte![]()