Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Kurban Bayramı Özel kurban yarışmacımız kim @EmreCan @cehennet @Cervantes
Yarın @Dosi 'nin başını yakıyormuşsunuz @BARON男爵 @cehennet ve @12.Adam :A Tabi ben yine yarışmacı tarafındayım her zamanki gibi. :Z
Karton iyi, çevre dostu :A

Hadi kolay gelsin :Z @12.Adam vol 2 ol :A
Biraz öyle oldu. @12.Adam 'ın yarışma esnasında 10-20 dakika geriden geldiği gibi ben de geriden takip ettim mesajları. :A

Yarın benim ama bugün süpriz var :A

@serhatt duy :A

Ben yarınım aslında ama bugün farklı birşey olacak :A
------

Olabilitesi yüksek :A :A
Şunu özledim:)
Ona soran kim. :A
------

Neler söylüyorsun sen terbiyesiz :A
Sadece gerçekleri...
------

Sen böyle dediğin için mavi alacağım netleşti :A
Yeme içme @serhatt 'ın dediği gibi hep sponsorlardan gelmekte:A
Gerçek yüzünüzü görüyorum çok şükür.. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and 12.Adam
Siz anca sanın, siz olmazsanız ünlü isimleri getirtip onlara açtırtacağız :A @xdragxx

Kutular bundan sonra reyting malzemesi olmayacak. Hemen açacağız:A

Yarın @Dosi 'nin başını yakıyormuşsunuz @BARON男爵 @cehennet ve @12.Adam :A Tabi ben yine yarışmacı tarafındayım her zamanki gibi. :Z

Biraz öyle oldu. @12.Adam 'ın yarışma esnasında 10-20 dakika geriden geldiği gibi ben de geriden takip ettim mesajları. :A

Kutuları biliyorlar. Mücadele edilmez bunlarla. Ama Hamdi ile aram iyi şu sıralar. Hallettiricem:A

Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü :A @serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi :A Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz :A Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı :A @BARON男爵 @cehennet

Ya yarın aslında net değil, @xdragxx gelemedi bir türlü :A @serhatt ben yokken yarışma diyor. Bayram telaşı vs 3 saat biraz sıkıntı olur gibi :A Aklıma birşeyler geldi. @Tolstoyevski @xdragxx ile bu durumu değerlendireceğim. Bugüne düşünülen sürprizi yarında yapalım. Beni biraz ertelesek fena olmaz :A Kurban Bayramı 4 gün ve 4. gün devreye girerim olmadı :A @BARON男爵 @cehennet
Yarın girmem mümkün değil foruma. :A Bayramın 3. akşamı falan olsun bence. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
4. günü çok geç olur bence. En azından bayramın 2. veya 3. günü olsun. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam