Merak etmeyin siz de konularda sürekli aktif olanlar olarak ayrıcalıklısınız zamanla siz de ayrıcalıklardan yararlanırsınız
Bekliyoruz şikeciler sizi
Merak etmeyin siz de konularda sürekli aktif olanlar olarak ayrıcalıklısınız zamanla siz de ayrıcalıklardan yararlanırsınız
25 bin alırsa daha ne ister ödülün yarısıBu @Cervantes 'in ayrıcalığı nereden geliyor.😡 Neyse yine 25 bin verir göndeririz
Çekememezlik yapma, patronun Hamdi sana iyi maaş veriyordur zaten.Ben anlamadım. Neler oluyor yine. Biz daha hiç yarışmadık yine sana mı kırmızı açacağım. Anlamadım.
Sana inat hedef 50.000Bu @Cervantes 'in ayrıcalığı nereden geliyor.😡 Neyse yine 25 bin verir göndeririz
Hamdi Bey kendi ses çıkaramadığından @cehennet 'i üzerime salmış.Aynen bir diğer ayrıcalık aktiflik. @Cervantes bizim sadık seyircimiz. Geçen stüdyoyu silmişti
Olmaman kötü oldu. Şer tarafına karşı, desteğine ihtiyacım vardı.20.50 de ben olamayacağım otogara gitmiş olurum büyük ihtimal
@cehennet @BARON男爵 @xdragxx @Dosi @Cervantes
Tekrarını okursun o zaman Zaten sürprizler devam edecek o zaman müsait olursun inşallah.20.50 de ben olamayacağım otogara gitmiş olurum büyük ihtimal
Çekememezlik yapma, patronun Hamdi sana iyi maaş veriyordur zaten.
Sana inat hedef 50.000
Hamdi Bey kendi ses çıkaramadığından @cehennet 'i üzerime salmış.
İnternetim de yokOlmaman kötü oldu. Şer tarafına karşı, desteğine ihtiyacım vardı.
1-11 sayı arasında @Cervantes hangi numara ile yarışsın önden öneri ver20.50 de ben olamayacağım otogara gitmiş olurum büyük ihtimal
@xdragxxBu arada @Cervantes sana özel numara yok, 11 kutu ise sen yarışma esnasında birini kendine alırsın ve başlarız. Bu bölümlerde böyle bir değişiklik olsun zaten son 2 kutuda da yine vazgeçme hakkın var
@xdragxx
Aynen bu şekil bir değişiklik var
Bu kısa sürecek. Sen diğerlerinde olursun umarım. Sonradan da zaten okursunEğer 9.30 veya 10 arası yaparsanız ben 10.40 gibi gelirim tabi otobüste wifi varsa
Birşey vaat etmeme gerek yok. Varlığım yeter.Sunuculara ne vaadettin söyle bakalım.
Hattın Turkcell mi? Ne zaman net sıkıntısı olan birini görsem aklıma Turkcell geliyor daEğer 9.30 veya 10 arası yaparsanız ben 10.40 gibi gelirim tabi otobüste wifi varsa
Birşey vaat etmeme gerek yok. Varlığım yeter.
Bu sefer aynı takımdayız @Cervantes 🤝.
Hadi kolay gelsinHadi ben bir türlü yapmadığım bayram hazırlığı iş güce odaklanayım yarışma zamanı gelirim
50K yalnız Bu mini bir turnuva büyük ödül bir sıfır eksikBu sefer aynı takımdayız @Cervantes 🤝.
@cehennet @12.Adam @EmreCan kardeşimize 500K kazandıracağız .
Yok en büyük ödül 50 bin 2. şans nede olsaBu sefer aynı takımdayız @Cervantes 🤝.
O sondaki emoji her şeyi ele veriyor. Bu sefer çok dikkatli hareket edeceğim.Bu sefer aynı takımdayız @Cervantes 🤝.