Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

50K yalnız :A Bu mini bir turnuva büyük ödül bir sıfır eksik :A

Yok en büyük ödül 50 bin :A 2. şans nede olsa :A
@Cervantes sadece 50k mi
Doctor Who Reaction GIF

Biraz cimri davranmışlar, haklısın. :A Koskoca ZeyTV'ye en azından bir 100.000 yakışırdı bu turnuvada @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski :A

Ben sadece sunucuyum kanal sahibine bakıyor o işler :A
Sadece sunucu mu 😱 program yapımcısı ve Hamdi ile belirleyen sensin :A
------

30-60 dakika içlnde başlayacağız :Z
Sadece 11 kutu olacağı için bazı isimleri bugünlük listeden çıkardım :A @cehennet @BARON男爵 @serhatt olmazsa olmazlarından :A @EmreCan 'a da yer vermiştim ama birazdan gidecek galiba.

@Cervantes şimdiden aklında olan numarayı deme daha. Henüz kurayı ayarlamadım :A bizede zaten yarışma esnasında sürpriz olsun :A kutu açanlarıda kurada çekeceğim farklı numaralar olacak :A

Son düzenleme:
------

Sadece 11 kutu olacağı için bazı isimleri bugünlük listeden çıkardım :A @cehennet @BARON男爵 @serhatt olmazsa olmazlarından :A @EmreCan 'a da yer vermiştim ama birazdan gidecek galiba.

@Cervantes şimdiden aklında olan numarayı deme daha. Henüz kurayı ayarlamadım :A bizede zaten yarışma esnasında sürpriz olsun :A kutu açanlarıda kurada çekeceğim farklı numaralar olacak :A
Numara söyleyeyim mi ben

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
------

Tamamdır. Ben hazırım yarışmaya . :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes
Olmayacağın için sana bu bölüm kutu vermeyeceğim :A 1-11 arası bir numara söyle :A
------

Daha Aykut gelmedi :A
İşe geç kalmaktan bir tutanak tutulsun Acun Bey hakkında . :A @xdragxx
------

Bakalım 5 numara kime denk gelecek ve ve kadar miktar olacak. Bunu not edelim :Z
5 numaralı kutuyu kendi kutum olarak seçmem için mi söyledin, yoksa açtır o kutudan mavi çıkar diye mi? :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi