- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
Eskisini niye sildin 😱Biz naptık sence mosi?
Geriye gidip bakarız artık ama son halini unuttum
Eskisini niye sildin 😱Biz naptık sence mosi?
Hangisini seçsem acaba? İzleyicilerden önerisi olan var mı?Sunucu açıklar ama şu üyelerin birinden hemen kutuyu kendine alacaksın. Biraz düşün.
- bazinga
- serhat
- 12.adam
- Tolstoyevski
- cehennet
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- denizz19
- Gerekli24
- Veteran
Hadi bakalımBen Fatih. 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Yarışmaya ilk katıldığımda çok toydum ve Hamdi Bey ve adamlarının tuzağına düştüm. Bu sefer hedef 75.000 ve almadan dönmek yok.
Teşekkür ederim, beni yakmayacağını düşünüyorum.Fatih'cim memnun oldum. Başarılar dilerim. Kayseri'den ne çok kişi varmış burada @Angelica
Onda sıkıntı yok yaEskisini niye sildin 😱
Geriye gidip bakarız artık ama son halini unuttum
Süt yapar iyi gelir veganlığın lüzumu yok
Sonrada @eskici görmedim diyorLahmacunlar da geldi hadi bol şanslar
Ne uçmuş ben sadece ilk mesajı düzenledimBaşka birşey uçmuş 😡
Hahahahahah vegan falan olduğum yok sadece kokusundan etkilendim, insan biraz nazik olur be...Süt yapar iyi gelir veganlığın lüzumu yok
10 numaralı kutu ile yarışmak istiyorumTeşekkür ederim, beni yakmayacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim, beni yakmayacağını düşünüyorum.
Gerekli24 çoğu zaman yüksek açar diye onu aldın demek son kararın mı?10 numaralı kutu ile yarışmak istiyorum
İçecek olarak isteyene şalgam isteyene ayran ama asitli içecekler yokSonrada @eskici görmedim diyor
O halde sana da çilekli pasta ikram edelimHahahahahah vegan falan olduğum yok sadece kokusundan etkilendim, insan biraz nazik olur be...
İnşallah bu akşamda yüksek vardır kutusunda. Evet son kararımGerekli24 çoğu zaman yüksek açar diye onu aldın demek son kararın mı?
Eveeeet kutuyu seçtiğimize göre son 2'ye kadar 10 numaları kutu bizde.İnşallah bu akşamda yüksek vardır kutusunda. Evet son kararım
İlk önce @bazinga 'nın kutusunu açalım. Bu zamana kadar kimseyi yakmadı. İnşallah beni de yakmaz.Eveeeet kutuyu seçtiğimize göre son 2'ye kadar 10 numaları kutu bizde.
O zaman açacağımız ilk kutuyu seçelim
Teşekkürler abisi. (Bebişim teşekkür ediyor.)İçecek olarak isteyene şalgam isteyene ayran ama asitli içecekler yok
O halde sana da çilekli pasta ikram edelim
AyarladımNe uçmuş ben sadece ilk mesajı düzenledim