Eskisini niye sildin 😱Biz naptık sence mosi?![]()
Geriye gidip bakarız artık ama son halini unuttum
Eskisini niye sildin 😱Biz naptık sence mosi?![]()
Hangisini seçsem acaba? İzleyicilerden önerisi olan var mı?Sunucu açıklar ama şu üyelerin birinden hemen kutuyu kendine alacaksın. Biraz düşün.
- bazinga
- serhat
- 12.adam
- Tolstoyevski
- cehennet
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- denizz19
- Gerekli24
- Veteran
Hadi bakalımBen Fatih. 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Yarışmaya ilk katıldığımda çok toydum ve Hamdi Bey ve adamlarının tuzağına düştüm.Bu sefer hedef 75.000 ve almadan dönmek yok.
![]()
Teşekkür ederim, beni yakmayacağını düşünüyorum.Fatih'cim memnun oldum. Başarılar dilerim. Kayseri'den ne çok kişi varmış burada@Angelica
Onda sıkıntı yok yaEskisini niye sildin 😱
Geriye gidip bakarız artık ama son halini unuttum![]()
Süt yapar iyi gelir veganlığın lüzumu yok
Ne uçmuş ben sadece ilk mesajı düzenledimBaşka birşey uçmuş 😡
Hahahahahah vegan falan olduğum yok sadece kokusundan etkilendim, insan biraz nazik olur be...Süt yapar iyi gelir veganlığın lüzumu yok![]()
10 numaralı kutu ile yarışmak istiyorumTeşekkür ederim, beni yakmayacağını düşünüyorum.![]()
Teşekkür ederim, beni yakmayacağını düşünüyorum.![]()
Gerekli24 çoğu zaman yüksek açar diye onu aldın demek son kararın mı?10 numaralı kutu ile yarışmak istiyorum![]()
İçecek olarak isteyene şalgam isteyene ayran ama asitli içecekler yokSonrada @eskici görmedim diyor![]()
O halde sana da çilekli pasta ikram edelimHahahahahah vegan falan olduğum yok sadece kokusundan etkilendim, insan biraz nazik olur be...![]()
İnşallah bu akşamda yüksek vardır kutusunda. Evet son kararımGerekli24 çoğu zaman yüksek açar diye onu aldın demek son kararın mı?![]()
Eveeeet kutuyu seçtiğimize göre son 2'ye kadar 10 numaları kutu bizde.İnşallah bu akşamda yüksek vardır kutusunda. Evet son kararım![]()
İlk önce @bazinga 'nın kutusunu açalım. Bu zamana kadar kimseyi yakmadı. İnşallah beni de yakmaz.Eveeeet kutuyu seçtiğimize göre son 2'ye kadar 10 numaları kutu bizde.
O zaman açacağımız ilk kutuyu seçelim![]()
Teşekkürler abisi. (Bebişim teşekkür ediyor.)İçecek olarak isteyene şalgam isteyene ayran ama asitli içecekler yok
O halde sana da çilekli pasta ikram edelim![]()
![]()
AyarladımNe uçmuş ben sadece ilk mesajı düzenledim![]()