Ayyy ne reklamı benim ismim marka zatenBedava reklama tav oldun. Hemen ekliyorum adaylara. Haftaya kuraya dahil olursun
Ayyy ne reklamı benim ismim marka zatenBedava reklama tav oldun. Hemen ekliyorum adaylara. Haftaya kuraya dahil olursun
O eskidendi ama bizim porgram yarışmacılara popülerlik kazandırıyor. Sende kaybolan popülerliğini yine artırmak için başvuru yaptınAyyy ne reklamı benim ismim marka zaten
O kadar çok reklam istiyorsa 1 TL alsın işte rekor kırarak reklam yaparO eskidendi ama bizim porgram yarışmacılara popülerlik kazandırıyor. Sende kaybolan popülerliğini yine artırmak için başvuru yaptınseni parlatırız hiç merak etmeyarışmamızdan da en az 1 TL en fazla 500.000 TL kazanma sözü veriyoruz @xdragxx
SjsjajjaO kadar çok reklam istiyorsa 1 TL alsın işte rekor kırarak reklam yapar
@denizz19 in uğursuzluğunu bana bulaştırtma.Bugün 17.30'da @serhatt ile yarışacağız. 17 gibi konuda olmaya çalışın, eğer o an ben serhat ve @xdragxx aktifsek yarışmaya hemen başlarız. Erkende olabilir.
@Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @cehennet @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @EmreCan @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg
@denizz19 (sende gel serhat'ı yak önerilerin ile)
Kendisi tam tersini düşünüyor ama@denizz19 in uğursuzluğunu bana bulaştırtma.
Aman ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin.Kendisi tam tersini düşünüyor amanede olsa reeldende arkadaşın. Belki sana şans getirir
------
Gidip ev işlerini haledeyim. Saatinde eve gelen olmasa burdayımgelen olsada yine burda olurum ama sunan olamam
Gelirim. Şarjım çok ama 100 yapayım. Anca yeter sana
Ondan şüphem yok benimde
Bugün benim şansıma kırmızı olur o, demişti dersin.Niyetim o. Geçen hafta 23 ve 24 kırmızı çıktı. Aklında bulunsun.
Kız sen yürek mi yedin?Bizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorum
Daha alımları alıyoruz. Sunma işinde de varım. Nezaman katılmak istersen çıtlatman yeter
Yemedim ama canım çekti bak. Hafta sonuna çıkabilirsem 1 kilo yürek fena olmazBugün benim şansıma kırmızı olur o, demişti dersin.
------
Kız sen yürek mi yedin?Beni cezalandırmak kimin haddine hadsiz.
Yemedim ama canım çekti bak. Hafta sonuna çıkabilirsem 1 kilo yürek fena olmaz
Zevksiz şey. Yarışma öncesi sunucu ile tartışma
Zevksiz şey. Yarışma öncesi sunucu ile tartışma
Dur 1 saat sonra dersin
Aaaa tartışırsam ne olur şimdi de tehdit mi başladı?Zevksiz şey. Yarışma öncesi sunucu ile tartışma
Senin adın çıkmış bir kere ne yaparsan yap kıramıyorsun bunu.
Yok, Hamdi Bey'i çok para teklif yapması içln ikna etmek isteriz ama bana kötü davranırsan içimden gelmezAaaa tartışırsam ne olur şimdi de tehdit mi başladı?
Hamdi'yle ben kendim konuşucam zaten aracısız.Yok, Hamdi Bey'i çok para teklif yapması içln ikna etmek isteriz ama bana kötü davranırsan içimden gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?