Ben pahalı bir adamımBizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorum
Daha alımları alıyoruz. Sunma işinde de varım. Nezaman katılmak istersen çıtlatman yeter![]()
Ben pahalı bir adamımBizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorum
Daha alımları alıyoruz. Sunma işinde de varım. Nezaman katılmak istersen çıtlatman yeter![]()
Bedava sanatçının reklamını yaparsın. Sana zırnık para yok onun haricindeBen pahalı bir adamım![]()
YarışırımBedava sanatçının reklamını yaparsın. Sana zırnık para yok onun haricindekutudan ne kaparsan şansına. Bizden 500.000 almadığın sürece programda olmanı isterim
![]()
Bugün 17.30'da @serhatt ile yarışacağız. 17 gibi konuda olmaya çalışın, eğer o an ben serhat ve @xdragxx aktifsek yarışmaya hemen başlarız. Erkende olabilir.
@Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @cehennet @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @EmreCan @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg
@denizz19 (sende gel serhat'ı yak önerilerin ile)
Bugün olmayacaksın yani. Sen yokken kutunu açar artık. Serhat'ın işleri var çünkü. Ondan erken başlayacak.Aksam 7'de burada olacağım.![]()
Senin sıran MS bitince gelmez umarımYarışırım![]()
Bugün olmayacaksın yani. Sen yokken kutunu açar artık. Serhat'ın işleri var çünkü. Ondan erken başlayacak.
------
Senin sıran MS bitince gelmez umarım![]()
17.30 da 17 gibi burada olmalısın.Hayır olurum. 7'de olacaksa olurum. Kaçta başlıyor.![]()
17.30. Sizi etiket ettiğim mesaja yazmıştım. Daha erkende olabilir. Serhat'ın aktiflik saatine bağlı ama en geç 17.30Hayır olurum. 7'de olacaksa olurum. Kaçta başlıyor.![]()
Orijinal formatta da yarışan isimler yarışmadan giderdi
Aynen @Cervantes ilk mesajda varmışsın zaten benim de kafamı karıştırdın10 numaralı kutu senin bu akşam. Ben çoktan ayarlamışım @Cervantes
17.30 da 17 gibi burada olmalısın.![]()
17.30. Sizi etiket ettiğim mesaja yazmıştım. Daha erkende olabilir. Serhat'ın aktiflik saatine bağlı ama en geç 17.30
Herzaman kendimden şüphe ettiriyorsunuz ama neyseki herşey yolundaAynen @Cervantes ilk mesajda varmışsın zaten benim de kafamı karıştırdın![]()
Eklemedik mi 😱
Dur bakayım![]()
10 numaralı kutu senin bu akşam. Ben çoktan ayarlamışım @Cervantes
Geçen yarışmalarda ismim yoktu, bu hafta da yok sandım.Aynen @Cervantes ilk mesajda varmışsın zaten benim de kafamı karıştırdın![]()
YarışırımBedava sanatçının reklamını yaparsın. Sana zırnık para yok onun haricindekutudan ne kaparsan şansına. Bizden 500.000 almadığın sürece programda olmanı isterim
![]()
Sorun değil assolistim benBugün olmayacaksın yani. Sen yokken kutunu açar artık. Serhat'ın işleri var çünkü. Ondan erken başlayacak.
------
Senin sıran MS bitince gelmez umarım![]()
Bedava reklama tav oldun. Hemen ekliyorum adaylara. Haftaya kuraya dahil olursunYarışırım
Sorun değil assolistim ben![]()