Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Ayyy ne reklamı benim ismim marka zaten :A
O eskidendi ama bizim porgram yarışmacılara popülerlik kazandırıyor. Sende kaybolan popülerliğini yine artırmak için başvuru yaptın :A seni parlatırız hiç merak etme :A yarışmamızdan da en az 1 TL en fazla 500.000 TL kazanma sözü veriyoruz @xdragxx

O eskidendi ama bizim porgram yarışmacılara popülerlik kazandırıyor. Sende kaybolan popülerliğini yine artırmak için başvuru yaptın :A seni parlatırız hiç merak etme :A yarışmamızdan da en az 1 TL en fazla 500.000 TL kazanma sözü veriyoruz @xdragxx
O kadar çok reklam istiyorsa 1 TL alsın işte rekor kırarak reklam yapar :A

Bugün 17.30'da @serhatt ile yarışacağız. 17 gibi konuda olmaya çalışın, eğer o an ben serhat ve @xdragxx aktifsek yarışmaya hemen başlarız. Erkende olabilir.
@Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @cehennet @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @EmreCan @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg
@denizz19 (sende gel serhat'ı yak önerilerin ile :A )
@denizz19 in uğursuzluğunu bana bulaştırtma. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kendisi tam tersini düşünüyor ama :A nede olsa reeldende arkadaşın. Belki sana şans getirir :A
------

Gidip ev işlerini haledeyim. Saatinde eve gelen olmasa burdayım :Z gelen olsada yine burda olurum ama sunan olamam :F
Aman ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin. :A @denizz19

Sen burada ol da o yeter. :A

• Harika
  • Güldürdün
Son düzenleme:
Yemedim ama canım çekti bak. Hafta sonuna çıkabilirsem 1 kilo yürek fena olmaz :A
E3Y9kd-XwAEVf4L.jpg

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil