Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Kutuma bilerek yüksek para koyarlarsa bilki kumpas var. Ben mavi açacağım. Buna eminim
Bu ne be gelen bizi suçlamaya çalışıyor 😱 @xdragxx

Kura kısmını ben geçen haftadan yapmıştım yani kutu ve para miktarları. Sen ise dün bir anda 23 numaraşı kutunun sahibi oldun yani bilerek bilmeyerek lafları asılsız olur
belgelerimde ayarladığım günü
sen yokken belirlenmişti 23 numuralı kutunun para miktarı

Artık sana kısmet ne denk geldiyse

------

Şaibelerle dolu bir program bu kime inanacağımı kestiremiyorum artık.
Al oku 😡

Biliyorum zaten. Sadece espri yapmak istedim.

Ama içimden @serhatt 'a mavi açmak geçiyor kısmet diyelim.

Şaibelerle dolu bir program bu kime inanacağımı kestiremiyorum artık.

Seni harcamasınlar dikkat et. Tüm olasılıkları iyi düşün.

Reactions: serhatt and Dosi
espri olduğunu biliyorum. Ciddiye almıyoruz zaten. Bende tersini yapıyorum sana

Alışacağız birbirimize. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Yabancı ülkede yaşayan birisin. Her şeyi tam olarak açıklamam gerektiğini düşünüyorum nedense.

Reactions: Dosi
Alışacağız birbirimize. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Yabancı ülkede yaşayan birisin. Her şeyi tam olarak açıklamam gerektiğini düşünüyorum nedense.
Yok yok ben artık alıştım. Damar basmayı seviyoruz buralarda. Serhat misal bana neler neler diyor bazen ve bende ona ama Cennet mahallesi sakinleri gibi sonra iyi oluyoruz hemen
@serhatt

Yok yok ben artık alıştım. Damar basmayı seviyoruz buralarda. Serhat misal bana neler neler diyor bazen ve bende ona ama Cennet mahallesi sakinleri gibi sonra iyi oluyoruz hemen
@serhatt

Sonra bana bunu dedin diye başıma kakan çok oldu. O sebeple dikkat etmeye çalışıyorum yaa. Tabi buranın ortamını tam alışınca bu özelliklerimi buraya karşı atarım.

Reactions: Dosi
Karnım tok bu palavralara.

------

Biliyorum zaten. Sadece espri yapmak istedim.

Ama içimden @serhatt 'a mavi açmak geçiyor kısmet diyelim.

Seni harcamasınlar dikkat et. Tüm olasılıkları iyi düşün.
Mavi açmazsan benden çekeceğin var.

Beni harcayamaz kimse, yalnızca ben harcarım istediğimi.

------

@serhatt
Ben sana hiçbir şey demiyorum sen beni hep yanlış anlıyorsun, ama senin bana dediklerinin haddi hesabı yok.

Reactions: cehennet and Dosi
Reactions: serhatt and Dosi