Ay bunu hiç beklemiyordum.Perşembe günü yarışmacımız @serhatt oldu. Kendisi de müsaitse 18.30 gibi başlarız yarışmaya
Kaç gibi istiyorsun?Ay bunu hiç beklemiyordum.Daha erken olsa olmaz mı?
Umarım 1 TL ile ayrılırsın ozamanParaları alıp tatile çıkıcam doğru tahmin, daha da durmam buralarda.
En erken kaç olur, burada kral sizsiniz.Kaç gibi istiyorsun?
Ay ne kötü bir insan oldun sen patron olunca.Umarım 1 TL ile ayrılırsın ozaman(yok yok en az 10.000 almanı isterim
Teşekkür ederim.Bol şans diliyorum @serhatt Her hafta kazanç artıyor. Trende devam edeceğini umuyorum.
Kuzenim yurt dışına gideceği için yarın akşam onlara gitmem gerek o yüzden erken olsun istiyorum.Bana her saat uyarben sunarım başını olmadı ama @xdragxx ile aynı anda olsak fena olmazben normalde Cumartesi erken yapacaktım. Perşembe'de fena olmaz. Sonrası gezerim mahallede. Okadar saatin yorgunluğunu orman yürüyüşü giderir
Reytinglerimiz tavan olur merak etmeKuzenim yurt dışına gideceği için yarın akşam onlara gitmem gerek o yüzden erken olsun istiyorum.@xdragxx da olsun sende ol birinizden biri olmazsa tadı çıkmaz.Çok da erken olmasın reytinglerde hezimet yaşamak istemem.
En erken kaç olur, burada kral sizsiniz.@Dosi
------
Ay ne kötü bir insan oldun sen patron olunca.
Ne 10.000'i be, kuaför masrafıma bile yetmez.
------
Teşekkür ederim.Ben de bu şans oldukça trendi devam ettiremeyebilirim.
@Turkuazz 'ı önerilerinde yakmıştın. Yakışıklı oyuncular hatırına güzellik yaparsın belki serhat'aBen bu hafta küçük açacağım sana özel.
@Turkuazz 'ı önerilerinde yakmıştın. Yakışıklı oyuncular hatırına güzellik yaparsın belki serhat'a
Bakalım bende merak ediyorum. Şu mesajını kaydeteceğim. Kutunu açarken fırlatırımGeçen hafta 500000 açtım. Bu hafta da 500 TL gelir belki kutuma. Stressiz hissediyorum kendimi. Geçen sefer stres vardı üzerimde.
Bakalım bende merak ediyorum. Şu mesajını kaydeteceğim. Kutunu açarken fırlatırım
Dün kaç kere okadarda değil deyip açtınız500 bin çıkmaz. O kadarda değil. Mavi çıkmasa bile kırmızı ihtimalim az.
Sağol canım, bak sizi de düşünüyorum az kazanmayın diye, ne düşünceli bir insanım gör.Reytinglerimiz tavan olur merak etmesenin enerjin yeter.
@xdragxx Hamdi Bey'in teklifini iletiyor bana. O olmadan zaten sunamam. Hamdi Bey benimle tanışmak isterse fena olmaz ama sır gibi saklanıyor
Sevdiğin parlakları seviyorum diye tribe girip beni arkamdan bıçaklama da.Ben bu hafta küçük açacağım sana özel.
Ben dize getiririm onu.
Dün kaç kere okadarda değil deyip açtınızburaklar ikilisi olarak bence de üzmezsin (umarım)
Şaibelerle dolu bir program bu kime inanacağımı kestiremiyorum artık.@serhatt 'a pozitif bir ayrıcalık yapmak istiyorum. Bana mavi yerleştirin
------
Kutuma bilerek yüksek para koyarlarsa bilki kumpas var. Ben mavi açacağım. Buna eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?