Hayır bazı konularda şöyle yapsaydım derim ama oran olarak kendimi daha haklı görüyorum.Kendini hep haklı görüyormusun?
Hayır bazı konularda şöyle yapsaydım derim ama oran olarak kendimi daha haklı görüyorum.Kendini hep haklı görüyormusun?
Canım ne istiyorsa onu yapardım. Birtakım şeyler var kafamda çünkü.yarın ölecek olsaydın, bu gün ne yapmak isterdin?
Ben küçükken Half Life 2 hastasıydım aşırı o oyunu çok seviyorum. O sovyet şehirleri filan hep o oyunda vardı. Zaten oyunda sovyet tarzı bir şehirde geçiyordu. Kimisi Sofya diyor kimisi Bakü. Kimisi Moskava.Rusya mı?
Bunu dedim ama ben?Şu sorumu cevaplamadın: Eğer geçmişte yaşanmış olan her hangi bir olaya şahitlik etme şansın olsa hangi tarihi olayı seçerdin?
Sen verdiğim cevapları okuyor musun. Sanki boşuna yazdırıyorsun bana.Geçmişte yaşamış bir liderle tanışma şansın olsaydı, bu kişi kim olurdu? (Atatürk dışında)
KaçırmışımBunu dedim ama ben?
Atatürk zamanlarını.
Şuna sihir büyü yapabilmeyi ekle de daha geniş düşüneyim.Eğer ölümsüz ve görünmez olsaydın ilk olarak ne yapmak isterdin? Banka soymak, çatıdan atlamak veya bir mankeni falan dikizlemek?
ya yok öyle olsa her şey elinde olur zaten Görünmez ve ölümsüzsün e hadi bir de zamanı durdurmayı biliyorsun olsunŞuna sihir büyü yapabilmeyi ekle de daha geniş düşüneyim.
Yaani ne desem. Daha çok Türk Liderleri tanıyoruz. Ben mesela Kanuni dönemini merak ediyorum onla tanışmak isterim. Nasıl birisiydi gerçekten merak ediyorum. Toplum olarak tarihi, dizilerden öğreniyoruz ya.Geçmişte yaşamış bir liderle tanışma şansın olsaydı, bu kişi kim olurdu? (Atatürk dışında)
Tabi ki okuyorumSen verdiğim cevapları okuyor musun. Sanki boşuna yazdırıyorsun bana.
Biraz doğum günü mesajı gibi oldu bu.Daha çok gezeceğin , daha çok göreceğin , daha çok keşfedeceğin nice senle yıllara olsun ama sen hep böyle kal
Bu sözü seviyorum o yüzden bunu derdim.
aa bu benim sorum bu soruyu ben sana sormuştumBiraz doğum günü mesajı gibi oldu bu.
Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın?
Gerçekten mi? Unutmuşum.aa bu benim sorum bu soruyu ben sana sormuştum
Beğenmedin mi.Biraz doğum günü mesajı gibi oldu bu.
Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın?