FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bhnd? :D
Ne okuyorsun yada okudun?
Sence sonsuz paran olsa, duruşun değişir miydi? :D

1-Şu son yılları yorumlayayım en iyisi. :A Kendini forumdan çektin gibi böyle emekli olan insanlar yazlıklara çekilir ya o durum sende de oluştu. :A Şu yönetimden habersiz ayrılmana çok şaşırmıştım ama kararına saygı duyarım. :) Böyle herkesi gözlemliyorsun dışarıdan onu fark ettim. Sende bana forumun eski halini hatırlatıyorsun :A Böyle bir memuriyetçi kafası var. :A Ozan , Darksaal, Besalet filan. :A Daha fazla konu az laf mantığı var sizde. :A Haha neyse takılıyorum. :A

Zamanında forumda çok emeğin var gitmeni istemem. Eee birde Beşiktaş'lısın. :Z .Eee birde İsviçre'de oturuyorsun. :A Elbet yolumuz bir gün oralara düşerse kapını çalarız. :bhr::Z

2- Odyometri ( Kulak ) okumuştum yine bu bölümden üstüne katarak devam edeceğim. :blush:

3- İlla ki değişiklikler olur ama 180 derece değişmem asla. :) Öyle dizilerde ki gibi bir günde karakterim değişmez. :F

Yeni çektim nasıl olmuşum. :A @Çiğdem- @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @xBUGRAx @Harunnn60 @xemrexxx @Billy Kane @serhatt

dO1AAZ.jpg

özel ders isteyene kapım açık,buna sen de dahilsin :A

Ya ben @Billy Kane nin her zerresine aşığım, seviyorum diyorum size. :bhr:

Böyle kendini iyice şişirmişsin kaslı gösterebilmek için ama olmamış :A Nefesini bıraktığın anda yarısı gider :A
Mustim sana meydan okuyor yaş tahtaya bastın @mrt-06 :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...