Neyse soru sor bakalımAnlaşamama aldatma yok cnm![]()
![]()
Adamın parasını pulunu kurutmuş her yıl ev yeniliyormuş![]()
![]()
![]()
Neyse soru sor bakalımAnlaşamama aldatma yok cnm![]()
![]()
Adamın parasını pulunu kurutmuş her yıl ev yeniliyormuş![]()
![]()
![]()
Sorayım o zamanSen sorgu odasına bir gir seni bir güzel sıkıştıracağım ben.![]()
![]()
Sorayım o zaman
Eğer birlikte olduğun kişiyle çok iyi iki arkadaş olsaydın, karşındaki kişinin senin hakkında neyi kesinlikle bilmesi gerekirdi?
Eurovisiona 1 erkek 1 kadın katılsa kimi isterdin yaşları fark etmez hepsi olur ama önceden katılanlar hariçNeyse soru sor bakalım![]()
İşte benim Harun'um.Çok çok iyi arkadaşımsa onun yanında olduğumu bilmesi lazım. En zor olaylarında yardımına koşacağımın. Yani bunu kendisi demeli bak Harun böyle böyle diye. O zaman mutlu oluyorum bunu duyunca ben.![]()
Uzun zamandır katılamadığımız için pek düşünemedim ama ben bayanlardan Simge katılsın isterim çünkü kadının çok kaliteli parçaları var.Eurovisiona 1 erkek 1 kadın katılsa kimi isterdin yaşları fark etmez hepsi olur ama önceden katılanlar hariç![]()
![]()
![]()
Ben seni öyle görmüyorum tarzı cevaplar yada bunu söylediğimde ciddiye almamak.İşte benim Harun'um.
O zaman yeni başladığın bir ilişkide karşındaki kişiye karşı ciddi hislerin olduğunu söylediğinde cevap olarak neyi duymaktan korkarsın?
Seçimlerin iyi gayet Simgeninde tek slowlarınıs eviyorum hareketlilerini değilUzun zamandır katılamadığımız için pek düşünemedim ama ben bayanlardan Simge katılsın isterim çünkü kadının çok kaliteli parçaları var.
Erkeklerden Emre Aydın katılsın isterim slow parçaları baya iyi ama istemez bence o.![]()
Peki sevgiline onu özel hissettirmek için tek bir cümle söyleme şansın olsaydı, ona ne söyleyebiliyor olmak isterdin?Ben seni öyle görmüyorum tarzı cevaplar yada bunu söylediğimde ciddiye almamak.![]()
Tarkan ilk 3'te olurdu ama 1.olamazdı bence.Seçimlerin iyi gayet Simgeninde tek slowlarınıs eviyorum hareketlilerini değil![]()
![]()
2000 li yıllarda Tarkan ve Mustafa Sandal ayrı ayrı 3 er defa red etmişlerdir farklı dönemlerde teklifleri kabul etmedilerEn popüler oldukları dönemler katılmış olsalar Tarkan kaçıncı Musti kaçıncı olurdu
Avrupada tek iş yapmış 2 erkek şarkıcımızda bunlar
![]()
![]()
![]()
Daha çok gezeceğinPeki sevgiline onu özel hissettirmek için tek bir cümle söyleme şansın olsaydı, ona ne söyleyebiliyor olmak isterdin?
Evet kullanırım.çok fazla google kullanırmısın?
Kazanamazlardı diyorsun yanıTarkan ilk 3'te olurdu ama 1.olamazdı bence.
Musti içinde ilk 10 diyeceğim ama Kenan bile 4.olduğuna göre oda ilk 5'te olurdu.![]()
Ben küçükken en çok İtalya'yı severdim ama nasıl severdim anlatamam.En çok hangi ülkeyi merak ediyorsun?
Rusya mı?Ben küçükken en çok İtalya'yı severdim ama nasıl severdim anlatamam.O bi pizza kulesi var ya işte ona bayılırdım.
Sonra sonra geçti tabi. Şimdi işte İngiltere ve Rusya'yı çok merak ediyorum. Bana çekici geliyor böyle.