FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorayım o zaman :A

Eğer birlikte olduğun kişiyle çok iyi iki arkadaş olsaydın, karşındaki kişinin senin hakkında neyi kesinlikle bilmesi gerekirdi?

Çok çok iyi arkadaşımsa onun yanında olduğumu bilmesi lazım. En zor olaylarında yardımına koşacağımın. Yani bunu kendisi demeli bak Harun böyle böyle diye. O zaman mutlu oluyorum bunu duyunca ben. :)

Çok çok iyi arkadaşımsa onun yanında olduğumu bilmesi lazım. En zor olaylarında yardımına koşacağımın. Yani bunu kendisi demeli bak Harun böyle böyle diye. O zaman mutlu oluyorum bunu duyunca ben. :)
İşte benim Harun'um. :bhr:

O zaman yeni başladığın bir ilişkide karşındaki kişiye karşı ciddi hislerin olduğunu söylediğinde cevap olarak neyi duymaktan korkarsın?

Eurovisiona 1 erkek 1 kadın katılsa kimi isterdin yaşları fark etmez hepsi olur ama önceden katılanlar hariç :A :A :A
Uzun zamandır katılamadığımız için pek düşünemedim ama ben bayanlardan Simge katılsın isterim çünkü kadının çok kaliteli parçaları var.

Erkeklerden Emre Aydın katılsın isterim slow parçaları baya iyi ama istemez bence o. :D

Uzun zamandır katılamadığımız için pek düşünemedim ama ben bayanlardan Simge katılsın isterim çünkü kadının çok kaliteli parçaları var.

Erkeklerden Emre Aydın katılsın isterim slow parçaları baya iyi ama istemez bence o. :D
Seçimlerin iyi gayet Simgeninde tek slowlarınıs eviyorum hareketlilerini değil :A :A :A

2000 li yıllarda Tarkan ve Mustafa Sandal ayrı ayrı 3 er defa red etmişlerdir farklı dönemlerde teklifleri kabul etmediler :A En popüler oldukları dönemler katılmış olsalar Tarkan kaçıncı Musti kaçıncı olurdu :A Avrupada tek iş yapmış 2 erkek şarkıcımızda bunlar :A :A :A

Seçimlerin iyi gayet Simgeninde tek slowlarınıs eviyorum hareketlilerini değil :A :A :A

2000 li yıllarda Tarkan ve Mustafa Sandal ayrı ayrı 3 er defa red etmişlerdir farklı dönemlerde teklifleri kabul etmediler :A En popüler oldukları dönemler katılmış olsalar Tarkan kaçıncı Musti kaçıncı olurdu :A Avrupada tek iş yapmış 2 erkek şarkıcımızda bunlar :A :A :A
Tarkan ilk 3'te olurdu ama 1.olamazdı bence.:F
Musti içinde ilk 10 diyeceğim ama Kenan bile 4.olduğuna göre oda ilk 5'te olurdu. :A

Peki sevgiline onu özel hissettirmek için tek bir cümle söyleme şansın olsaydı, ona ne söyleyebiliyor olmak isterdin?
Daha çok gezeceğin :grinning: , daha çok göreceğin :grinning: , daha çok keşfedeceğin :grinning: nice senle yıllara olsun ama sen hep böyle kal :Z

Bu sözü seviyorum o yüzden bunu derdim. :D

Tarkan ilk 3'te olurdu ama 1.olamazdı bence.:F
Musti içinde ilk 10 diyeceğim ama Kenan bile 4.olduğuna göre oda ilk 5'te olurdu. :A
Kazanamazlardı diyorsun yanı :A Bir bakıma o ihtimal olur rezil oluruz diye katılmadılar gibi zaten :A :A :A

Niye diğer şarkıcılarımız avrupada tutunamadı sence Sertab Tarkan musti dısında yokuz gerçi günümüzde deneyenler bile artık yok :A :A :A

yarın ölecek olsaydın, bu gün ne yapmak isterdin?

Şu sorumu cevaplamadın: Eğer geçmişte yaşanmış olan her hangi bir olaya şahitlik etme şansın olsa hangi tarihi olayı seçerdin?

Ben küçükken en çok İtalya'yı severdim ama nasıl severdim anlatamam. :F O bi pizza kulesi var ya işte ona bayılırdım. :D
Sonra sonra geçti tabi. Şimdi işte İngiltere ve Rusya'yı çok merak ediyorum. Bana çekici geliyor böyle.
Rusya mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...