Geleceği ve kendi geleceğimi de görmek.Eğer bir bilinmezi bilmen mümkün olsa neyi seçerdin? Ahiret veya dini şeyler dışında.
Geleceği ve kendi geleceğimi de görmek.Eğer bir bilinmezi bilmen mümkün olsa neyi seçerdin? Ahiret veya dini şeyler dışında.
Beğendim işte.Beğenmedin mi.
Bilgisayarımı-Telefonumu sonra fotoğraf ve özel eşyalarımı.
Rusya kadınlarından dolayı ilgini çekiyor zaarBen küçükken en çok İtalya'yı severdim ama nasıl severdim anlatamam. O bi pizza kulesi var ya işte ona bayılırdım.
Sonra sonra geçti tabi. Şimdi işte İngiltere ve Rusya'yı çok merak ediyorum. Bana çekici geliyor böyle.
Ukrayna da iyiRusya kadınlarından dolayı ilgini çekiyor zaar
Burda @Harunnn60Kazanamazlardı diyorsun yanı Bir bakıma o ihtimal olur rezil oluruz diye katılmadılar gibi zaten
Niye diğer şarkıcılarımız avrupada tutunamadı sence Sertab Tarkan musti dısında yokuz gerçi günümüzde deneyenler bile artık yok
İyide burada ne sormuşsun ki. Kız kafan mı iyi senin.
Mutlusun Harun diyor.İçindeki ses son zamanlarda ne diyor?
Mutluluğuna ne engel oluyor?Mutlusun Harun diyor.
Soruya yorum istiyorum sendenİyide burada ne sormuşsun ki. Kız kafan mı iyi senin.
Kaliteli'yi yakalayamıyoruz. Piyasaya yönelik şarkı yapıyoruz. Risk almıyoruz. Bir şarkı tutarsa o şarkının bi benzerini yapıyoruz.Soruya yorum istiyorum senden
Niye diğer şarkıcılarımız avrupada tutunamadı sence Sertab Tarkan musti dısında yokuz gerçi günümüzde deneyenler bile artık yok
Yani şimdilik imkanlar diyeyim. Birkaç hedefim var onlar için hem çaba hemde beklemem lazım diyelim..Mutluluğuna ne engel oluyor?
Bu akşam ne var menude cnmKaliteli'yi yakalayamıyoruz. Piyasaya yönelik şarkı yapıyoruz. Risk almıyoruz. Bir şarkı tutarsa o şarkının bi benzerini yapıyoruz.
Yedim ama söyleyeyim. Mercimek çorbası- bulgurlu nohutlu pilav- salata- nugget birde.Bu akşam ne var menude cnm
Aaa bu nugretin içi çok hoşuma gitmiyor tabuktan başka herşeyi koyuyorlar gibi sankıYedim ama söyleyeyim. Mercimek çorbası- bulgurlu nohutlu pilav- salata- nugget birde.
Başarıcağından eminim. Biliyorum..Yani şimdilik imkanlar diyeyim. Birkaç hedefim var onlar için hem çaba hemde beklemem lazım diyelim..