Yapmam tabii ki de kankamSen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun
Aaa @eskici kankam yapmaz öyle şeyler dimi kankam yapmazsın
Yapmam tabii ki de kankamSen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun
Kimsenin arasına girmem benValla @eskici ve @Forumdash aramıza kara kedi gibi girebilirler. Malum tartışmadan ve dedikodudan çok zevk alan iki dostumuz
Sende de manyak tipi varNeden hep şu manyağı çıkartıyorsunuz karşıma
Sen Faruk'a ne bakıyorsun uyduruyor işte
Manyak değilim ama öyle görünüyorum sadeceKimsenin arasına girmem ben
Sende de manyak tipi var
Sen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendimSen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun
Ben ne dedim? Tipin öyle dedimSen Faruk'a ne bakıyorsun uyduruyor işte
Manyak değilim ama öyle görünüyorum sadece
Tamam işte o adamla karşılaştırılamam onu diyorum ben deSen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendimBak sergi filan açtin sayemdeYukseldin.
Ben ne dedim? Tipin öyle dedim
Tüm dinler için aynı düşüncedemisin?Aslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/
Islam zaten araplardan doğmuş bir din. Kuran arapça zaten?
Buraya dikkat etmen şaşırttı.
Abiler bahane zaten. Fok @destere 'nin
cesaret veya özgüven eksikliğindendir
Hemen Euzi besmele çekeyimde ortadan kaybolSen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendimBak sergi filan açtin sayemdeYukseldin.
Ben ne dedim? Tipin öyle dedim
Ben bitti demeden anlaşma bitmezHemen Euzi besmele çekeyimde ortadan kaybol
Açılımı ne bu SPN nin
supernaturalAçılımı ne bu SPN nin
Kim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heraldesupernatural13 senelik efsaneyi bilmemeni kınıyorum. Kınadım.
Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafıAma kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladıBir taşla iki kuş ifşa etti@eskici @gözlemci 'ye poz vermiş resmen
Tabii ki hayır. Dinler zaten birbirinden farklı inançlardır. Gepsini aynı keseye koyamam. Hepsinin bir düşüncesi vardır bendeTüm dinler için aynı düşüncedemisin?
Ama kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladıBir taşla iki kuş ifşa etti@eskici @gözlemci 'ye poz vermiş resmen
Ben çöp karıştırmamKim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heraldeAma öylemi kısaltılır o dizi
Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafı
Yok kanka sen eskileri karıştırıyorsun çöp demedim hay ağzımı eşşek arısı soksunBen çöp karıştırmam
Eskicilerin kızlarla arası çok iyidir böyle özelliklerimiz de var yani
Bundan sonra kelimelerimize dikkat edelim lütfen kankacımYok kanka sen eskileri karıştırıyorsun çöp demedim hay ağzımı eşşek arısı soksun
Çünkü bunlar gerçeklerAma kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladıBir taşla iki kuş ifşa etti@eskici @gözlemci 'ye poz vermiş resmen
Nasıl kısaltılacakmiş? Dil kurumu mu oldunKim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heraldeAma öylemi kısaltılır o dizi
Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?