çocukken kendimi yalnız hissediyordum kardeşim olmadığı için ama şimdi dert etmiyorum tek olmak daha iyi diyorum
saçlarımı ne zaman boyattım 15 yaşında lise 1 başladığım dönemde boyatmıştım yaklasık 10 yıldırda saçlarımın rengiyle çok oynuyorum aslında zararlı yanı boya saçı öldürüyor ama ara sıra değişiklik yapmayı seviyorum
🙂🙂🙂
nezaman konustum yürüdüm bilmiyorum anneme sordum senin için
7 aylıkken birşeyler demeye başlamısım 13 ay gibide yürümeye baslamısım galiba
üniversteyi tireboluda okudum giresunun bir ilçesi oturduğum göreleye arabayla 15 dakika gibi emsafe var gidip geliyordum okul için göreleye tasınmıstık normalde köyde yasıyorduk
ilk sevgilim 16 yasında olmustu lise 2 de
🙄🙄🙄
üniverste sınavı bizim zamanımızda iki sınav çıkardılar ilk sınavı geçenler üni sınavına kalıcaktı bizlerde ilk sınavdan kalmıştık asıl üni sınavına giremedik bile haha
bilgisayar bölümü olduğumdan geçiş hakkıyla üniye geçtim ama cnm biz lisede sayısal ders grmedik matametik bile görmedik web tasarım okumustum ve sınava sayısaldan girdik napalım yanı
🙂🙂
tamam favori olmak için uğraşıyordun ama şuanda editor sonrada mod olmak için urağşamaya devam etmelisin şimdiden yatmaya başladın sen cnm hahaha