FF Sorgu Odası-Hafta 48-Sorgudaki İsim: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnm belkı kılasık bir başlangıc olucak ama seninde forumda beyefendi çocuklardan birisi olduğunu düşünüyorum hatta sen gerçekten şeker gibi birisin vlla :kiki::kiki::kiki:
galiba azeybeycanlıydın sen yanlıs ahtırlıyorsam kusura bakma cnm ama doğru hatırlıyorsam ben azeri kardeşlerimizi çok seviyorum genelde ehr forumda azeri arkadaşlarım oluyor
çok sıcak kanlı oluyorsunuz sizde biz karadeniz insanları gibi o bakımdan birbirimize benziyoruz 😉😉😉 1-2 tanede yabancı dizimiz ortak vardı galiba orphan blac izliyorsun diye hatırlıyorum
onun harici favori üyelikten editor oldun başarılar cnm 😉😉😉
Çok teşükkür ederim. Evet Azerbaycanlıyım. :X

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Aşk-ı Memnu'yu izledin mi?
sende forumun beyefendi şeker çocuklarından birisin şimdi çiğdem herkese beyefendi diyor diyebilirsiniz ama ayyy bukadar beyefendi kişilikli çocuklar bu foruma toplanmışsa benim suçum değil vlla :kiki::kiki::kiki:
bursalıydın galiba sen cnm adınında metin olduğunu hatırlıyorum yanlıssa pardon 🙂🙂
daha önce demiştim bende mudanya tarafına geliyorum gerçekten güzel bir yer karadenizin ikiz şehri bence bursa havasıd enizi doğası falan :bhr::bhr: sıla hayranıydın sanırım cnm
aa @denizz19 da sıla hayranıydı herşeyi yazmısım onu unutmuşum :F:F:F
eros editör adaylarımdansın bence birsonrakı editor seçmelerini denemelisin 😉😉
aşkı memnuyu izlemedim otür dizileri sevmiyorum ben cnm zaten bizim o dönemki lisede erkek öğrenciler izliyordu bu diziyi bihterden doalyı galiba ama kızlar oalrak biz seyretmyorduk açıkcası :kiki::kiki::kiki:

Son düzenleme:
sende forumun beyefendi şeker çocuklarından birisin şimdi çiğdem herkese beyefendi diyor diyebilirsiniz ama ayyy bukadar beyefendi kişilikli çocuklar bu foruma toplanmışsa benim suçum değil vlla :kiki::kiki::kiki:
bursalıydın galiba sen cnm adınında metin olduğunu hatırlıyorum yanlıssa pardon 🙂🙂
daha önce demiştim bende mudanya tarafına geliyorum gerçekten güzel bir yer karadenizin ikiz şehri bence bursa havasıd enizi doğası falan :bhr::bhr: sıla hayranıydın sanırım cnm
aa @denizz19 da sıla hayranıydı herşeyi yazmısım onu unutmuşum :F:F:F
eros editör adaylarımdansın bence birsonrakı editor seçmelerini denemelisin 😉😉
Üzerime tanımam. :D

@cookies'in seni her mesajında etiketlemesinden rahatsız oluyor musun? :D
hayır tabikide cnm @cookies e laf yok :kiki::kiki::kiki:
çok sevdiğim üyelerden ismimin geçtiği yerlerde etiket yapmaları lazım ne konusuyorlar bilmezsem çatlarım benimde söyliceklerim oluyor 🙂🙂
butür şeylerden ben rahatsız olmam
@xemrexxx in sözlerine katlanıyorsam herşeye katlanırım vllla ben bu forumda hahaha:F

@Çiğdem- ilk sevdiğin parlak kim ?
2. Sorum aşkı memnuyu izledinmi ?
3. En sevdigin Türk kadin oyuncu?

@Çiğdem- ilk sevdiğin parlak kim ?
2. Sorum aşkı memnuyu izledinmi ?
3. En sevdigin Türk kadin oyuncu?

ilk sorunu anlamadım cnm sevdiğin parlak derken erkek arkadaşımımı soruyorsun yoksa sevdiğim erkek oyuncuyumu 🙂🙂
otür dizileri sevmiyorum ben cnm zaten bizim o dönemki lisede erkek öğrenciler izliyordu bu diziyi bihterden doalyı galiba ama kızlar oalrak biz seyretmyorduk açıkcası :kiki::kiki::kiki:

en sevdiğim türk kadın oyuncusu türkan şoray tabikide :F:F:F

ilk sorunu anlamadım cnm sevdiğin parlak derken erkek arkadaşımımı soruyorsun yoksa sevdiğim erkek oyuncuyumu 🙂🙂
otür dizileri sevmiyorum ben cnm zaten bizim o dönemki lisede erkek öğrenciler izliyordu bu diziyi bihterden doalyı galiba ama kızlar oalrak biz seyretmyorduk açıkcası :kiki::kiki::kiki:

en sevdiğim türk kadın oyuncusu türkan şoray tabikide :F:F:F

Farketmez ayol ilk sevdigin parlak erkek ?

Anladim 2 sinide :)
Aysen grudayi beklerdim @xemrexxx :A

Sorularim :
1) Ilk öpüştugun şahıs ( @destere çatla :A )
2) Ilk ciddi düşündüğün kisi

3) Su anda napiyosun :kiki:

Farketmez ayol ilk sevdigin parlak erkek ?

Anladim 2 sinide :)
Aysen grudayi beklerdim @xemrexxx :A

Sorularim :
1) Ilk öpüştugun şahıs ( @destere çatla :A )
2) Ilk ciddi düşündüğün kisi

3) Su anda napiyosun :kiki:
benim ilk sevdiğim türk oyuncular yılan hikayesinden mehmet ali alabora ve deli yürekten kenan imirzalıoğluydu ikiside çocukluk aşklarım 90lı yıllarda :love1::love1::love1:

ilk ciddi düşündüğüm kişi üni sondayken birisiyle nişan falan düşünüyorum bende ciddi düşündüm nişandan döndük yanı son anda vazgeçtim belkide şuan evli olabilirdim :F

ilk öpüştüğüm erkekmi aaa çok ayıpp 😳😳😳

şuan odamdayım sorgu odasından dolayı vampir günlükelrini izleyemedim henüz braz sorulara cevap verip dizi izlemeye kaçacam :bhr::bhr::bhr:

benim ilk sevdiğim türk oyuncular yılan hikayesinden mehmet ali alabora ve deli yürekten kenan imirzalıoğluydu ikiside çocukluk aşklarım 90lı yıllarda :love1::love1::love1:

ilk ciddi düşündüğüm kişi üni sondayken birisiyle nişan falan düşünüyorum bende ciddi düşündüm nişandan döndük yanı son anda vazgeçtim belkide şuan evli olabilirdim :F

ilk öpüştüğüm erkekmi aaa çok ayıpp 😳😳😳

şuan odamdayım sorgu odasından dolayı vampir günlükelrini izleyemedim henüz braz sorulara cevap verip dizi izlemeye kaçacam :bhr::bhr::bhr:

Beyaz karanfil basladi ayol :kiki:

@destere verilmis sadakan varmış kız evlenmekten dönmüş :kiki:

Ayol o sorum gayet normal ben ilk 5 yaşında Eda diye bi kızla öpüşmustum :kiki:

Beyaz karanfil basladi ayol :kiki:

@destere verilmis sadakan varmış kız evlenmekten dönmüş :kiki:

Ayol o sorum gayet normal ben ilk 5 yaşında Eda diye bi kızla öpüşmustum :kiki:
sana göre normal kadınlara sorulmaz öyle şeyler :F:F:F

aaa beyaz karanfili hep unutmusum ben vampir günlüklerini yine bakamıcam :kiki::kiki:

sana göre normal kadınlara sorulmaz öyle şeyler :F:F:F

aaa beyaz karanfili hep unutmusum ben vampir günlüklerini yine bakamıcam :kiki::kiki:
Ama sen süper güçleri olan seksi bi kizsin normal kız degilsin :)
Beyaz karanfili gecen haftada unutmustun :kiki: :kiki:
Vampir gunluklerini gece izlersin :kiki:
Bnde birazdan medcezir izliycem 😉

Ama sen süper güçleri olan seksi bi kizsin normal kız degilsin :)
Beyaz karanfili gecen haftada unutmustun :kiki: :kiki:
Vampir gunluklerini gece izlersin :kiki:
Bnde birazdan medcezir izliycem 😉
ben bu diziyi sevmedim cnm sırf vadi oyuncuları var diye izlicem yoksa normalde izlemezdim bende heyecanda uyandırmadı kenan çoban hatrına bakıcam 🙂🙂🙂

ben bu diziyi sevmedim cnm sırf vadi oyuncuları var diye izlicem yoksa normalde izlemezdim bende heyecanda uyandırmadı kenan çoban hatrına bakıcam 🙂🙂🙂
Aa bosver o zman izleme nasil olsa 3 haftaya kalkar :kiki:

Bu arada hani ben 5 yasinda eda diye biriyle öpüşmustum ya ben onun kardesini seviyordum aslında :A

Aa bosver o zman izleme nasil olsa 3 haftaya kalkar :kiki:

Bu arada hani ben 5 yasinda eda diye biriyle öpüşmustum ya ben onun kardesini seviyordum aslında :A
ohaaaa nasıl 5 yas oluyor o öyle :F:F:F
ben 5 yasında normal bir çocuktum vlla sizin gibi anarmol değildim biz çocukluğumuzu çocuk gibi yaşadık :kiki::kiki::kiki:

ohaaaa nasıl 5 yas oluyor o öyle :F:F:F
ben 5 yasında normal bir çocuktum vlla sizin gibi anarmol değildim biz çocukluğumuzu çocuk gibi yaşadık :kiki::kiki::kiki:
Ne biliyim ben :kiki: garip bi durumum vardi o zamanpar tatvandaydik :kiki:
Bende sonradan normale döndüm :)

Bu arada o ciddi düşündüğün çocuğun adı neydi ve parlakmiydi @destere :)

Ne biliyim ben :kiki: garip bi durumum vardi o zamanpar tatvandaydik :kiki:
Bende sonradan normale döndüm :)

Bu arada o ciddi düşündüğün çocuğun adı neydi ve parlakmiydi @destere :)
aliydi 28 yas civarıydı galiba ama böylesi daha iyi oldu ozamanlar bu foruma üye değildim kabule tseydim üyede olmazdım yanı sizleride tanıyamazdım 🙂🙂🙂

Klasik soru benim hakkımda ne düşünüyorsun :D

aliydi 28 yas civarıydı galiba ama böylesi daha iyi oldu ozamanlar bu foruma üye değildim kabule tseydim üyede olmazdım yanı sizleride tanıyamazdım 🙂🙂🙂
Yaşı onemli degil parlak olup olmamasi önemli :F
Bu arada aranizda 7 yaş varmış cüş hazir @destere senden küçük ken kaçırma 😉

Yaşı onemli degil parlak olup olmamasi önemli :F
Bu arada aranizda 7 yaş varmış cüş hazir @destere senden küçük ken kaçırma 😉
hayır 5 yas vardı :kiki::kiki::kiki: kısmet cnm herşey ben vampir günlükelri izlemeye kaçıyorum
11 gibi gelir yine sorgu odasına bakarım 🙂🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...