evet cnm öyle düşünüyorum başarıların devam eder umarım 😉😉😉Benim hakkımda neler düşünüyorsun @Çiğdem-?
Ben aşağıda sormuştum soruyu, ama sen çoktan cevap vermişsin bile...
Tekrar teşekkür ederim...evet cnm öyle düşünüyorum başarıların devam eder umarım 😉😉😉
hahah yok cnm ben 12 yasımdan beridir izliyorum 3 okul bitirdim vadiyle yanı brakamam vadiyi ben manevi değeri çok var bende sende ne istiyorsun vadiden@Çiğdem- hükümet propangası ve Türkleri kötüleyen vadiyi ne zaman bırakicaksın
sözcüde Uğur Dündar yazmış hiç okumuyormusunhahah yok cnm ben 12 yasımdan beridir izliyorum 3 okul bitirdim vadiyle yanı brakamam vadiyi ben manevi değeri çok var bende sende ne istiyorsun vadiden
sıcak kanlı,samimi, sevecen, doğal,sempatik genelde hakkımda yorum yapanlar bunları kesinlikle söyler beni ben yapan sıcak kanlı oluşum bence en önemli onun olduğunu düşünüyorum
kılasik cümlemle başlamak istiyorum forumun beyefendi çocukları olarak gördüğüm kişilerdensin sende 🙂🙂🙂 sevdiğim iyi anlaştığım bir üyesin genel olarakta forumda sevililiyorsun bence favori 2014tede iyi bir yere gelmiştin kısa sürede forumda sevilen kişilerin basında geliyorsun bence forumca programını çok beğeniyorum
the walking dead tutkunusun aşlenle televizyondan izliyormuşsun okulda öğrencilerle falan ve forumda kimi görsem şıkıştırmıssın kenara the walking dead izle diyorsun hahaha
kimseyle kavga etmiyorsun ama bazen @pompy gibi çok ince göndermelerin oluyor yanı üstü kapalı göndermelerin bence oluyor gözümdende kaçmıyor
uzun zamanlar forumda kalmaya devam edersin umarım editor adayımsın bu arada😉😉
hahahahha ilk göz ağrısı sonucta😳😳 ama ben geçmiş geçmişte kaldı tabikide
evet yine ben cnm
forumda çok sevdiğim üyelerin başında geliyorsun samimi sempatik birisin bence
banlandığın zaman çok üzülmüştüm daha dikkat et kendini özletme bence 😉😉
senaryoların çok kaliteli gerçekten banada başroller veriyorsun çok tşşk cnm
trabzonda oturuyorsun 1 saatlık emsafe var aramızda hatta trabzon meydanında beni görmüşsün bile yanı öyle birşeyde vardı
başka ailenin disiplinleri çok ağır bence televizyon tamamen yasak olması tatillerde bile bence baya ağır birşey telefon olmasa napardın acaba 🙂🙂
kısaca sevdiğim üyelerden birisin dikkat et forumda daha uzun yıllar kalırsın umarım😉
sözcüde Uğur Dündar yazmış hiç okumuyormusun
@Çiğdem- cok tesekkur ederim cok mutlu oldum simdi
yok @pompy okumadım vlla otür şeyler pek okumuyorum 🙂🙂Saol
Sanq basrol vermiycemde @xemrexxx e mi vercem
Valla bilemiyorum iyiki var telefonum
Kalirim inşallah
yok @pompy okumadım vlla otür şeyler pek okumuyorum 🙂🙂
rica ederim @Harunnn60😉😉
evet @cookies @Arslan Bey 17 yasında 18 girmek üzereydi galiba bende 30 yas sanıyordum
Sn neden moderatorlugu bıraktın 😱Benim hakkımda ne düşünüyorsun Çiğdem? En sevdiğim moderatörlerdendin falan onları geç biliyorum onları.
Merak ettim lo ayrica daha yeni öğrendim bıraktığını soklardayim 😱Konumuz bu mu?
Yok artık nasıl yeni gördün favori üye yazısını görmüyor musun kocaman Can sıkıntısına bıraktım işteMerak ettim lo ayrica daha yeni öğrendim bıraktığını soklardayim 😱
Ben hep tapatalktan girdigim icin gormedim ama az once profiline girince gördüm 😱Yok artık nasıl yeni gördün favori üye yazısını görmüyor musun kocaman Can sıkıntısına bıraktım işte
hayırr en sevdiğim editördü oyüzden söyleyebilirimBenim hakkımda ne düşünüyorsun Çiğdem? En sevdiğim moderatörlerdendin falan onları geç biliyorum onları.
Teşekkürler uzun açıklaman için.hayırr en sevdiğim editördü oyüzden söyleyebilirim
çok sempatik ve eğlenceli birisi dizilere aşırı bağlanıyorsun karagül örneğin çok büyük bir fanısın ayrıca karadeniz dizilerinede ilgin çok var sevdaluğunda çok büyü bir fanıydın bende bir karadenizli olarak senin karadeniz dizi ve insanlarına olan ilginden çok memnunum😉
üye olduğumda buraya editördün sonra moderotor oldun ama nazar deydi galiba tekrar favoriye dönüştün olsun cnm bizde favoriyiz böyle daha havalıyız bence
şarkı paylaşımları yapıyorsun ben sesinin yetersiz olduğunu söyleyenlere katılmıyorum amator olarak gayet iyi bence zaten ehdefinde yarışma katılmak falan yoktu galiba eğlencesine söylüyordun devam etmemen için bir neden yok oyüzden başarılar diliyorum 😉😉
cnm belkı kılasık bir başlangıc olucak ama seninde forumda beyefendi çocuklardan birisi olduğunu düşünüyorum hatta sen gerçekten şeker gibi birisin vllaBenim hakkımda ne düşünüyorsun?